• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar bende şubat annesi olucam inş. buraya bakmak aklıma gelmemiş sonlara geldik ben ancak görebildim şuabtın 8 de doğumum olucak inş. tabi o zaman gelirse kızım artık zaman çabuk geçsede bebişimlarimize kavuşuruz:49:

öyle valla

yazık yeğenim koltukta uyuyakaldı kıyamam yaaaa yol yorgunu bissürü şey yaptııı canım benimmm.

pöfff bende gidip gelip kendi kendime abime kızıyorum,yengeme kızıyorum... hastaymışmış.geçmiş olsunn ne diyimm.şimdi birine desemm olmayacak anama desemmm kızacak öyle şeylik düşünme dicekk.abim yeğenime sağolsun 200 lira sıkıştırdı cebine harçlık diyee.hep yapar zaten bide yengen gönderdi diyoo.insan bitane patikte bize getirir dimiii.doğurduk doğuracaz yaniiii.hiç öyle şeylerde gözüm yoktur herşeyimizde tam Allah a şükür ama şurda aynı şehirde olucaz 1 haftadır gideceği gün bi kaç saatliğine geliyoo.dur bakalım hayırlısıyla bi doğurayım ozaman nasıl olacaklar çok merak ediyorumm.ben daha ne ararrrııımm ne sorarıımm.küçüğüz de oda biyere kadar.

valla kaynanalarınızdan şikayet ediyonuz ama sonuçta onlar el.böyle kendi akraban olunca insan daha çok içerliyoo.

tabi doğru yeri geliyor en büyük kazığı en yakınındakinden yiyorsun,seni kırıyor döküyor ama ablamdır abimdir deyip ses etmiyorsun zaten sonrada unutulup gidiyor,ya herşey karşılıklı bence sen sayacaksın o sevecek arada karışsalarda kendi annen gibi görüp ses etmicen ama bazılarıda insanın burnıundan getiriyor kızlarda haklı şikayette.

gözde ve seda gözünüz aydın kızlaaaaarrr :8:

sabah çarşıyı gezdik eşimle,yeğenini dersaneye yazdırdık
ordan dışarda yemek yedik ve alışverişe gittik,pazar alışverişimizi yapıp eve geldik mutfak dolaplarını komple indirip kapitaneleri yerleştirdik 3 saat falan sürdü ama çok yorulduk

sonra yemek yaptım çamaşır astım ama öldüm...:27:

eşime diyorum ki gece doğum falan olsa ıkınacak halim kalmadı:9:

kayınvalideler ne güzel temizlik yapıyor benimkide hep gelin yapsında ben yatim diyor hareket et hareket doğumun kolay olsun yoksa doğuramazsın diyor ama birde bana sorun hareket etmeye nefesim yetiyormu valla ben yorulsam hastalansam o benden önce yatıyor ne güzell sizin temizliğinizi söylenmeden yapan kayınvalideleriniz varr

bende bugün bulaşık makinasının ocagın arkasını çamaşır suyuyla iyice sildim.dolapları önceden silmiştim.salonun perdesi camı birde yatak odama oyun parkını koymayı düşünüyorum bu hafta yavaş yavaş yapıyorum işlerimi işte kimse olmayınca yardım etmeyince.eşimlede kavga ettik.bana bir yardım etmedi mutfakta

geceleri uyutmuyormuşum tuvalete çok kalkıyormuşum.hergün bir iş çıkarıyormuşum...

bizde aynı sen gıbıyız gecelerı uyumuyoruz tuvalete çok çıkıyoruz ve temızlıkte yapıyorum..eee napalım doğum yapınca mısafır gelcek temız olsun ev dımı lohusa halımızle kalkıp yerlerı fayansları sılcek halımız yok...bıde bebek olcak en buyuk bakım o zaten..hepimizin evde bır yardımcısı yokkı valla benım kaynanam kalkıpta bı çay yapmaya takatı yoktur....okadarkı kendıne düşkun bır kadın...

geceleri uyutmuyormuşum tuvalete çok kalkıyormuşum.hergün bir iş çıkarıyormuşum...

