2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr kullanabilirsin dedi ama banada erken geldi illa kullanan birilerinden duymak daha mantıklı geldi
benimde bacaklarım acıyo en çok kilo alan yerimdi şiş inmeye başladı diye mi acıyo acaba :44:

yağmurcum doğum raporu ve dilekçe verdik sadece.ben uzattım iznimi haziran 15 e kadar:))istediğin zaman ayrılabilirsin izne ama en az 1 ay olmalı,resmi olarak valilik oluru geldikten sonra izinli sayılıyorsun.ama bunun önceden belli bir süresi yok,sen okul açılmadan 1 hafta önce ver sıkıntı olmasın.yoksa zora kalınca bugün verip yarın işi bırakabilirsin ama okul için problem olabilir o kadarı:)sevindim bu arda izne ayrılmana ,hayırlı olsun.

ben grubunuza bu konu hakkındaki fikrimi söylemiştim ama buraya da yazayım.benim doktorum asla izin vermedi,bağırsaklarda sorun oluyor dedi,hiç de göbeğim kalmadı benim.ayrıca herhangi bir spor için en az 3 ay kesinlikle beklenmeli,mekik gibi ağır hareketler çok daha sonralarda yapılmalı dedi.fizik tedavi uzmanı çok samimi bir arkadaşım da yönlendirdi beni sağolsun.bu tip kesilerde 9 aydan önce mekik çekilmesi doğru değil onun yerine farklı hareketler yapılmalı dedi.o hareketleri bana gösterdi ,ama tarif etmem imkansız:))hiç yapmadım ayrıca:)

sizin yazınızı okudum çok saolun sadece daha fazla yorum olursa karar vermesi kolay olur diye düşündüm,tekrar teşekkür ederim

dr kullanabilirsin dedi ama banada erken geldi illa kullanan birilerinden duymak daha mantıklı geldi
benimde bacaklarım acıyo en çok kilo alan yerimdi şiş inmeye başladı diye mi acıyo acaba :44:
ameliyattan dolayı ağrıyordur sanırım.daha önceden dediğim gibi benim tam 3 ay sonra şişlerim indi.doğumdan sonra 54 kiloya düşmüştüm ama sanırsın ki 60 kiloyum.tam 3 ay sonra şişliklerle birlikte kiloda gitti.gözle görülür fark var.daha bacaklarında,karnında şişlikler var.korse kullanıpta memnun kalan var mı bilmiyorum.esranın dediği gibi bendede bişey kalmadı.yediklerine dikkat et.verirsin.ama korseyi iyice bir sor,araştır.

kızlar oğlum bugün nerdeyse hiç uyumadı.her yatırmamda 5-10 dakika geçmeden
ağlayarak uyandı.memede durdu.diş çıkartıyor diye tahmin ettim.valla bu kadar zorlanıyoruz azılarda napıcaz bilmiyorum.jel kullanmam kesinlikle demiştim ama çocuğada eziyet edemem heralde

teşekkür ederimmm

bencede kullanma..daha çok yenı sezeryanın..

Ben normal dogum yaptım ama sezeryan olsaydımda kullanmazdım ..ne gerek var..acele etme..amanla gobek kalmayacak..

Benım oglumda yasını 1 hafta gecınce yurudu..kız kardesımın oglu 14 aylık daha yurume ısteguı yok..urutmek ıçın ellerınden tutuncada oturuyormuş..ılk baslarda heveslıydı tay tay yapıyordu..şimdi taytay dan da kaçıyormuş..

ben ınek sütünden akşam mama pişiriyorum..oyle bıbero9nla sut vermıyorum..

Allah bağışlasın kızınızı. Biz junior sütleri kullanıyoruz. İnek sütü 1 sene daha vermeyeceğim. Keçi sütü denemek istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı..

adılemır,yasmın,we_ra ve dirim cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın

canm ben 23 gün sonra takmıştm bende sezeryanım

dişten de olabilir ama ben beraber uyumayı denemeni tavsiye ederim. benimki öyle yaptığında yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. yine de çok uyuyan bi bebek değil ama yanımdayken daha uzun uyuyor. veya bazen yastık kılıfımı çıkarıp onun başının altına koyuyorum o da işe yarıyor. sen de çalışan bi anneydin yanlış hatırlamıyorsam. bebekler anneyi özlüyor kopmak istemiyor.

diş jellerini niye kullanmak istemiyorsun?

bizde junnir sütlerde içiyoruz.
bizimkide daha yürümüyor hemen oturuyor.
dişleri çıktığı için galiba bizimkininde pek iştahı yok
havaların ısınmasını çok istiyorum
evde sürekli ikimiziz çoçuk çok sıkılıyor.

uzunn bir aradan sonra merhaba hanımlar...
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.genel olarak diş sıkıntısından bahsedilmiş,bizim 6 dişimiz var ama oğlumun eli sürekli ağzında parmağını gevip duruyor,acaba diş mi çıkaracak?birde Arda 2 haftadır özellikle akşamları sürekli ateşleniyordu doktoda götürdüm tahlil falan istedi tahliller temiz çıkınca 1 gece gözlem altında kalmamızı tavsiye etti ateşini gözlemlemek için ve başka tahliller istedi tahlilimizin birinde karaciğer değerleri çok yüksek çıktı olması gerekn 40 iken bizim ki 257-827 çıktı.kulandığımız antibiyotiklerin bu değerlerin yükselmesinde rol oynayabileceğini yada viral enfeksiyondan kaynaklanabileceğini söyledi,emin olmadan ilaca başlamamak içinde konya meram tıp fakültesine gönderdi,orda yapılan tahlillerimizde de anormal birşey çıkmadı sonucumuzun biri 14 şubatta çıkacak bakalım.umarım ciddi birşey değildir...

