2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuya açıklık getir bir an önce.. İhtimal vermesek de 16 diş olabilir mi diye merak etmeden yapamıyoruz

selam arkadaşlar,

biz sabahlari süt içiyoruz ve 10-11 bazen 12 gibi anca kahvalti yapiyoruz..bu durum hiç hoşuma gitmiyo ama bende uykuya yenik düşüyorum son zamnalrda çok yorgunum ve boyun agrilarim da iyiice artti..ama vicdan yapiyorum işte,sabah sütü vermek ve tekrar yatmak yerine kahvati yaptrsam diyorum ama bi türlü olmuyo işte..(
kötü bi annemi oluyorum ben şimdi..:26:

sabahları süt içip yatıyormu canım?11 gibi uyanıyorsa mecbur kahvaltısını geç yapar.
bende kahvaltıyı artık hergün vermiyorum çünkü istemiyor artık çocuk
ayrı yemiyor,bulamacıda sevmiyor,zorla zorla nereye kadar.öğürüp duruyordu.
küçük cam kaselerde çorba veriyoruz sabah,bazen yoğurt.kaç aydır direniyordum ama istemiyor inatla.iştah da yok zaten
bugün sıpa gece 3 gibi uyandı.uyutamadım bidaha.gözlerini koca koca açmış
oyun oynamak istiyor
tam dünde bu konunun bahsi geçmişti.

Son düzenleme:

evet sabahları sütünü veriyorum hadi oğlum yatalim diyorum beşiginin kenarindaki oyuncaklarıyla oynarken uyuyor...ama uyutmasam uyumaz yani..kendim az daha uyuyayim diye onuda uyutuyorum..
öğleden sonra uykuları da artık haliyle teke düştü...1 gibi falan uyuyor 3-4 gibi uynaıyor..akşamda 11 gbib falan yatiyor
ablama yıllarca özenmiştim 2 cocugu var ve aralarında 2 yaş var bebekliklerinden bu yana 9 da yatakta ikiside..şimdi 10-12 yaşlarındalar ama 9 olunca esnemeye başliyolar..bizimki 11 den önce uyumuyo..nasil düzene sokacğm bilmiyorum...

benimki sabah hadi yatalım diycem de yatcak:)) ah ahhh boşver azcık geç yatıversin sabah uykusuna hasretim. gece uykusuna da hasretim benim kızım 7 de ayakta diye yazmıştım ya bu sabah saat 5.50 de uyandık. hadi kızım daha sabah olmadı desemde yatmadı dikildi eliyle karanlıkta bişeyler gösterip oynamak isted zorlayınca da ağladı.

seninki gündüz güzel uyuyormuş geç yatması normal bence. ben hiç öyle 1 de uyuyup 3-4 gibi uyandığını bilmem. en uzun gündüz uykumuz 1,5 saat. genelde 40 dklık 2 uykumuz oluyo gündüz. birisi sabah 10-11 civarı birisi öğleden sonra 3-4 gibi. tabi eğer eve birileri geldiyse veya biz dışardaysak veya canı istemiyorsa bu uykularda olmuyor. kıpkırmızı gözlerle mızık mızık dolanıyor. hiç kendine kızma bence kahvaltısını uyanınca yapsın uykusu olmasa uyumaz zaten tekrar.

yağmur benim 13 aylık kıızmı anlatıyosun valla , uykuları aynı gece zırt pırt uyanır sabah 7 de alarmımız odur ayakta hemen, dişide halaaa 2 tanecik azıya kadar yolumuz uzun uykusuz 1 sene daha bekliyo sanırım beniii pöfff

Oooo Canım gündüz bu kadar uyuyorsa tabi gece geç yatar :) Düzeni böyle kurduğu(nuz) için değiştirmen biraz zor olsa da imkansız değil canım..

