• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Merhabaaaa guzel anneler
Bız antalyadayız dun yavas yavas 9 saatlık bır yolculukla dura dura geldık,
asırııı sıcakkk
sabah bebeısımle bır guzl yuzduk cok ozlemısım denızıopuyorumnanaktan
klımalı odadan dısarı cıkamıyoruz ama ıstahım acıldı yaaa:kedi:

Merhaba güzel anneler.

Ben de aşırı tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi var ve hava çokkkkkk sıcak :(

Bir kaç sayfayı okudum da rüya görenler olmuş.
Dün gece ben de rüya gördüm. Doktora gidiyoruz doktor aaa bu kız diyor. Hatta %100 kız diyordu. Bakalım gerçek olacak mı? :)

Busem geçmiş olsun canım. Daha mesajını okurken böbreklerden diye anladım. Çünkü kız kardeşimde de aynısı oldu. :( Onun da 1.5 yaşında kızı var. Hala ara ara sancısı oluyor. evet tek çaresi bol bol su içmek...

ayyyy evridıkııı canım bende ruyama dr daydım kontrole gıttık a bılıyorsun degılmı oglunuz olacak dıyor
yooo dıyoruz evet evet kesın erkek bu dıyordelikafadulden
hadı hayırlısı

Ben de doğum fotoğrafçısı çok istiyorum,düğün fotolarım berbat içim de kaldı.

off aynen canım ya
benımde dugun fotograflarım berbat baktıkca sınır oluyorum:kızgın:

busemmmm gozun aydın prens annesı olacakmıssıngamyoncuiremsu

gecmıs olsun bu arada

Merhaba :)

Ben artık bebişimi hissediyorum tamamen :)

Balık gibi kayıyor :)

bende hafıf hafıf hıssetmeye basladım ya cok guzel bır duyguuuu:teytey:

Merhabalar...
Benim 4 yasinda bir kizim var. Su an 14 + 5 hamileyim. Cinsiyeti henüz belli degil. 9 Subat 2011 dogum tarihi diyor doktor. Ben 65 kiloda hamile kaldim simdi 63 kiloyum. Istahim yeni yeni düzelmeye basladi. Henüz yarim kilo almisim. Fazla kilo almak istemiyorum, kizimdan kalan kilolari bir türlü veremedim.

Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler yasatsin insallah :)

hosgeldın canım benımde 3.5 yasında kızım var
hayırlı hamılelıkler

kızlar gecmısı okuyamadım yavas yavas okuyorum olmuyor boyle baskasında saatlerce bılgısayar basında kalmak
vakıt buldukca yazarım:1rolleyes:

herkese merhaba ben de sizler gibi şubatta anne olucam inş acaba aranızda benim gibi ikiz bebek bekleyen varmı birde bana 12. haftamda rahme dikiş atılacak hiç dikişi olan arkadaş varmı :CüvCüv:

Hoşgeldin canım aramıza,aramızda seninle beraber bu üçüncü ikiz hamilelik olacak ama kimse daha dikiş konusundan bahsetmedi

Geçmiş olsun. Oglun da hayırlı olsun :)
saol canım teşekkürler
Çok geçmiş olsun canım,ben atlattım hafiften ama seni bırakmadı demek ki.çok dikkat et kendine bol bol c vitamini al.
Bir erkek bebiş daha geliyor topiğimize gamyoncuiremsu

Doğru söylüyorsun canım,şimdi günlerimiz iyi günlerimiz o zaman bizim :))

ahh c vitaminiyle geçeceğini bilsem yığcam c vitamini olan herşeyi önüme yığcam oturcam bu arada 1 kilo daha vermişim hastalıktandır dedi dr 3 eylülde gel gelince kilo almamışsan yaktım seni dedi

cnm gözün aydınn bol bol cvitamini al taze sıkılmış meyve suları iç dikkat et kendine ii beslen bu sene erkek cogunlukta sanırım kime sorsam erkek diyor darısı bna bnde sabırsızlanıyorum cinsiyetini ögrenmek için :)
benim dr başta kız dedi ama cinsiyeti görerek diil kriterlere göre dedi bugün erkek çıktı eşim erkek lafını duyunca şok oldu kendisi kız istiodu da ondan

slm kızlar dr geldim bebek iyiymş çpk şüküür sadece eşi tam yerleşmediği için yatmaya devam edecekmişim ben de selçuklu nile gidiyorum
hikmet beye de gitmiştim ama hastane çok yoğun yhaa
ya doğum yapanlara yada hamilelerle dolu hastane kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz nil hanım bna ilaç vermedi gerek yok diye sizler ne durumdasınız

ben de nil hanıma da gitmiştim ama ben hikmet beyden çok memnun kaldım çok ilgileniyo sen daha soru sormadan o sööliyo ben çok memnunum o yüzden.bana elevit verdi multi vitamin bi de demir hapı verdi bide bu aya kadar folbiol kullandım.bu aydan itibaren kullanmayı bıraktırdı.sen merkezdemisin

valla 2010 şubat erkeklerle dolu biz kızlarımızı nasıl koruycaz onlardan bilmem

ben de nil hanıma da gitmiştim ama ben hikmet beyden çok memnun kaldım çok ilgileniyo sen daha soru sormadan o sööliyo ben çok memnunum o yüzden.bana elevit verdi multi vitamin bi de demir hapı verdi bide bu aya kadar folbiol kullandım.bu aydan itibaren kullanmayı bıraktırdı.sen merkezdemisin

evet cenım merkezdeym benm tedaviyle oldu bebişim tüp bebek bu arada tedaviyi yapan dr.gidiyorum bnm hamileliğim riskli gidiyor gece gündüz onu arayabiliyorum selçuklnn dr. gece ulaşamıyorsun ama nil hanımda konuşuyor anlatıyor rahat sorabiliyorum herşeyi işte ikisini karıştırıp devam ediyoruz bakalm şimdilik

kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...

çok şekerler bn de az önce az gördüm eli kulağında ezan okuyacak gibi duruyordu bide hareketli tepiniyordu öyleeee aallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben 2 dr birden gidiyorum
randevular çakıştı bu sefer bugün birine gitmiştim diğerinde de perşmbe randevu var acaba ultrasyona sık girmek problm olurmu biliyormusunuz

Back