canım yaa aynı bizimkide sen hep bana sırtını dönüyon gece uyanınca benide uyandırıyonn diyor bizi anlamıyorlar doğum yaklaştı stres bir yandan geceleri uyanmak bir yandan bide anlamıyorlar bizi yada bize öyle geliyor

bizde aynı sen gıbıyız gecelerı uyumuyoruz tuvalete çok çıkıyoruz ve temızlıkte yapıyorum..eee napalım doğum yapınca mısafır gelcek temız olsun ev dımı lohusa halımızle kalkıp yerlerı fayansları sılcek halımız yok...bıde bebek olcak en buyuk bakım o zaten..hepimizin evde bır yardımcısı yokkı valla benım kaynanam kalkıpta bı çay yapmaya takatı yoktur....okadarkı kendıne düşkun bır kadın...

yok canım benim kaynana işine gelince yapar ama onuda burnumdan getirir.temizlikte titizdir

yok canım benim kaynana işine gelince yapar ama onuda burnumdan getirir.temizlikte titizdir

aynen bizimkide öyle yapar ama söylene söylene benimde zoruma gidiyorr böyle yapıcaksa hiç yapmasın daha iyi diyorum ama ne yapalım biz beraber yaşıyoruzz bunlara zorda olsa alıştım

slm kızlar bn geldimm cok hastayım grip oldum boğazlarım kulaklarım agrıyor birde gözlerimde atess varr doktora gitsemm mi bilemedim sizin önereceginiz bişi vr mı?

gözde ve seda gözünüz aydın kızlaaaaarrr :8:

sabah çarşıyı gezdik eşimle,yeğenini dersaneye yazdırdık
ordan dışarda yemek yedik ve alışverişe gittik,pazar alışverişimizi yapıp eve geldik mutfak dolaplarını komple indirip kapitaneleri yerleştirdik 3 saat falan sürdü ama çok yorulduk

sonra yemek yaptım çamaşır astım ama öldüm...:27:

eşime diyorum ki gece doğum falan olsa ıkınacak halim kalmadı:9:

ohh güzel bir pazar olmuşş.valla artık ne yapsak yoruluyoruz gezsende aynıı evde çalışsanda aynıı yatsan bile yoruluyosun öyle yaniii

kayınvalideler ne güzel temizlik yapıyor benimkide hep gelin yapsında ben yatim diyor hareket et hareket doğumun kolay olsun yoksa doğuramazsın diyor ama birde bana sorun hareket etmeye nefesim yetiyormu valla ben yorulsam hastalansam o benden önce yatıyor ne güzell sizin temizliğinizi söylenmeden yapan kayınvalideleriniz varr

hareket edelim etmesine ama bakalım edebiliyoruzmu.ya benmi çok yoruluyorum yoksa herkesmi böyle.bi tencere yemek yapayımm valla ayaklarım nasıl ağrıyooo sanki bissürü yol yürümüşüm gibi.desem inanmazlar böyle canım çıkıyoo.ehh koca evin işi kolaymı bu haldeee.

bende bugün bulaşık makinasının ocagın arkasını çamaşır suyuyla iyice sildim.dolapları önceden silmiştim.salonun perdesi camı birde yatak odama oyun parkını koymayı düşünüyorum bu hafta yavaş yavaş yapıyorum işlerimi işte kimse olmayınca yardım etmeyince.eşimlede kavga ettik.bana bir yardım etmedi mutfakta

yaaa sanki keyfimizden kalkıyoruz gecee.bayılıyoruz biz 4-5 sefer etmeye zaten yattımmı zor dönüyorum bide kalk git geri gel yat uyku desen ohoo çoktan uçtu gitti.benimki öyle bişi dese yastıkla boğarım :37: zaten sinirleniyorum gece uyuyamıyorum diyeee.hamile indiriminden yararlanırım yırtarım cezadan:35: işin şakası tabi ayy kıyamam ama insan halinden biraz da olsa anlanılsın istiyo yaa

slm kızlar bn geldimm cok hastayım grip oldum boğazlarım kulaklarım agrıyor birde gözlerimde atess varr doktora gitsemm mi bilemedim sizin önereceginiz bişi vr mı?

