- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.221
ben unutmuştum onu siz yazınca aklıma geldi..baktım aşı kartına 20 nisan da gitmem gerekiyormuş arayıp sormak lazım sağlık ocağını şimdi olurmu..
Arkadaslar bu rotavırus asısını neden yaptırmıyorsnuz anlamıyorum
Benım dr bana sormadan yaptı
Ne zararı olabılrkı
Zaten ası kartında da var yapılması gerkıyor
Neden bu kadar dusunuyosunuz bu asıyı
kızlar öbür aşıları yaptırırken size sordularmı.ben özelde yaptırıyorum diye ebe kaç sefer arıyor. yaptırdınmı diye.ben kocaelinin en iyi doktoruna götürüyorum çocuklarımı.özel bir hastane ve sadece bebek ve çocuklar var.ve doktor tavsiye etmiyor.gerek yok diyor.yaptıran yaptırır.gerekli olsa devlet size burakmaz üzülmeyin.benim çocuklarım çok küçük zaten 3 aşı birden vuruluyollar.kaldıramıyolar.tavsiyem bari yaptıracaksanızda aşı yapılmayan aylarda yaptırın.niye aşılar bir ay arayla yapılıyor hiç düşündünüzmü.çünkü bebekler kaldıramıyor.çok ağır geliyor.ben yaptırmıyorum kimse banada niye yaptırmıyosun diye hesap soramaz...
kızlar öbür aşıları yaptırırken size sordularmı.ben özelde yaptırıyorum diye ebe kaç sefer arıyor. yaptırdınmı diye.ben kocaelinin en iyi doktoruna götürüyorum çocuklarımı.özel bir hastane ve sadece bebek ve çocuklar var.ve doktor tavsiye etmiyor.gerek yok diyor.yaptıran yaptırır.gerekli olsa devlet size burakmaz üzülmeyin.benim çocuklarım çok küçük zaten 3 aşı birden vuruluyollar.kaldıramıyolar.tavsiyem bari yaptıracaksanızda aşı yapılmayan aylarda yaptırın.niye aşılar bir ay arayla yapılıyor hiç düşündünüzmü.çünkü bebekler kaldıramıyor.çok ağır geliyor.ben yaptırmıyorum kimse banada niye yaptırmıyosun diye hesap soramaz...
ben bazı günler kk ya giremiyorum.hata mesajı gönderiyor, sizlerede oluyor mu???
sanırım maliyeti bakımından..doktorumda bu aşının sadece maliyeti problem olabilir.başka hiç bir problem yaratmayacağını hatta, çok faydasını görebileceğimizi öyledi..bizimkini hastanede 140 tl ye vurdular..sağlık bak. rota virüs aşılarının devletin karşılaması için çalışmaları başlatmış..
slm kızlar nasılsınız ben pek bılgısayara oturamıyorum :2:
Dün geceden beri çıldırmış durumdayız. Durmuyor, az yiyor, ağlıyor, uyuyor. En sonunda ağla hadi dedim müziği açtım sustu. Ben de geçtim bilgisayar başına. Uykusuzluk bana da vurdu oğluma da[/
maşallah benimki bugün keyifli..annesine azcık nefes aldırdı..dün ben onun gönlünü yaptım.bugünde kızım gönlümü yaptı
maşallah benimki bugün keyifli..annesine azcık nefes aldırdı..dün ben onun gönlünü yaptım.bugünde kızım gönlümü yaptı
Aman nazar değmesin, hep böyle keyifli olun inşallah..
Kızlar oğlum son 1 hafta 10 gündür çok fazla kaka yapıyor. Günde 5-6 kez. Genelde rengi sarı.. Normal mi bu kadar çok kaka yapması?
Aman nazar değmesin, hep böyle keyifli olun inşallah..
Kızlar oğlum son 1 hafta 10 gündür çok fazla kaka yapıyor. Günde 5-6 kez. Genelde rengi sarı.. Normal mi bu kadar çok kaka yapması?
günaydın kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, burda gün pek aydın değil grimsi ve yağmur var, dünakşam avm ye gittik bi oyuncak bakım dedi çok çeşit var ama pek ilgisini çekmedi benim yavrumun almadık bişi haftasonu çıkmaya bahane oolsun diye erteledimaz önce sokakta bi kavga olduki kzılar kızçem uykusundan uyandı şimdi hertaraf polis biraz dışarı bakıyorum bide doğadan rezene çayı aldım içiyorum öle işte siz naparsınız ya bide kızlar ben sezeryan oldum çok acayip terliyorum menepozamı gircem ne:86: sizde de oluyomu yaşlı teyzeler gibi sürekli üstümü değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?