2011 Şubat Anneleri

yoooh pilim bitti...diktim baya bi düğmeyi ama yükleyemedim,hızlı resim uyuzluk yaptı...yatem bari...zaten çok açım....buğün doymuyorum,sürekli açım...bişey canım istiyo,hemde çok ama söylemeyem,gece gece canınız istemesin.... aç tavuk misali uyayacağım...çok kötü açım gerçekten...süt bari içem görüşürüz kıslar...iyiki varsınız...tatlı ve huzurlu uykular inşallah...

kırmızı kurdeleyi de iyi düşünmüşsün bence de.ben uzun süre konya hospital hastanesine gittim.28.haftada başkent hastenesine geçtim.kısmetse orda yapacağım.şansıma ordaki doktorumda izne ayrıldı.sınavı varmış.aynı hastanede başka doktora devretti bakalım.çarşamba kontrolümüz var gün verir inşallah.gözdeyle aynı doktora gidiyoruz.ona henüz alalım bebeği dememiş.bana ne diyecek.merakla bekliyorum.

anladım canım hayırlı haberler alırsın inş.çarşamba günü

slm kızlar amma döktürmüşsünüz haaa
sevimli canım gözün aydın demek ceee den sonra bugün geldi paşa
sürmeli canım merte de geçmiş olsun çok şükür atlattınız
burcuuu gününü almışsın canım hadi hayırlı olsun kız benden 1 gün önce doğurcan nasıl iş anlamadım :))
başka unuttuğum arkadaşlar varsa affola
bizde bugün temizliğe kalkıştık kardeşim benim odadaki dolabı indirdi sildi yerleştirdi malum üst raflara uzanamayınca epey dağılmıştı.zaten öğlene kadar uyuyunca akşama ancak bitti:))
kaynımada koltukları sildirdim
kardeşimde kaynanama sende mutfak dolaplarını yap dedi bugün yapamam dedi yarın bakarız dedi ben hiç bişi demedim bakalım yarın yapcakmı
yarın da kapı camlar silinir bende vitrini boşaltırsam zaten biter bööle kalabalık olunca ne güzel oluyo:))
ayy valla kardeşimin indiridiklerini tekrar katladım sadece oturduğum yerde ama yinede yoruldum nasıl iş anlamadım :))

hadi temiz temiz oturursun temizlik bitince canım.zamanda yaklaştı işlerin bitsin sen de rahatlarsın

hadi temiz temiz oturursun temizlik bitince canım.zamanda yaklaştı işlerin bitsin sen de rahatlarsın

evet valla canımm nasıl aklımdaydı 4 gözle kardeşimi bekliyodum çok şükür geldi saolsun kaynımda koltukları parlattı hem salon hem oturma odası bi mutfak dolapları var şimdi kara kara düşündüğüm

gözdeciğim kaydettim no,nu bende sna özelden msj attım görüşmek dileğiyle canım.hadi kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler,uyuyamazsam gelirim yine

offf yaaa sinir oldum,o kadar alıntı yaptığım şey yok oldu(41:zaten geçmişi okurken gitmiş yine herkes...

kayra sanırsam senindi dimi sat 14 mayıs?benim de sat 14 mayıs cnm,ama benim normal doğum olacak kısmetse...ama 14 şubat 18 şubat arası olabilir dedi dr ama erken de gelebilir dedi...sezeryan olmadığı için kesin tarih vermedi tabiki...

gözdecim kardeşin gelmiş galiba gözün aydın,ohh temizliğine de yardım etmiş bugün mis gibi...kız kardeş gibisi yok gerçekten,geçenlerde benim kız kardeşim de geldi,camlarımı sildi,evimi temizleyiverdi gitti saolsun...

sevimli doğum yapmış,gözü aydın,allah sağlık versin,hayırlı ömür versin,analı babalı büyütsün inş. bebişini...

off yaa unuttum işte kime ne yazcağımı

Pöff hamişlik ne zor bişi yaaaaa, yine geldim,
Gözdecim 40. haftadada doğuran var 42dede cnm, benim dr bebeğin gelişmiş doğacak durumda hemen bile doğsa bir problem olmaz dedi , 38artı1de doğacak kağanda aynı zaman doğmuştu, bebişimiz erken gelmeye kalkıpta planlarımızı bozmazsa tabi...

