• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

çok kokooşşşş :16: çok cici eline sağlık kız olunca istediğin kadar süslüyebiliyosun.

maşallah diyelimmm :nazar:

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayaklarımın altından alev çıkıyo resmen.buzdolabından şişe çıkardı eşim onu tutuyooo sonra soğıuk elleriyle ayaklarımı tutuyo coosssss ediyo valla yaaaa :37:

ya benime öyle nedenki acaba bugün başladı ayağımın altı alev alev ama sadece sağ ayağımın altı???

nasıılsınız hanımlar geçmişe hiç bakmadım fazla kalmıyacam zaten bi selam verim dedim doğuran filan yok inşallah bugün kocişim ameliyaT oldu onunla kosturdum saolsun görümcelerde geldi ama biri boş yatakta kıvrıldı uyudu diğeride oturdu yerinden kalkmadı bu halimle bi aşağı bi yukarı gittim geldim neyse kocam iyi ya ben dahada koşturmaya razıyım onun dışındaa hastanedeyken doktorumada göründüm şişliklerim için sorun teşkil edecek kadar yoğun değil dedi ama tansiyona yine dikkkat et şişlikleride kontrol et dedi perşembeye tekrar çağırdı bizden bbukadar şimdi kocama yemek yapim yesinde iyileşsin biran önce
canım geçmiş olsun eşine
Slm kızlar bugün hem nst ye girdim hem bebişimi gördüm.Nst de sancı filan çıkmadı.Bebişim 3115 gr olmuş. Suyu iyimiş.Plasenta yaşlanmış dedi doktor bu sefer sordum bu normal demi diye.O da tabiki plasenta yaşlanacakki doğum başlasın dedi:) En güzelide artık kilo ölçümü yok dedi doktor çok sevindim.Hemen gözümün önünden çikolatalar patlamış mısırlar geçmeye başladı.Her şey iyiydi yani bakalım artık beklemedeyiz.Ne zman gelirse miniş... Bu arada orada 42. haftasına giren bi bayan vardı.Çok üzüldüm durumuna sezeryana girmek istemiyordu normal diye diretiyordu.Düşündümde çok zor ya öff inş öyle olmayız.Vakti saatinde gelir bizim yaramazlar.
maşallah kocaman olmuş ve sanırım az kalmış hadi bakalım

ya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:

ya kızlar dünden beri kızım çok hareketli değil...yanı hareket ediyo arada ama böyle kıpır kıpırr değil...şuanda hıçkırıyo...evhamlancak bişi yoktur demi:26:

artık yerini sağlamlaştırıyodur.ehh son haftalarda az hareketler normal.kıpırdanıyorsa merak etme.

gözünaydın canım...günler geçtikçe heyecan artıyor demi...Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşş

ya bende iyice şiştim sanki eşim tontişimm diyoo bende sinir oluyorum:9:ya benim doktorumda maşallah çok rahatlatıyo en son gittiğimizde öle bi konuştu bana normal doğum için cesaret verdi ama bakalım hayırlısı...dün bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide 4 aylık oldu normal epiduaral yaptı doğumunu hiç bişi anlamadım diyo çok rahattı hatta en son dikiş atılırken muhabbet ettik diyo ama bilmiyorum....:37:

ayy benim de arkadşım epudural normal yaptı..anlata anlata bitiremedi...doktoruma sordum o da ani tansiyon düşmesi olabiliyor ve bebişe kan gitmeyebiliyor didi..ne biliyim tırstımm:18:bide omurilik zarına iğne yapılıyo..yani hassas bir ayarr..ya anestezi uzmanı beceremezse die korkuyorumm..istisna olmak istemiyomm...vazgeçtim gibi yanii
bugun koçişe bişeyler aldıkk..niyetli değildikk...öyle gezerkene bişeyler beğendikk..çok şık oldu..aşkım sende al diyo..nereme alıyım yaaaaaaaaa..şurda bi kaç haftam varrr..o öyle şıkıdım şıkıdım geziyo, zayıf zayıff..bende yanında yuvarlanıorummm:10::10::10:

