çok kokooşşşşçok cici eline sağlık kız olunca istediğin kadar süslüyebiliyosun.
maşallah diyelimmm
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayaklarımın altından alev çıkıyo resmen.buzdolabından şişe çıkardı eşim onu tutuyooo sonra soğıuk elleriyle ayaklarımı tutuyo coosssss ediyo valla yaaaa
canım geçmiş olsun eşinenasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce
maşallah kocaman olmuş ve sanırım az kalmış hadi bakalımSlm kızlar bugün hem nst ye girdim hem bebişimi gördüm.Nst de sancı filan çıkmadı.Bebişim 3115 gr olmuş. Suyu iyimiş.Plasenta yaşlanmış dedi doktor bu sefer sordum bu normal demi diye.O da tabiki plasenta yaşlanacakki doğum başlasın dedi:) En güzelide artık kilo ölçümü yok dedi doktor çok sevindim.Hemen gözümün önünden çikolatalar patlamış mısırlar geçmeye başladı.Her şey iyiydi yani bakalım artık beklemedeyiz.Ne zman gelirse miniş... Bu arada orada 42. haftasına giren bi bayan vardı.Çok üzüldüm durumuna sezeryana girmek istemiyordu normal diye diretiyordu.Düşündümde çok zor ya öff inş öyle olmayız.Vakti saatinde gelir bizim yaramazlar.
ya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:
gözünaydın canım...günler geçtikçe heyecan artıyor demi...Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşş
ya bende iyice şiştim sanki eşim tontişimm diyoo bende sinir oluyorumya benim doktorumda maşallah çok rahatlatıyo en son gittiğimizde öle bi konuştu bana normal doğum için cesaret verdi ama bakalım hayırlısı...dün bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide 4 aylık oldu normal epiduaral yaptı doğumunu hiç bişi anlamadım diyo çok rahattı hatta en son dikiş atılırken muhabbet ettik diyo ama bilmiyorum....
ay biliyoruzz hep ama yinede panik oluyo insan....sağ salim alsaydık bi kucağımıza...artık yerini sağlamlaştırıyodur.ehh son haftalarda az hareketler normal.kıpırdanıyorsa merak etme.
neyse canım az kaldı...kırkım çıkınca benim ilk işim alışverişe çıkmak olcak...artık eşim bile dalga geçiyo dışarı çıkcağımız zaman bugün hangi formanı giycen falan diyoayy benim de arkadşım epudural normal yaptı..anlata anlata bitiremedi...doktoruma sordum o da ani tansiyon düşmesi olabiliyor ve bebişe kan gitmeyebiliyor didi..ne biliyim tırstımm:18:bide omurilik zarına iğne yapılıyo..yani hassas bir ayarr..ya anestezi uzmanı beceremezse die korkuyorumm..istisna olmak istemiyomm...vazgeçtim gibi yanii
bugun koçişe bişeyler aldıkk..niyetli değildikk...öyle gezerkene bişeyler beğendikk..çok şık oldu..aşkım sende al diyo..nereme alıyım yaaaaaaaaa..şurda bi kaç haftam varrr..o öyle şıkıdım şıkıdım geziyo, zayıf zayıff..bende yanında yuvarlanıorummm
ama aşkım sen çok şirinsin diyoooo..ama ben şirin olmak istemiyorum kiii...güzel, çekiçi ,alımlı olmayı şirin olmaya tercih edrim tabikiiii
ya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:
Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...
Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.
Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?