Elinize sağlık bu arada temizlikler yapılmış

Son düzenleme:
niye cnm ağrın mı var? hee bu arada cnm mertin ameliyatı ii geçmiş,gözünüz aydın,çok geçmiş olsun...

kasiliyorum cnm oda agri yapiyo

Sagol canim evt çok sükür iyi geçti ama hala uyuyor
sabaha kadar uyuyaakmis

Kızlar bu arada ben hastaneye sadece yakın bi kaç arkadşım için bebek şekeri götürücem , kalanları için bi kaç gün önceden şeker hamurlu bebek kurabiyesi yapıp götürücem, kağanın diş buğdayında yaptığım gibi paketleyip kurdeleleyip zımbalayıp hazırlıcam, herkes çok beğenmişti o zaman,
Doğuma kadarda tupperda tutucam yumuşamaz dimi ya? şimdiye dek hep kavanozda kapalı tutuyordum kurabiyeleri ama bunlar tahtalı ve uzunca olacağından kavanoza imkanı yok sığmaz
:44:

burcuu bu yeetmezz tarifini vermen lazımm.ama bide şeyi merak ediyorum üstündeki o beyaz şeyi şeker hamurumu ne onu nerden buluyosunuz?

selam kızlar; çok kötüyüm 3 gündür ağlamaktan yorgun düştüm salak kocam ve dengesizlikleri yüzünden.şubat başında arkadaşlarıyla şehir dışına çıkacakmış iki geceliğine. her sene2-3 kez böyle tatil yaparlar hanımları evde bırakıp erkek erkeğe, her zaman gidiyorsun ama busefer karnım burnumda hadi sen gittiğin gece doğum yaparsam ne olacak şimdi zamanımı diye kızdım bende rızam yok dedim. baktım sürekli ısrar ediyo bende salak gibi artık kaynanam bu kadarına izin vermez beni tutar diye gittim ona söyledim eşimin yanında. ne dese beğenirsiniz gidecekse gitsin biz gelir başında dururuz kocayı ne yapacaksın doğururken. bende doğum zamanı sizede ihtiyacım yok o zaman anne bi taksi çağırır giderim kendim dedim.birde 10 gün önce yeğeninin doğum günü vardı bizde 4 kız yeğen var başımıza bela.çocukları bende çok seviyorum hatta kocamdan önce benim boynuma sarılırlar ama benim dengesiz kocam bunlar için gereğinden fazla manyak oluyo. kaynanam aradı gelin doğum günü kutlayacağız gelirkende hediye alın diye sanki biz bilmiyoruz.iki haftada bir gideriz her seferindede eli kolu dolu gider çocuklara.neyse gittik hediye almaya bizimki demez mi 4 ünede hediye alacağım diğerleri kıskanır diye bende yeter artık dedim kazık kadar oldular sadece doğum günü olan çocuğa hediye alınacağını anlayamayacak yaşta değiller bu sefer izin vermiyorum sadece birine al dedim daha benim çocuğumun bir sürü eksiği var paran varsa kendi çocuğunun eksiklerini al dedim.ikna edene kadar bir posta daha kavga ettik. neyse gittik kaynanamlara (bizden 1,5 saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyorlar görümcemler eltimlerde orada) çocuğun hediyesini verdik görümcem hediye bile almamış yeğenine el kol her zaman bomboştur onun.kaynanam da sadece birine almış. biz hediyeyi verince kaynanam demezmi herkesin içinde diğerlerinede almadınmı diye yok dedi benimkide iyi halt etmişsin aferin diye azarladı eşimi bizim salaktan ses yok tabi. neyse bu olaylar oldu. sonra annem ameliyat olmuştu dizinden kontrol için yanıma geldi mersinden perşembeden beri burada. bizimki bir surat bir surat bir haftadır yüzüme bakmıyo annem bile fark etti.aranızmı bozuk kızım niye böyle surat yapıyo dedi bendebahanelerle geçiştirdim.geçen gün dışarı çıktık eşimle yemek yiyoruz niye dedim böylesin.bir ankaraya gidecektim göndermedin, yeğenlerime hediye aldırmadın bunaltıyorsun beni demez mi. bende bugüne kadar ne zaman gidecem dedinde engelledim yada çocuklara alacağım dediğin şeyi aldırmadım bir kez oldu diye bana bu halimle bu kadar zulmedemezsin dedim. başladım ağlamaya.
bugünde abimler gelecek annemi almaya hafta sonu mersinden dedim.sonra annemin yanında bu hafta sonu annemlere gidiyoruz dedi. tatlılıkla hayatım abimler gelecek dedim, olsun onlarda bizimle gelir dedi. daha on gün önce oradaydık sobalı ev tuvalete bile gidemiyorum sabaha kadar sancıdan uyuyamadım geçen sefer artık halimde yok ayakta durup hizmet yapmaya gitmeyelim artık doğumdan sonra gideriz dedim yok gideceğiz dedi.bu son oldu akşamdan beri annemden gizli köşede bucakta ağlıyorum başım çatlıyo sonra bide ben ona küsecekken o bana küstü. artık dayanamıyorum ben ailemi karşıma aldım onunla evlenebilmek için evlatlıktan reddedilmeyi göze aldım o ailesi için yeğenleri,arkadaşları için şu halimle beni yerden yere vuruyo ben bunların hiçbirini haketmiyorum benim sevgimi kendi çıkarına kullanıyor.ilk defa ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi çok zoruma gidiyor artık...