ama aşkım sen çok şirinsin diyoooo..ama ben şirin olmak istemiyorum kiii...:47::47:güzel, çekiçi ,alımlı olmayı şirin olmaya tercih edrim tabikiiii:21::21:

artık yerini sağlamlaştırıyodur.ehh son haftalarda az hareketler normal.kıpırdanıyorsa merak etme.
ay biliyoruzz hep ama yinede panik oluyo insan....sağ salim alsaydık bi kucağımıza...
ayy benim de arkadşım epudural normal yaptı..anlata anlata bitiremedi...doktoruma sordum o da ani tansiyon düşmesi olabiliyor ve bebişe kan gitmeyebiliyor didi..ne biliyim tırstımm:18:bide omurilik zarına iğne yapılıyo..yani hassas bir ayarr..ya anestezi uzmanı beceremezse die korkuyorumm..istisna olmak istemiyomm...vazgeçtim gibi yanii
bugun koçişe bişeyler aldıkk..niyetli değildikk...öyle gezerkene bişeyler beğendikk..çok şık oldu..aşkım sende al diyo..nereme alıyım yaaaaaaaaa..şurda bi kaç haftam varrr..o öyle şıkıdım şıkıdım geziyo, zayıf zayıff..bende yanında yuvarlanıorummm:10::10::10:

ama aşkım sen çok şirinsin diyoooo..ama ben şirin olmak istemiyorum kiii...:47::47:güzel, çekiçi ,alımlı olmayı şirin olmaya tercih edrim tabikiiii:21::21:
neyse canım az kaldı...kırkım çıkınca benim ilk işim alışverişe çıkmak olcak...artık eşim bile dalga geçiyo dışarı çıkcağımız zaman bugün hangi formanı giycen falan diyo:60:2 3 kıyafeti giyip duruyom malum...

Merhaba arkadaşlar. Kızımla aranızdayız :)

Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.

Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.

Bu arada dogum yapan var mı bilmiyorum...

Asya Dila'mız 20.01.2011 tarihinde 38+1'de 3500 gr. 48 cm dogdu. Çok tatlı bir kızım oldu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallah.

Sezeryan dikişlerim agrıyor ama epey toparladım. Yine gelirim arada. endinize iyi bakın.

doğum yapan yok canım öpüyoruz asyayı çok dikkat et

ay canım benimmmm darısı başımıza yaaa.ayy ne kadar güzeell yaaa..seni tekrar aramızda görünce çokkk duygulandımmm..bebişin nasıll..sezeryandan sonra hemen sütün geldimiiii..ay anlatt biraz bee:77::77::nazar:

Teşekkür ederim. 2 gün agız sütünden sonra bugünden itibare normal süt gelmeye başladı.

Kızım da iyi. emiyor, uyuyor maşallah. Ama biraz huysuz. 2 gündür toplamda 1 saat uyumadım :(

tekrar hayırlı olsun.çok sevindim .sezeryandan sonra sorun oldu mu merakla bekliyoruz.kolay gelsin sana

Oyy evridiki canim ne güzel yaa kizini kucagina aldin..

Normaldir heralda canim.

:nazar::nazar::nazar:evirdiki canım çok geçmiş olsun,allah analı babalı büyütsün darısıda zamnı gelince bizlerin başına olsun.kendine iyi bak.

