manik cimm inceliyorum şimdi ,süper valla tşka.s.
evet bende bayıldım hafta haftaları ezberlemiştim gün gün daha iyi oldu :)))
evet bende haftaları ezberlemiştim artık.Biz bu gidişle saati saatine yazanı bile buluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manik cimm inceliyorum şimdi ,süper valla tşka.s.
evet bende bayıldım hafta haftaları ezberlemiştim gün gün daha iyi oldu :)))
Kasık ağrısı yaşayan varmı kızlar aranızda,benim sağ kasığıma sabahtan beri hafif böyle kesik kesik ağrı giriyor.Bazende seğirme oluyor onun bebiş olduğunu hissediyorum ama kasık ağrıma anlam veremiyorum.sizlerde böyle birşey oluyormu?
cnm bnm de aynı şekilde agrım oluyor üçgündür aynı şekilde sızı şeklinde ağrı giriyor sanırım rahmimiz genişlediğiiçin oluyor bn hafta sonu bol bol dinlendim ama iş yerinde de dinlenilmiyor eve gidince dinlen cnm ben öyle yapmayı düşünüyorum
bnm kasıklarımda sürekli ağrı var canım doktor alış artık dedi bugün sordum yine bazılarında normal demekki. seğirmeler bende deoluyo bazen bebk değildir daha çok erken bnm için ama öyle olduğunu düünmek bile çok güzel geliyoo.kasık ağrılarınıda sorun etme tatlım dediğim gibi bnm hep var geçer inş en kısa zamanda
Bu ağrıyı tek yaşayan ben değilim yani,hafta sonu bende temizlik yaptım pek dinlenemedim ama bu hafta inş.bol bol dinlenicem.İş yerinde gerçekten çok zor oluyor,rahat oturamıyorum bile sıcaktan çok bunalıyor insan
Benimde özellikle hızla bir sandalyeden filan kalkıyorsam kasığıma ağrı saplanıyor resmen belki de daha yavaş hareket etmek lazım.
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Çok yazmışsnız yine okuyamadım inşallah herkes iyidir.
çağlayancım seni en iyi anlayan benim sanrım iş yerimiz sıcakk agrılarım desen hep var uyku ve yorgunluk başıma bellaa bana doktorum eve gidince ayaklarını yukarı kaldırıp uzan demişti bn öyle yapıyorum cnm sende öyle yap
kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi
kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi
Çiçekcim ilerde zaten agırlaşacaksın ve mecburen yapamayacaksın :)
Kasık ağrısı yaşayan varmı kızlar aranızda,benim sağ kasığıma sabahtan beri hafif böyle kesik kesik ağrı giriyor.Bazende seğirme oluyor onun bebiş olduğunu hissediyorum ama kasık ağrıma anlam veremiyorum.sizlerde böyle birşey oluyormu?
bende de geçen haftanın başından beri şiddetli kasık ağrısı vardı hapşırınca bile kasıklarım ağrıyodu bikaç gün sürünce kontrole gittim doktorum rahimin büyümesinden kaynaklanıyor dedi.bi sorun olmadığını sööledi zaten bebeğin eşi artık büyüdü düşük tehlikesi yok dedi bir de