- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.941
yok canım ya daha bizimki hiç meme meme diye üstüme atlamadı.sadece gece istiyor.uyku sersemi.uyuturken emziriyorum yani,keşke benimkide çok düşkün olsa memeye,atlasa,üzerimi yalamaya çalışsa felanMaşallah kızınıza.. Erken yürüme turlarına başlamış. 1 ay içinde yürür muhtemelen.. Kolay gelsin şimdiden..
Bizimki diş konusunda ne kadar aceleciyse senin kızın o kadar ağırdan alıyor :) dirim ve sen memeci olmasından dert yanıyorsunuz ben de emziremedim diye haftalarca göz yaşı döktüm. 3 ay emdi, 11,5 ay sağdım. Yani ikisi de ayrı dert ama sizinki yine de daha güzel galiba :26:
yok canım ya,daha mı kötü oluyor azılar.iştahsız derken demek azılar da daha kötü olacak.canım sıkıldı şimdi.azıların zor çıktığını biliyordum aslında ama inşallah fazla zorlamaz.8 dişten sonra 1. azılar çıkıyor.bizim diş sayımız 12 oldu azı dişlerinin 4 ünü de bir anda çıkardı,ama çıkmaları çok zor oldu,oğlum 1,5 ay kadar nerdeyse hiç bir şey yemedi.
ben armut veriyorum.bide poposuna zeytinyağı sürüyorum.çorbalarına da zeytinyağı kattığım için oda faydalı oluyor.selam anneler..:)
oğlum bir haftadır kabız günde 3-4 kez zar zor yapıyo ama çok az ve kati..nasil geçirebilirim ne iyi gelir acaba
birde saniyorum kabızlıktan poposunda pişikte oluştu nasil geçircem bilemedim...bi sürü bişi denedim ama en etkilisi nedir acaba?
oğlumun eline ekmek meyve gibi bişiler veremiyorum hala..büyük parçalar halinde isiriyor ve bitirmeden tekrar isiriyor sonra malum tıkanşp kaliyor...korkudan veremiyorum nasil alişticam bilmiyorum konu komşuda aaa eline bişi ver cocugun kemrsşn yazk falan diyolar iyice delleniyorum..
12. ay aşimizi olduk çok şükür ateş falan olmadi bir sonraki aşi 15. ay di saniyorum ?özel olan su çiçegi sizler yapitacakmisiniz?
sabah kahvaltida ne vereceğimi şaşrdim artik sizler neler veriyosunuz?
hala öglenleri ona özel sebze çorbası yapiyorum azar azar da bizim yemekelrden tattiriyorum başka ne yemek yapabilirim aliştiabilirim ona blmiyorum
herkese kolay gelsin
biz su çiçeği aşısını 13.ayda olacakmışız.1 ay sonra yani.
kahvaltıyıda hala bulamaç yiyoruz.bi ara ayrı vermeye başlamıştım ama tekrar zorluk çıkartınca bulamaca döndük.bulamacıda zor yiyor ama çabalıyoruz yesin diye.bizimki zaten herşeyi zor yiyor.daha severek bişey yediğini görmedim.
bir çocuk kek sevmezmi?artık hiçbirşeyin tadına baktıramıyorum.direk ağzından çıkartıyor.ben artık sebze çorbasını çok sık yapmıyorum.hergün farklı vermessem hiç açmıyor ağzını.farklı olarak mercimek,şehriye,sebze,tarhana,yoğurtlu çorba,kesme aşı arasında gidip geliyoruz biz.birde pirinç çorbası var.çok seviyordu şimdi ondanda bıktı.tavsiye ederim çok güzel bir çorba.un,yumurta,pirinç,tavuk,limon,sarımsak,tavuk suyundan yapılan bir çorba
dediğim gibi eskiden yediklerimizin suyundan veriyordum şimdi direk ağzından çıkartıyor.hiçbirşey veremiyorum.