çok geçmiş olsun canım. bu ateş beni de çok korkuttu. inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. konyadamıydın sen?

çok geçmiş olsun canım. bu ateş beni de çok korkuttu. inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. konyadamıydın sen?

teşekkür ederim yağmur.ateş çok tehlikeli,birde bizim ateşimiz geceleri yükseliyor Allah korusun havale geçirecek diye korkuyordum.aksaraydayım canım ben.

çok geçmiş olsun.umarım önemli bir şey değildir.

merhaba anneler,

hasta olan bebişler Rabbim acil şifalar versin...bizde son durum şöleki ben iyice daralmiş durumdayim,
oğlum sürekli mızmız bişey yaparken yürürken oynarken hep ara ara ağlamakli,elide hep agzinda 8 dişimiz var saniyorum şu zor çıkan dişlerde sıra ondanmidir acaba,

bizim ateşimiz hep 37 ile 37.5 lerde uzun zamandir

onun dişinda bu aralar yani 2 haftadir kabız ve nasil geçicek bilmiyorum 2 hafta once aptamil 3 den aptamil junior a geçtim acaba o muu yapti ya...z.yagi koyuyorum yogurduna yok,bl bol meyve suyuda veriyorum napcam başka bilemedim...doktora gitsem mi acaba ilaç işee yararmi?

şuan bebişim 13 aylık, gittikçe büyüyolar maaşallah acaba yetersizmi besleniyor diye düşünüyorum hala aynı periyotta ve aynı menü de besleniyor çünkü

mesela sabah 8-9 gibi 120cc veya 150 cc süt içiyor 10-11 gibi kahvalti yapiyor,ki bu aralar kahvaltiyi reddediyor,yemiyorum onada üzülüyorum

3-4 gibi çorba yiyor sebze-tarhana-yogurt çorbası gibi

6 gibi meyve karşimi yiiyor

bir kase ev yogurdu..bunu genelde sebze çorbası ile birliktede tüketiyoruz

sonra 8 gibi falan sütlü pirinçli veriyodum 4.aydan buyana herhalde bıktıki hemen kusuyor saniyorum artık onu veremiyecegim ama yerini neyle dolduracagim bilmiyorum

sonra da istediği kadar süt sabaha kadar...yani 24 saatte 350-500 cc süt içmiş oluyor genelde..bu aralar süte düşkünlüğü artti eskiden uyurken süt içirebilirdim uyanııkken hayatta içmeyn cocuk şimdi süt mü istiyosun dediğimde mutfagın kapisına dayaniyor...fazla süte düşkün olmasıda iyi değil yemeklerden uzaklaşiyor bu sefer

ama içim rahat değil...başka ne vermeliyim,herşeyi yiyemiyor yada yemiyor istemiyor...eger biraz yemekle ilgili disiplini elden birakir onun keyfine gidersim zaten zor kilo aliyor bu sefer onalida vermekten cok korkuyorum...

bizim yediklerimizden bazen yemek arasnda bi iki kaşık yiyor ama ben onu öğün olarak göremiyorum...

ne olur fikir verin siz neler yapiyosunuz,beslenmesini nasil zengin hale getirebilirim

teşekkürler

iyi akşamlar kızlarr,

bir haftadır uğrayamadım. pc bozuldu servise gönderdik anca geldi. Geçmişi okudum hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun..........
bu görüşmediğimiz süre içinde deniz kızım yürümeyi epey ilerletti, durdurabilene aşk olsun, uyuduğu zamanlar haricinde 2 dk. poposunun üstüne oturmuyor maalesef. Onu izlerken ben yoruluyorum. İlgisi çok ama çok dağınık, bir şeye 1 dk.dan fazla odaklanamıyor. Oyalamak mümkün değil yanii. Bakıyosun ağlayarak kumandayı istiyor eline almasıyla hevesinin geçmesi bir oluyor sonra bi bakmışsın başka bişi için ağlıyor.
Bu arada 7 dişimiz oldu, 2 hafta öncesine kadar 4 taneydi bi anda 3 ü birden patladı. Çok şükür ateş, ishal falan olmadı ama mızmızlığı çoğaldı. İştahımız yerinde sayılır ilk bikaç kaşıkta ağlasada sonradan normale dönüyor. tek sıkıntımız süttttt....... ne yazıkki biberon fobimiz tam gaz devam. Gece babasıyla nöbetteyiz resmen bi o yedirmeye çalışıyor bi ben. Bazı geceler 100- 150 cc içiyor bazı geceler ağzına değdimi yırtınıyor uykusunda. 2 gecedir hiç içmiyor ondan önce pın..ar çocuk sütü veriyodum, 2 dündür apta..m.il junior veriyorum ama 2 yudum alıp ittiriyor. Sanırım tadını beğenmedi bide stoklamıştım resmen evee bugün gidip diğer markadan aldım yine. gece deneme yapıcam önce junior vericem yemezse diğerini eğer o zaman içerse bilirimki sütten :) görseniz sütü içtiği geceler öyle huzurlu uyuyorum ki içmeyince diken üstündeyim resmen kalkıp kalkıp deniyorum ha şimdi içer ha şimdi die.

havalar soğuk olduğu için dışarıya çıkmaıyoruz maalesef, boy kilo için sağlık ocağına götürecektim ama olmadı. evde kendim ölçeyim dedim 73 falan çıktı boyu sinirim bozuldu

sizinkilerin gelişimi ne durumdaa ???????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…