yalnız değilmişim rahatladım:)) bende senin gibi düşünüyorum daha 1 sene uyku yok bize. bugünlerde çıkacak gibi üstler baya şiş görünüyo çok da huysuz. uyuyamıyordu dün gece ağrı kesic verdim onun sayesine biraz uyuduk. uykucu bebeklere çoookk özeniyorumm. ben uykuya çok düşkünümdür keşke azcık bana çekseydi

oy oyy oyy hem 11 gibi uyanıyor,hem öğleden sonra 3-4 saat uyuyor hem de gece 11 de uyuyor.maşallah diyelim bebeğine,inanılmaz bir şey bu kadarı
benim kızım şu zamanlarda gece 10 da uyuyor,sabah 8-8.30 gibi kalkıyor(gece kaç kere kalktığını sayamam bile) gündüz de 13-14 civarı yatıp 2 saat kadar uyuyor,hepsi bu.bu kadar uyursa ne ala diyoruz.bugün gündüz sadece 15 dk uyudu mesela:26:
yyağmurcum nasılsın,izne ayrıldığına memnun musun anlaşabiliyor musunuz kuzuyla:::))
kızım bu aralar benimle kavga ediyor sürekli,bugün banyoda yüzünü yıkarken biraz azarladım,bana bağırıp banyo kapısını çarptı suratıma,sonra içerde karanlıkta kalınca biraz durup ağladı:))bu ne yaa,ergen gibi

:)) iyiyim canım iyiki ayrılmışım diyorum. böyle kızımda bende daha mutluyuz. bugün annem kahvaltıya geldi. öykü gitcem sandı suratını astı ağlamaklı oldu kahvaltısını yapmadı. sonra bi ara ben üşüdüm üstüme hırka giydim bana el salladı masum masum:)

kimse niye izne ayrıldığımı anlamıyor herkes duyar duymaz neden diyor. hatta hamilemisin diye soranlar bile oldu. bi tek yan komşum ohh iyi yapmışsın kendin bak kızına biraz daha dedi. bir de bi arkadaşım onun da benimkine yakın bebeği olduğu için anladı.

bizde de inatlaşma var bişeyi yapmasına izin vermezsem ağlayarak kendini geriye atıyor. bi kaç kere o yüzden kafasının üstüne düştü. daha şimdiden böyleler ergenlikleri hiç çekilmez bunların

arkadaşlar bir yaş aşısında bacağı şişen oldu mu acaba? bacağında şişkinlik oldu oğlumun aşı yerinde sertlik önemli bişey olur mu acaba?

mrh arkadaşlar,

oğlum dun akşam ve bu sabah olmak üzere iki kez beslenme sonrası kustu..dun akşam bezi az ama sulu idi..bu sabah çok fazla ve cıcıktı..açık enkti birde...dun cok fazla karnından ses geliyordu ve gaz çıkarınca da fena bir koku..bugun doktora gittik aile hekimi istersen serum takalım dedi ama bizimki imkanı yok durmaz ateşini bile ölçtürmedi..bide hastanesi berbat buranın..bi sürü hasta var büyük küçük herkes bi odada yatiyor güvenemedim pek..

aranızda bu gibi bi sorun yaşamış olan varm?ne yapabilirim ben ?

Canım çok çok geçmiş olsun. Üşüttü mü acaba? Neden direkt serum takalı dedi ki? Hani 2 kez kustu diyorsun, fazla olsa anlarım da.. Test falan yapılsaydı ya.. İnşallah önemli bir şey yoktur.

geçmiş olsun.. günde üçten fazla kaka yaparsa ishal diyebiliriz. kusması ve ishali devam ederse yeniden gösterin derin canım.

hatırlarsanız oğlum ayağının birini düzgün basmıyor demiştim. önce düzgün basmaya başladı ve sonrasında da artık yürüyor:))) demek zaman gerekiyormuş düzgün basması ve yürüme si için. tam olarak düşmeden ne kadar zaman sonra yürü acaba? şimdi on adım kadar atıyor.

düzelmesine sevindim.yürümenin düzelmesi bebeğe göre değişebilir.kızım 10. ayına girmek üzereyken ilk adımlarını attı,11 aylıkken dışarda falan bırakıyorduk artık,düzgün bir şekilde yürüyordu.ama çok büyük kazalar atlattık o 1 ay içerisinde.senin bebeğin daha büyükmüş,daha kısa zamanda düzeltebilir yürümesini.yani inşallah öyle olur yoksa bolca gözü yaşlı günlere hazırlanın

Gözünüz aydın canım. Ben de bizimkinden umudum olmadığını yazayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…