• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

aynı beni analttın canım ya valla sona yaklaştık ya artık eziyet oldu hamilelik.resmen kaburgalarım sızlıyor oturamaz oldum,çorap ve ayakkabılarımı eşim giydiriyor sonrada hakkımı nasıl ödeyeceksin die böbürlenip duruyo:1:bende sana nurtopu gibi bi bebiş vercem daha ne hakkı diyorum gülüyo

hiiiçççç işte daha ne hakkından bahsediosaa canından resmen can çıkartıosun..

ya ben doğumdayken eşimede sunni sancı verilsin istiorum en azından benide anlasın die eşine sorsana öle bi kampanya yokmuymuşşşşş :1:

karamelim Allah yardim ediyor canim:71:

bu arada artik pisikolojim bozuldu gece Allahim ins gece sancim yada suyum gelir diyorum sonra sabah birsey olmayinca sinir oluyorum:9:

sedo$um gerçekler aci bacim :9::60:

valla öyle deme soru bombardımanına tutarız adamcağızı :37::37:

ama valla bazen ben bile keşke doktor akrabam olsa diyorumm kaldıki insanın eşinin doktor olması hem çok güzel hemde çok zorrr

evet canım hem artıları çok hemde eksileri,bazen 1 ayda 6 nöbet tuttuğu oluyor zaten nöbet erteside anca bi kaç saat görebiliyorum bütüngün yatıp uyuyor birde hafta sonları sabah erkenden hastaneye gidiyor hastalarına bakmaya yani anlayacağın ne hafta sonumuz var nede hafta başımız allahtan birde muaynanesi yok diyorum kendi kendime yoksa adamı yatmadan yatmaya görcez.işini çok severek yapıyor ama

evet yaaa ayakları bende anlıyorumda hakkaten bu ellere noluyooo

hele sabah kalkınca hiiçç bi fonksiyonu olmuyoo ne bişi tutabiliyorum nede kımıldatabiliyorum parmaklarımı bir süreee.bide korkuyorumkii cabasıı yaniiii

aynen valla sedacım dediğim gibi her yerimin ağrıdığını anlayabiliorumda parmaklarımı yok yanii..
evet özelliklede sabah kalktığımdaa şaka gibi resmen:2:

[
farkta çokmuş canım ya,bakalım dediğin gibi kim bilecek.bu arada asker hastanesindeki doktorunun yaşı varmıydı baya eğer öyleyse biraz daha ilgisiz oluyorlar sanırım.tabi herkes bir değildir ama eşimde sarıkamışta asker hastansinde yaptı askerliğini bir üstü vardı kadındoğumcu daimi asker hastanesi doktoru eşim anlatıyordu hastalar arasında ayırım yapıyormuş,yeterince ilgilemeyip başından savıyormuş arada ilçeden acil hastaları getiriyırlarmış gün içinde bi kaçta sivile bakıyorlar ya kadınlar kokuyor die muayne etmek istemiyormuş eşim muayne edip yardımcı oluyor die 1 yıl boyunca burnundan getridi askerliği.bide hipograt yemini ediyorlar herkese güven olmuyor canım.

Cnm son 2 seferdir kontrolümü yapan askeri hast. dr 'u gençten bir dr 'du, ama her işte olduğu gibi bu iştede maalesef görevini suistimal edenler çıkabiliyor... son muayeneden sonra çok kötü olmuştum zaten kapıdan çıktığımda ağlıcaktım nerdeyse,
Eşimin bir askeri görevdeyken kaza geçirmişti ve eşim ambulansla onunla beraber acile gitti, ambulansta eşlik eden dr da kadın doğum doktoru çıkmış bende o sıralar kağan hamile olduğum için eşimle sohbet etmişler ulaşana kadar, oda kadın doğumu istememiştim ben, ama şansıma uzmanlığım bu çıktı demiş, belkide o doktorda istememiştir bölümünü,
Ama hastalarla ilgilenmemesi çok ters bişey ya, karşısındaki hasta sonuçta ve kendiside doktor.. kimse çok hasta olmadan gitmiyorki kadın doğuma...

karamelim Allah yardim ediyor canim:71:

bu arada artik pisikolojim bozuldu gece Allahim ins gece sancim yada suyum gelir diyorum sonra sabah birsey olmayinca sinir oluyorum:9:

sedo$um gerçekler aci bacim :9::60:

senin bu feryatlarından sonra zaten bende artık forumu inşallah sürmeli doğurmuştur die açıorum canım eheheh :1:

ya ben doğumdayken eşimede sunni sancı verilsin istiorum en azından benide anlasın die eşine sorsana öle bi kampanya yokmuymuşşşşş :1:[/QUOT
:1::1::1:iyi olurdu valla
ben korkuyorum dedikçe eşimde korkulacak bişey yok dediklerimi yap gerisi çok kolay olcak diyor,bende sanki sen bi kaçkere doğurdunda ağrısını ne bilcen anca sakin ol dinle deyip duruyorsun diyorum bazen,kayınvalidemde sen anca şöyle yap böle yap diyip ahkem kesiyorsun erkek olarak dr de olsan bizi ne anlarsın sen diyo:1::1:bu arada baya oldu eşim doğu hizmetini yaparken kadının biri ağrıdan diziyle eşimin gözüne tepik atmış baldızının kolunu falan ısırmış,:60:

kızlar ben kaçar bugün çok oturdum burda azcık yatayım uyku olduğundan deil uyku muyku hak getire artık da ola ki şans eseri uzanmışken belkim uyurum..

