2011 Şubat Anneleri

bnm kasıklarımda sürekli ağrı var canım doktor alış artık dedi bugün sordum yine bazılarında normal demekki. seğirmeler bende deoluyo bazen bebk değildir daha çok erken bnm için ama öyle olduğunu düünmek bile çok güzel geliyoo.kasık ağrılarınıda sorun etme tatlım dediğim gibi bnm hep var geçer inş en kısa zamanda

Bu ağrıyı tek yaşayan ben değilim yani,hafta sonu bende temizlik yaptım pek dinlenemedim ama bu hafta inş.bol bol dinlenicem.İş yerinde gerçekten çok zor oluyor,rahat oturamıyorum bile sıcaktan çok bunalıyor insan

Benimde özellikle hızla bir sandalyeden filan kalkıyorsam kasığıma ağrı saplanıyor resmen belki de daha yavaş hareket etmek lazım.

Bilgiler için saol canım içimi rahatlattın,alışmadan geçse ağrılar,evde olunca pek anlaşılmıyorda iş yerinde oturarak olunca daha bir farklı hissediyor insan

çağlayancım seni en iyi anlayan benim sanrım iş yerimiz sıcakk agrılarım desen hep var uyku ve yorgunluk başıma bellaa bana doktorum eve gidince ayaklarını yukarı kaldırıp uzan demişti bn öyle yapıyorum cnm sende öyle yap

Benimde özellikle hızla bir sandalyeden filan kalkıyorsam kasığıma ağrı saplanıyor resmen belki de daha yavaş hareket etmek lazım.

Sabahları bazen ben fırlayarak kalkıyorum yataktan o zamanda başım dönüyor ve karnıma ağrı saplanıyor,bir türlü yavaş hareket etmeyi alışkanlık haline getiremedim,ilk aylarda sandalyeden atlıyordum eşim kıza kıza bıraktım en sonunda,hareketlerini hissetsek daha fazla belki alışırızda şimdi daha alışamadım ben bir çok şeye

kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?

Çok yazmışsnız yine okuyamadım inşallah herkes iyidir.

Mrb canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın :))

Doğru söylüyorsun canım,birbirimizi en iyi anladığımız dönemdeyiz galiba aynı zorlukları yaşıyoruz.Ayaklarımı yukarı kaldırma olayını hiç denemedim akşam gidince dinlenirken yapmak lazım aslında.saol canım.

kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi

Çok geçmiş olsun canım,ben atlattım hafiften ama seni bırakmadı demek ki.çok dikkat et kendine bol bol c vitamini al.
Bir erkek bebiş daha geliyor topiğimize gamyoncuiremsu

Çiçekcim ilerde zaten agırlaşacaksın ve mecburen yapamayacaksın :)

Doğru söylüyorsun canım,şimdi günlerimiz iyi günlerimiz o zaman bizim :))

bende de geçen haftanın başından beri şiddetli kasık ağrısı vardı hapşırınca bile kasıklarım ağrıyodu bikaç gün sürünce kontrole gittim doktorum rahimin büyümesinden kaynaklanıyor dedi.bi sorun olmadığını sööledi zaten bebeğin eşi artık büyüdü düşük tehlikesi yok dedi bir de

Yaşadıklarımız normal o zaman endişe etmiycez,sadece bebişin gelişini bekliycez,saol canım.

cnm gözün aydınn bol bol cvitamini al taze sıkılmış meyve suları iç dikkat et kendine ii beslen bu sene erkek cogunlukta sanırım kime sorsam erkek diyor darısı bna bnde sabırsızlanıyorum cinsiyetini ögrenmek için :)

Şu havalar soğusun artık ne olur valla nefes almayı özledik dimi ama? Sonbahar gelse karnımız büyüse... Çok mu hayal kurdum acaba?
DR bana %70 erkek dedi ya ben hala kız gibi hissediyorum, annelerin içine doğan olur dimi? İlginç yoksa bir tercihim yok ama içine doğan kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…