- 7 Haziran 2011
- 1.712
- 0
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.901
aynı canım ya yemekten çok mıncıklıyo.eline kabuğu sayulmamış portakal verirsekte kabuklarını dişliyor,soysak yemiyor ama.
diş kaşımak için kullanıyor sıpa.bizimkide ağzından çıkartıyo yere.sonra onlada bi güzel oynuyor.parmaklıyo sıpa.
üst diş çok zor çıkmıştı bizde.bizde kaç aydır 7 dişliyiz.1 yaşından önce 8 leriz dedim ama çıkmadı daha
canım dün soramadım annen nasıl oldu?
selam 2011 ocak anneleri.. fikirlerinize ihtiyacım var. erkek yeğenim ocak 2011 doğumlu. yani 1 yaşında. ona doğum günü hediyesi olarak oyuncak alıcam. ama ne alsam bilmiyorum. sizin bebişlerin sevdiği, eğitici oyuncaklardan tavsiyeleriniz var mı? şimdiden teşekkür ederim..
ben genel olarak bizim yediğimiz herşeyden veriyorum.süt olarakta günlük süt veriyorum emdiği için çok fazla içmiyor ama tam bir yoğurt hastası.o yüzden fazla ısrar etmiyorum zaten kaşıkla içiyor sütü biberona alışamadık malesef..anneler bebeklere bir yaşta neler veriyorsunuz?? bana örnek menüler yazarsanız sevinirim. bir yaş oldular ya devam maması mı yoksa inek sütüyle mi devam edeceğiz??
slm kızlar benim kızımda zayıf 1 yaşında 7850gr 73 cm 3.400 48 cm doğmuştu sürekli dr gidiyoruz en son dr nutricia fortini multi fibre adlı bir içecek numunesi verdi beğenirse rapor vereyim dedi şişesi 6tl kızım muzlu ve çilekli denedi beğenmedi diğer çeşitleri deneyeceğiz çok faydalı dedi ama kızımın iştahı olmadığı için içeceğini sanmıyorum
slm kızlar
bizde haftasonu doğum günümüzü kutladık
kuzum 1 yaşına girdi sonunda
selam 2011 ocak anneleri.. fikirlerinize ihtiyacım var. erkek yeğenim ocak 2011 doğumlu. yani 1 yaşında. ona doğum günü hediyesi olarak oyuncak alıcam. ama ne alsam bilmiyorum. sizin bebişlerin sevdiği, eğitici oyuncaklardan tavsiyeleriniz var mı? şimdiden teşekkür ederim..
Benim oğlum birazcık daha zayıf kızından bulut.. Boyları aynı. Gerçi oğlum 1,5 kilo doğduğu için bizim için oldukça iyi sayılabilir. Ama yaşıtlarıyla kıyaslayınca tabi çok zayıf kalıyor. Verdiği bu içecek iştah açması için mi yoksa kilo alması için mi?
canım kilo alması için verdi
aşıyı yaptırdım hiç ateşi olmadı 12.ay aşıları ile birlikte ek ücret vererek yaptırdım
kızıma babası eğitici köpek aldı onu çok seviyor
teşekkür ederiz canım
sizinde doğum gününüz kutlu olsun.
önce süzgeç denesen?yada bir kase pütürlü değilde.bi pütürlü bi blendırla denesen?
bi kaşık ondan bi kaşık ondan?
canım kilo alması için verdi
aşıyı yaptırdım hiç ateşi olmadı 12.ay aşıları ile birlikte ek ücret vererek yaptırdım
kızıma babası eğitici köpek aldı onu çok seviyor
İnşallah hemen sonuç alırsınız. Bakalım bize ne verecek.
sahi ayıcık nereden çıktı bizde eğitici köpek aldık.şarkı felanda söylüyor
12.ay aşıları ücretsiz diye biliyorum.
su çiçeği ücretli siz niye para ödediniz
merhaba canım.en son hamıle oldugunu okumuştum..yanlış hatırlamıyorum demı..sendın..nasıl gıdıyor..
benım oglanda 10,500 gram..78 dı galıba boyu da..