ii geceler kızlar biz geldik :3:
bugun eşimle güzel ve yorucu bi cumartesi gecirdik:38: hep kayınvalidemlerle oldugumuzdan değişik geldi bana özluyorum kocamı yaa bi haftasonumuz var onda da ya kayınvalidemlere gidyoz yada onlar gelio :85: bugun gitmeyelim dedim bişiler uydurduk öğleden sonra gezmeye çıktık yatak odamıza halı alcaktık baya gezdik aldık sonunda ama ben çok yoruldum ayaklarım şişti :49: aşkım bide carefoura götürdü kızımın eksiklerini alalım die ama baktık bi eksiği kalmamış ben ufaktan ufaktan herşeyini almışım prensesimin :1: öldüm şimdi ne oturabiliyom ne yatabilyom dogururm artık bu gece diom gezerkende eşime :9: bide saf gibi temizlik yaptım bugun iice yoruldum yani eşimde saolsun yardım etmedi film izledi :37: ses etmedim bende hem çalışıyo hem de sınavları yeni bitti ödüllendirdim koca bebişimi ama anladım ki kendimle kızımı cezalandırmışım :20:
ayyy ne çok yazdım boş boş kızdım kendime yaw

canım kötü bişi yoktur merak etme seninki sadece evham,geçen gün kendimi biraz yormuşum bütün gün ayakta olunca hiç hareketlerini hissetmedim gecede yatınca hep kıpır kıpır olurdu öylede olmayınca başladım ağlamaya eşimde tedirgin oldu yoktur bişey diyor karnımı oynattı biraz kıpırdasın içim rahatlasın diye yine tık yok sanki inadına kıpırdamıyor bu sefer başladım hastaneye gidelim demeye gecenin 2 si tam kalktık gitçektikki bizim yaramaz kıpırdamaya başladı ikimizde bir ohh çektik,insn alışıyor kıpırtılarına bizde en ufak bişeyde hemen evham yapıveriyoruz bakalım doğurunca napçaz,zaten kadınların %90 ı doğum sonrasında en çok bebeğin karındaki hareketlerini özlüyormuş.

bu arada bugün çok üzücü birşey duydum eşimi iş yerinden acil çağırdılar gitti 40 haftalık bi gebe üstüne kaynar su dökülmüş bütün vucudu yanmış karnı,genital bölgesi su toplamış hep çok üzüldüm duyunca allah yardımcısı olsun kızlar aman çok dikkatli olmamız lazım hepiniz kendinize iyi bakın.:50:

slm kızlar nasılsınız?
ben doğurmadım hala,allaha şükür:)
ama bu gdşle sinirden doğurtcaklar bniiii!!
sabah taburcu olduk bu arada 2. doz celestone umuzu vuruldktan snra.
bgn de kaynanamlar aradılar kocamı,gelceklermiş de 13üne kdr doğurursam ablasıgille beraber dönceklermiş.
yok doğurmazsam bi ay tepemdeler!!!
zaten oturamıorm kalkamıorum,her an doğurma riskim var,kzım geçmiş olsn bi ihtiyacn varmı demiolar,dönüşü beleşe getrcekler dertleri ooo!!
ne dese beğenrsnz oğluma ii bak!!!
o bana bakck artk durumum malum ddim,ama kocam yanmda olmasa allah bilir neler derdim...
bu kadar olmaz artk ya olmazzzz!!
almış telefonu ne zaman doğurcn dio,ne biliim ne zaman doğurcam,manyak mı ne!!
delirttiler beni,tel kapadım,snra kocama syledim,böyle böyle ddi alındm die.aptallık bnde ne die söylüosn,ANASI MELEK!!
o niyetle dememiştr,yanlş anlamışndr sen,annem hiç öyle şeyler demez,bu laflar onun lafları diil dio bana,bi de beni yalancı çıkardı!!
ddm bana nasılsn iyimisn hastaneye yatmşn şimdi naslsn,geçmiş olsn bile demedi annen,bana sordu zaten ben anlattım ona diooo,delirdim ya çıldırdımmm!!!
şimdi ikide bi bana soruolar ne zaman doğurcakmışım!!!yemin ediorm ben bunları mahvederim geldiklernde,allahm sabır ver yaaa.
nyse snra bende bir kasılmalar başladı,5dk da bir,yarm saat byle sürdü
snra 10 dk da bire dştü
snra 20 dk fln derken 2 saat içinde normale döndüm ama çok sinirliyim çoooook:47:
allahm napıcm ben bunlarla yaaa

Back
X