burcuu bu yeetmezz tarifini vermen lazımm.ama bide şeyi merak ediyorum üstündeki o beyaz şeyi şeker hamurumu ne onu nerden buluyosunuz?

Cnm o marshmallowdan yapılıyor, linkini aşağıya kopyalıcam yapılışına bakabilirsin, kurabiyeye az gittiği için onu marshmallowdan yapıyorum pasta yapacağım zaman pastaneden kilo olarak sipariş ediyorum ben şeker hamurunu, kağanın doğumgünü pastasınıda ben yapmıştım facedeki albümde var pastamızında resmi, kurabiye bildiğin kurabiye, ama istersen tarifini yazabilirim

*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

offf bu erkekler niye bu kadar anlayışsız oluyorr
onlardan çok fazla şey beklememek lazım ama insanda biraz düşünce olur.
yaptıklarında çok haklısın.şurda son ayın ne işi var tatilde.bişi olsun olmasın hamile kadın bırakılırmı.iş olsa anlarım mecburiyetten.sorması bile gereksiz.ama işte işin o kısmını işlerine gelmediği için anlamazlar
hediye konusundada haklısın.kayınvalidende kendi almamış bide sizemi laf söylüyo.iyi valla nerde o bolluk.alışmışlar demekki bi kere.yeğen sevilir tabiki alınır ama durum belli yanii.çikolatamı alıyosun.her işin bi yolu yordamı var.

zaten çok hassasız bunlara kafanı takma dicem ama elde değil.boşanmak falanda ağzına yakışmamışş.sinirle söyleme öyle şeyler

ama eşin küserek suçunu bastırıyor anladığım kadarıyla.sende kıyımsızsınn tabii mevzu uzamasın aman diye alttan alıyosun.bence bu konuyu konuşş.anlat ona.küserse küssünn sen sakince anlat ona elbette biyerde anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…