canım yaa geçmiş olsundoktora gitsende ilaç kullanamayacaksın ama yinede tavsiyelerde bulunur.ne bilim seni rahatlatacak bişiler verir belki

mrb kızlar kimse yok yine
içimi dökmem lazım sizlere bugün kayınvalidem son noktayı koydu resmen artık toparlanmaz bu ilişki.
kızlar söölemesi ayıp canım elde açma ıspanaklı börek istedi.bizim oralarda çok yaparlar hatta yoğurtla yerler ööle (kusura bakmayın kızlar canınızı istettiysem)
eşime dedimki ben açarım arada eşimde bana yardım ederdi.ama malesef artık açmam mümkün diil.sen göre göre öğrenmişsindir açsana dedim o da hemen açıyım aşkım dedi.kayınvalidem de yanımızda bu arada ondan çıt yok.
neyse kayınvalidemle eşim pazara gitceklerdi ıspanak al dedim bide gelirken yufka al ee açma istemedinmi dedi.ee dedim sen beceremezsin.
ee annem var dedi o da ben yaparım demedi dedim bu sırada kaynanamdan çıt yok
giderken eşim demiş aç bari anne kızın canı çekti demiş.un yok demiş yufka alana kadar un alırım aç sen demiş açamam demiş (eşim suratı 5 karış geldi bende ısrar edince anlattı)
kardeşim dedi abla valla açmayı bilsem ben yapardım (kaynanamın yanında oluyo yine bunlar) büşra teyze sen bilmiyomusun dedi biliyoruuuummm dedi ee açsana kızın canı istiyo dedi yine tık yok vicdansız karıda.
sonra ben kalktım ıspanakları yıkadım kaç saat suya falan koydum.bi geldim soğan doğruyo nolcak o dedim böreğe dedi ben yaparım gerek yok saol dedim.
aldı kardeşim elinden doğradı neyse yaptım sonrada dedim bundan sonra siz benden bişey istersiniz tabi eşimi ve kardeşimi de içine kattım mecburen size yağmurlu havada su yok dedim.kardeşim ve eşim kahroldu tabi bizim vicdansızda yine ses yok
eşimde sonra bana dedi yatıp kalkıp dinden bahseder senin hakkını ödeyemiycek dedi inanın bu lafına sevindim eşim en azından annesinin ne mal olduğunu gördü ama allahım benim elime düşürmesin ini onu bunun yaşlılığı da var ama ömrüm boyunca affetmiycem onu
hiç tanımadığım bi komşuma söölesem eminim yapardı hamile halimi görünce.ben böreğinde diilim aldım hazır yufkamı mis gibi de yaptım el açması yemesem ölmem ama bu kadın nasıl bişi ben anlmadım ne yapmak istiyo bilmiyorum.
başka gelin olsa çoktan kovmuştu

mrb kızlar kimse yok yine
içimi dökmem lazım sizlere bugün kayınvalidem son noktayı koydu resmen artık toparlanmaz bu ilişki.
kızlar söölemesi ayıp canım elde açma ıspanaklı börek istedi.bizim oralarda çok yaparlar hatta yoğurtla yerler ööle (kusura bakmayın kızlar canınızı istettiysem)
eşime dedimki ben açarım arada eşimde bana yardım ederdi.ama malesef artık açmam mümkün diil.sen göre göre öğrenmişsindir açsana dedim o da hemen açıyım aşkım dedi.kayınvalidem de yanımızda bu arada ondan çıt yok.
neyse kayınvalidemle eşim pazara gitceklerdi ıspanak al dedim bide gelirken yufka al ee açma istemedinmi dedi.ee dedim sen beceremezsin.
ee annem var dedi o da ben yaparım demedi dedim bu sırada kaynanamdan çıt yok
giderken eşim demiş aç bari anne kızın canı çekti demiş.un yok demiş yufka alana kadar un alırım aç sen demiş açamam demiş (eşim suratı 5 karış geldi bende ısrar edince anlattı)
kardeşim dedi abla valla açmayı bilsem ben yapardım (kaynanamın yanında oluyo yine bunlar) büşra teyze sen bilmiyomusun dedi biliyoruuuummm dedi ee açsana kızın canı istiyo dedi yine tık yok vicdansız karıda.
sonra ben kalktım ıspanakları yıkadım kaç saat suya falan koydum.bi geldim soğan doğruyo nolcak o dedim böreğe dedi ben yaparım gerek yok saol dedim.
aldı kardeşim elinden doğradı neyse yaptım sonrada dedim bundan sonra siz benden bişey istersiniz tabi eşimi ve kardeşimi de içine kattım mecburen size yağmurlu havada su yok dedim.kardeşim ve eşim kahroldu tabi bizim vicdansızda yine ses yok
eşimde sonra bana dedi yatıp kalkıp dinden bahseder senin hakkını ödeyemiycek dedi inanın bu lafına sevindim eşim en azından annesinin ne mal olduğunu gördü ama allahım benim elime düşürmesin ini onu bunun yaşlılığı da var ama ömrüm boyunca affetmiycem onu
hiç tanımadığım bi komşuma söölesem eminim yapardı hamile halimi görünce.ben böreğinde diilim aldım hazır yufkamı mis gibi de yaptım el açması yemesem ölmem ama bu kadın nasıl bişi ben anlmadım ne yapmak istiyo bilmiyorum.
başka gelin olsa çoktan kovmuştu