bebişleride teyzecikleride öpüyoruz kızımla ii geceler

ya ben doğumdayken eşimede sunni sancı verilsin istiorum en azından benide anlasın die eşine sorsana öle bi kampanya yokmuymuşşşşş :1:

Kız ilahi :)) hadi sen bebek doğurucan adama ne doğurtucan :)):60:

Kız ilahi :)) hadi sen bebek doğurucan adama ne doğurtucan :)):60:

kocaman bi göbişi var illa ki çıkar içerden bişey ehehe:1:
maksat çektiklerimi anlasın burcucum.. ben korkuyorum dedikce bişi olmucak hayatım herkes nasıl doğurmuş dio.. millet doğurmuşta nasıl doğurmuş işte orayı anlamasını istiorum :1:

Cnm son 2 seferdir kontrolümü yapan askeri hast. dr 'u gençten bir dr 'du, ama her işte olduğu gibi bu iştede maalesef görevini suistimal edenler çıkabiliyor... son muayeneden sonra çok kötü olmuştum zaten kapıdan çıktığımda ağlıcaktım nerdeyse,
Eşimin bir askeri görevdeyken kaza geçirmişti ve eşim ambulansla onunla beraber acile gitti, ambulansta eşlik eden dr da kadın doğum doktoru çıkmış bende o sıralar kağan hamile olduğum için eşimle sohbet etmişler ulaşana kadar, oda kadın doğumu istememiştim ben, ama şansıma uzmanlığım bu çıktı demiş, belkide o doktorda istememiştir bölümünü,
Ama hastalarla ilgilenmemesi çok ters bişey ya, karşısındaki hasta sonuçta ve kendiside doktor.. kimse çok hasta olmadan gitmiyorki kadın doğuma...

malesef olabiliyor işini severek yapmak çok önemli heel bide çok özverili bir işin varsa,hem dikkat hem özveri isteyen bir iş doktorluk.

kızlar ben kaçar bugün çok oturdum burda azcık yatayım uyku olduğundan deil uyku muyku hak getire artık da ola ki şans eseri uzanmışken belkim uyurum..

iyi geceler canım inş uyursun.

iyi geceler cnm

ya ben doğumdayken eşimede sunni sancı verilsin istiorum en azından benide anlasın die eşine sorsana öle bi kampanya yokmuymuşşşşş :1:[/QUOT
:1::1::1:iyi olurdu valla
ben korkuyorum dedikçe eşimde korkulacak bişey yok dediklerimi yap gerisi çok kolay olcak diyor,bende sanki sen bi kaçkere doğurdunda ağrısını ne bilcen anca sakin ol dinle deyip duruyorsun diyorum bazen,kayınvalidemde sen anca şöyle yap böle yap diyip ahkem kesiyorsun erkek olarak dr de olsan bizi ne anlarsın sen diyo:1::1:bu arada baya oldu eşim doğu hizmetini yaparken kadının biri ağrıdan diziyle eşimin gözüne tepik atmış baldızının kolunu falan ısırmış,:60:

Ay o kadarda yapmaları anlamsız ya gerçekten,tamam sancısı gelince bağırır bir yerlerden kuvvet alır fln ama dr a tekme atmak...:60:
Ben sancı geldikçe bir elimle anneme bir elimle yatağın demirine tutunuyordum, ama bağırmadım,benim sezaryene kadar olan son halim böyleydi tabi son 30dk sancılar yoğun geliyormuş o zaman bağırabilirdim bak bişi diyemem :))

ya bu gece ne konuştum ha parnaklarım ağrıdı valla bide iç sesimin sesi kısıldı:32::1:evde tek olunca böle oluyo bende bi patlama bi patlama sormayın gitsin eşim aradığı zamnda hiç susmadan devamlı konuşuyorum ay napim alışkın deilim böle tek başına saatlerce insan yüzü görmeden oturmaya.bi yerden patlak veriyo sonunda başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın kızlar:69:

kocaman bi göbişi var illa ki çıkar içerden bişey ehehe:1:
maksat çektiklerimi anlasın burcucum.. ben korkuyorum dedikce bişi olmucak hayatım herkes nasıl doğurmuş dio.. millet doğurmuşta nasıl doğurmuş işte orayı anlamasını istiorum :1:

:9::9: bağırsaklarını çıkarcan adamın :60::60: kız benimkide göbekli bende suni sancımı verdirsem ne:61::61: ay yok kıyamaaaaaaam o sağlam kalıp kağana baksın :69:

iyi geceler cnm
Ay o kadarda yapmaları anlamsız ya gerçekten,tamam sancısı gelince bağırır bir yerlerden kuvvet alır fln ama dr a tekme atmak...:60:
Ben sancı geldikçe bir elimle anneme bir elimle yatağın demirine tutunuyordum, ama bağırmadım,benim sezaryene kadar olan son halim böyleydi tabi son 30dk sancılar yoğun geliyormuş o zaman bağırabilirdim bak bişi diyemem :))

eşimin gözü morarmıştı hatta tepiğin şiddetiyle:1:zaten bağırıp çağırıp kendini yerden yere atan hastalara sinir oluyorum diyor tamam ağrısı var anlıyorum ama beni dinlemeden aralıksız bağırıyor bazıları diyor ıınacağı yrdede ıkınmıyormuş oldumu sana bol bağırış çağırışlı bir doğum:30:

iyi geceler sürmeli...
iyi geceler burcuu...
bende eşimin aramasını bekliyom arasında yatçam bende.

Son düzenleme:
Back