2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rota virüs aşısını küvezde kalan bebeklere yapıyorlar. onlar çok zayıf çok narin oldukları için vücutları kaldıramıyor.küvezden çıkınca mikroplardan fazla etkilenmesin diye yapıyolar.2 kilo bebekle 6 kilo bebek bir olurmu.ben facede prematüre bebeklerin sayfasınada bakıyorum. ordan öğrendim.

dün gece kızım biraz huzursuz uyudu..uyanmadı ama gece 01.00 emdi.04.00 ten onrada saat başı emmek istedi ama emerken bile kıpır kıpr huzursuzdu.ara ara karnındanda gurul gurul sesler geliyor ..ve pırt pırt gazda çıkarıyor çok az kaka yaptı..ben dün akşam söylemesi ayıp ama domates çorbası içtim o kızıma dokundmu acaba..

sanırım maliyeti bakımından..doktorumda bu aşının sadece maliyeti problem olabilir.başka hiç bir problem yaratmayacağını hatta, çok faydasını görebileceğimizi öyledi..bizimkini hastanede 140 tl ye vurdular..sağlık bak. rota virüs aşılarının devletin karşılaması için çalışmaları başlatmış..

günaydın kızlaar
ne zamandır giremiyorum annem geldi gitti
biz hep minibüsle gidiyoruz bi yerlere arabamız olmadığı için
kızımı arabasına yatırıyorum minibüste kucagıma alıyorum aabyı toplamak zorunda olduğumdan
kucakta genelde bakına bakına gidiyo pek sevşyo gezmeyi,arabasında da hemen uyuyo,tüm gezme boyu uyuduğu çok oluyo
bu arada biz artık işi ilerlettik,koyduğum yerde asla durmuyo ve artık kahkahalar da atıyoo

Buradaki sorgulamalarımızı hesap sormak olarak algılamadınız umarım. Bilmediğimiz bir şey varsa bilelim diye sordum ben kendi adıma. Rotavirüsü aşısını aşı olmadığı 3. ayda yaptırdık biz bu yüzden. Küvözde kalmaları ile hiç ilgisi yok rotavirüsü aşısının.

Ben dr sonuna kadar guvenıyorum
Ben de ozel muayene de yaptırıyorum asılarını
Dr bana sormadı bıle yaptıracakmısınız dıye
Sız dr guvenıyosanız neden bu asıyı bu kadar sorun yaptınız yaptırmadınız dıye
Malıyetı olan bır ası
Ben amerıkada dogum yaptım
Amerıkadakı verdıklerı ası kartın da bıle Rotavırus Asısı var
Ben her ay hangı ası oluyo dıye sorgulamıyorum bıle
Dr guvenıyorsanız sorun yok

maliyeti kimse bebeği için sorun yapacağını kesinlikle dşünmüyorum..sadece bu aşı için çok soru işareti var her doktor farklı birşey söylüyor kimisi ben çocoğuma bile vurdurmadım diyor ama diğer doktorda kesinlikle vurulmalı diyor bu ikilem aileleri düşündürüyor bütün sorun burda...

maşallah benimki bugün keyifli..annesine azcık nefes aldırdı..dün ben onun gönlünü yaptım.bugünde kızım gönlümü yaptı

Aman nazar değmesin, hep böyle keyifli olun inşallah..

Kızlar oğlum son 1 hafta 10 gündür çok fazla kaka yapıyor. Günde 5-6 kez. Genelde rengi sarı.. Normal mi bu kadar çok kaka yapması?

Aman nazar değmesin, hep böyle keyifli olun inşallah..

Kızlar oğlum son 1 hafta 10 gündür çok fazla kaka yapıyor. Günde 5-6 kez. Genelde rengi sarı.. Normal mi bu kadar çok kaka yapması?

oluyor bizim de öyle arada,problem olduğunu sanmıyorum.çocuğunun genel durumu nasıl,*sıkıntılı değilse bence korkma.

rotayla ilgili baya tartışma olmuş,ben de yaptırmayanlardanım.kendimce sebeplerini açıklayayım;
öncelikle çok geç haberim oldu benim bu aşıdan ve hastalıktan,karar vermek için oldukça kısa bir zamanım vardı.bu sürede istediğim net bilgilere ulaşamadım,yaptıran yaptırmayan bikaç kişiye ulaştım,çok tatmin etmedi anlatılanlar.bir de anladığıma göre çok eski bir aşı değil,yani tam olarak nasıl sonuçlar doğurduğu ya da doğuracağı belli değil gibi geldi.en son doktorumuza sordum,bence gerekli değil o kadar,çok önemli bi aşı değil ben genelde önermiyorum ama siz bilirsiniz dedi.zaten bikaç gün kalmıştı,biz de yaptırmama kararı aldık.
inşallah pişman olmam,Allah kimseyi pişman etmesin.yaptırmadım ama aşının faydalı olduğuns inanıyorum

ben de nasıl terliyorum anlatamam. oğluşum da öle ama. duyduğuma göre emzirdiğimiz sürece terleyecekmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…