Gözde acaba direk ondan istemiyosun diyemi böyle davranıyo :44: gerçekten şaşılacak bi durum ya senden nefret ediyo desem insan oğlundan utanır ya :47: dediğin gibi elden istesen el yapar uyuz karı elinemi yapışırmış. Allah kimseye muhtaç etmesin zor çok zor. Olsun ne güzel yapmış yemişsin afiyet olsun oda ettiği kadar bulsun :47:

Gözde acaba direk ondan istemiyosun diyemi böyle davranıyo :44: gerçekten şaşılacak bi durum ya senden nefret ediyo desem insan oğlundan utanır ya :47: dediğin gibi elden istesen el yapar uyuz karı elinemi yapışırmış. Allah kimseye muhtaç etmesin zor çok zor. Olsun ne güzel yapmış yemişsin afiyet olsun oda ettiği kadar bulsun :47:

valla bilmiyorum canım yani direkt ondan istemiyosam insan bi düşünür çekiniyomudur falan diye dimi ama.
yaa çok enteresan zaten taa sevgililikten beri hiç istememişti beni direkt söölememişti ama yok o istanbullu istanbullu kızlar şööle olur falan yok o açık açık kızlar bööle olur çok şey geldi kulağıma ama eşim onu dinlemedi eşime karşıda bi de düşkünlüğü yok zaten.zaten eşime düşkün olsa onu kırıp üzmemek için bana bööle davranmazdı ama anlamadım

slm kızlar..nasılsınız..bebişlerimize kavuşmamız için bir günü daha bitirdik...zor anlar geçiriyoruz sancılar..uykusuzluk..halimizi anlayamanlar..stress..ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tüm bu yaşadıklarımızı bir anda unutacz..kızımı kucağıma almak için can atıyorum..sorunlarımı da erteliyorum..düşünmemeye çalışıyorum..kızımı görsem bana yeter diyorum..şu son anlarını karnımda huzurlu geçirsin istiyorum..Allah hepimize sabır versin..yaşadıklarımız kolay değil..hepinizi öpüyorum..kendinize ve bebeğinize iyi bakın...:)))))))))))))

yaa....gözde nasıl bir vican nasıl bir insan bu yaa...şoktayım

bende anlamdım canım nasıl bi vicdan ama hiç bi zaman affetmiycem onu yapıp yapmamk yemek yememek diil mesele bana yapılan muamele kardeşimde diyo abla anlatınca farklı oluyo görünce insan daha bi sinir oluyo nasıl bi insan bu diye

valla bilmiyorum canım yani direkt ondan istemiyosam insan bi düşünür çekiniyomudur falan diye dimi ama.
yaa çok enteresan zaten taa sevgililikten beri hiç istememişti beni direkt söölememişti ama yok o istanbullu istanbullu kızlar şööle olur falan yok o açık açık kızlar bööle olur çok şey geldi kulağıma ama eşim onu dinlemedi eşime karşıda bi de düşkünlüğü yok zaten.zaten eşime düşkün olsa onu kırıp üzmemek için bana bööle davranmazdı ama anlamadım

Boşver desem takmamak elde değil Allah büyük be güzelim sen Allaha havale et bak enazından eşin farkında herşeyin önemli olanda bu. Rabbim mutluluğunuzu bozmasın:nazar::nazar:

Back