Her ülkede farklı demek ki. Bazen diyorum eskiden aşı mı vardı? Bazen de o zaman hormon da yoktu diyorum. Ben de bugün multitabsı yanlış kullandığımı öğrendim mesela. Günde 1 damla dediler ben de bir damlacık veriyordum. Meğer 1 ml imiş. 15 damlaya falan tekabül ediyor. 1,5 ay yanlış kullanmışım. Ne doktor ne eczacı beni uyarmadı
İnşallah hiç ihtiyaç duymadan atlatırsınız. Pahalı ilaçların ödemelerini devlet pek karşılamıyor artık zaten
Ben de çok terliyorum geceleri.. Doğumdan sonra böyle oldu aynen..
Soba yakan arkadaşlara Allah kolaylık versin. Çok zor iş temizlemesi, yakması..
Maşallah kızına. Darısı başımıza :)
Ben çözümü sarımsak özlü şampuanda buldum arkadaşlar. Aktarlarda bulunuyor. Esracım gerçekten boşluk oluştuysa oraya sarımsağı ortadan ikiye kesip suyunu sür çabucak çıkar. Başıma gelmişti ilaçlar işe yaramamıştı ama sarımsak mucizeviydi.
Ben dönence almıştım. 2-3 haftadır anlıyor dönenceden ve de çok seviyor, konuşuyor, heyecanlanıyor. Ben zararlı olmadığını düşünüyorum. Bir tane çıngırak almıştım bir arkadaşım da daha renkli bir çıngırak getirmiş. Çıngırağın sesi dikkatini dağıtıyor ağlarken, renkleri de hoşuna gidiyor.
Rotavirüsü aşısı konusunda neyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Aşı zararlıdır diye mi pahalı diye mi gerek yok diye mi? Yaptırdığımız aşıların hepsi önlem amaçlı değil mi sonuçta. Rota virüsü de yakalanma ihtimali yüksek bir hastalık. Sadece sonuçları çok değişken. Kimisi ağır kimisi hafif atlatıyor. Tamamen size kalmış bir şey. Ben yaptırdım ve rahatım.