• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slm kızlar artık hepimiz iyice ağırlaştık pc başına bile oturmak zor hale geldi.Doğum yapanlar olcak sanırım hayırlı doğumlar sağlıkla doğursunlar inşallah.Biz de kızımla yarın gidicez dr a heyecan başladı şimdiden.Benim ayaklarım çok şişmeye başladı kocaman baloncuk gibi oluyor ayaklarımın yanları ağrı yapıyor oda sürekli uzatıp yada havaya kaldırıp oturmak istiyorum yoksa bacaklarıma kadar ağrı vuruyor.

Otur oturda canım sıkılıyor canım ne yapıyım.Hazır evdeyken yapıyım dedim temizliğimi yavaştan yavaştan.
Oda son haftalarındamıydı doğurdu yoksa mobilyaların yerini değiştirdiği için mi doğurdu.

Üç haftası vardı daha. Tabi biz öyle yorumluyoruz. Önemli olan sağlık. Biraz doğumdan sonraya da enerji depolamamız gerekiyor. Zaten ben 10 dk dan fazla ayakta kalayım benim kız hemen sağ tarafıma yapışıyor, düşücem sanıyor heralde :) Ağrı yapıyor böbrekte.

KIZLAR UNNADOdan alışveriş yapan oldumu onay çok mu uzun sürdü sizde de

ben 2 kere alışveriş yaptım.hiç ıuzun sürmedi.bazaen sayfalar geç açılabiliyor sanırım yoğunlukla alakalı,

ilk aldığım emzirme önlüğü kampanya bittikten sonra geldi kargoda sorun yaşamadım faturaları falan herşey geldi

şimdide arzumun nem ve sıcaklık ölçeri aldımm bi sorun yaşamadım

Bugün Yine Mahmutpaşa ve Havuzluhandaydık Yine Doldurduk Paşamıza Birsürü Kıyafetler.. Smokinli Mevlüt Kıyafeti Bile Aldık Paşama :}

Yoruldum Yine Kalçam Çok Ağrıyor, Artık Topallıyorum Yürürken :S

selam vermeden daldım kızlar pardonn

herkese merhabalarrrr

bugün 12 de uyandım oda kayınvalidem telefon etti ona uyandım.yeğenmim kalkmışta tv yi bile açmamış canım benimm.

güzel uyudum gece gerçi biraz dönerken falan karnım acıdı arada ona uyandımmm ama olacak okadar,,

kahvaltı yaptım yeğenle girdim foruma geçmişi okurkenn yazamadım bişi okuyamadım gerçii çok yazmışsınız

sonra çıktık kayınvalidemle oturma odasına halı baktık.beğendik bitane aldıkk.akşam üstü getirecekler.odadaki shagy halıdan kurtuluyorum düz daha sağlıklı bir halı aldımm.heryeri kapatan şimdi kullandığımdan daha büyük aldım benimki ortadaydı kenarlar açıktı parkeler ehh artık bebikim yerlerde yatar yürür aayacıkları yere bassın istemedimm.

bi silikon tabancası daha aldım yeğenimle çikolataları yaparız diye.oda hadi yapalım deyip duruyo ama birazdan halı gelir onu süpür bi su silerim tozu gitsin.şimdi çikolataları yaymayalım ortaya dedim.

işte bizden böyleee sizlerde iyisiniz inşallahhh

Sagolun kizlar Allah razi olsun
Yigenim 40 dk once ameliyata girdi 1,5 saat kaldi

saat geçmiyoooooooooooooo:14:

hadi canım sağlıkla çıksın inş Allah şifa versin mert bebeğe

kızlar valla iiki kızımın kıyafetlerini önceden ütülemişim doğumdan sonra ütüleyemem die eşimin pantolon gömleklerini ütüleyim dedim oturduğum halde belime sırtıma ağrı girdi valla 34 haftadakiler sonraya bırakmasınlar sonra daha da ağırlaşıyosunuz :49:

hadi canım sağlıkla çıksın inş Allah şifa versin mert bebeğe

kızlar valla iiki kızımın kıyafetlerini önceden ütülemişim doğumdan sonra ütüleyemem die eşimin pantolon gömleklerini ütüleyim dedim oturduğum halde belime sırtıma ağrı girdi valla 34 haftadakiler sonraya bırakmasınlar sonra daha da ağırlaşıyosunuz :49:

ayy bende oturduğum yerde nevresim takımlarımızı ütüleyim dedim ama hem ter bastı hemde ağrı girdi karnıma... Artık herşey zor geliyor.

mkt çok cici olmuışş süsünüz ayy pofuduk pofudukk

bizimde halımız geldii serdik hemen yeğenimle süpürdük bi su da sildimm ama tabi durulayamadım :37: yeğenime postaladım o siliyo dükkan tozu kiri olmasın dedim üstünde.

valla hemen yoruluyoruz artık bişi yapamaz olduk

MKT kapı süsün çok güzel olmuş pembiş pembiş :)

DİLLERİM_LAL halın hayırlı olsun güle güle kullan.

kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar[/QUOTE]

oy oy oy maşallah yaa tombiş bi oğlumuz olmuş :nazar: :nazar: :nazar: Allah tez zamanda küvezden çıkmasını nasip etsin annesine kavuştursun inş

sedacım ve mavicim teşekkürler canım sizin gibi hamarat bayanların beğenmesine sevindim :8:

ütüyü bitirdim nası ter bastı yaw :6: yemeği hazırlayım bari salata felan yapcam
hadi görüşürük sonraa :79:

Son düzenleme:
kızlar SEVİM_Lİ ARKADAŞIMIZ DOĞUM YAPMIŞ az önce bana mesaj çekti mesjını aynen yazıyorum

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar

ay ne güzel ya allah analı bablı büyütsün sevimli arkadaşımızı tebrik ediyorum geçmiş olsun inş,bebeğide birazn önce çıkar küvezden.sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah...darısı bizlerin başına olsun

canım ben sevim_li doğum yaptımoğlusum küvezde solunum problemi var.3kilo 800 gr ve52cm sezeryan oldum dün suyum gelmişti gece tekrar geldi 4teyatışım yapıldı öğlen doğum yaptım daha oğlumu göremedim sanırım bikaç gün kalıcak arkadaşlara haber verirsin hepinize sağlıklı doğumlar[/QUOTE]

allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza sağlıklı olmak şartıyla tabi

sevimli sezeryan olmus ohh kucagina aldin demek canim Gule gule buyutun :)

Back