• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insan korkyo adet olmayınca yinemi gebeyim diye he çok su içiyosan ondanda terleyebilirsin evde sıcaksa bide

artık yaz gelsin ya soba yakmaktan odun kömür taşımaktan bıktım haftaya pazartesi bile yagmurlu gözüküyo

aynen ya.iki çocuk soba sobanın pisliği.birde soba dolmuş.zor yanıyor. yaz gelsin artık...

biz isalden 1 gün önce doktordaydık ben kakasında sümüksü uzam uzam şeyler gördüğümü söyledim doktor bu yüzden bizden kaka tahlili istedi.ilk benim 10 yakın bez batırdı.2. günde kaka sayısı değişmeyince çünkü emerken yapıyordu hemen. doktorda zaten tahlil istemişti 2 .gün hemen götürdük kakayı orda rota pozitif çıktı.çok denk geldi herşey.aslında bu rota virüsünün ilk belirtileri kusma ve ateşmiş sonra isal başlıyor.bizde sadece isal vardı..ama hep öyle ise yoktur bişey bizim rengide yeşildi kokusu çok kötü..siz yaptırdınızmı rota aşısı..

yaptırmadık canım. bizde hala karar veremedik. benimki az önce bi daha yaptı yine her yer kaka oldu. üstü başı batmış. ama rengi falan normal. seninki yeşilmiydi?

bimki de dönmeye çalışıyor,hatta 1 defa tam olarak döndü.
artık dikkatli olmak lazım yağmurcum,düşme riskleri var.

bu arada ben bugün 3. tetanoz aşımı oldum kızlar,siz yaptırdınız mı?

ayy evet en çok korktuğum şey düşmesi. Allah korusun.

ben hemşireye söyledim tetanoz olmayacaksın dedi ama hamileyken başka şehirdeydik ordakiler doğum sonrası da yapılcak demişlerdi.

Son düzenleme:
2 tane hamileyken,3 tane de doğum sonrası var benim.4. bir sene sonra,5. de 2 sene....50 yaşına kadar koruma sağlayacak dedi hemşire

kimisi yeşildi hatta yosun yeşil...arada sarıda yapıyordu..seninki hep öyleyse yoktur bişeyi...kaç aylıksınız siz

hepsi ocak bebişi olduğundan en fazla 4 aylıktır canım..
benim kızım da 1,5 aylıkken falan siyah iplik iplik kaka yaptı normak sarı kakanın içinde.test yapıldı,çok kokmuştum ama şükür bişey çıkmadı.

şu saç dökülmesine çözüm bulan var mı arkadaşlar??doktora gitmeyi dşünüyorum artık dün duşta resmen bi yerden koca bir tutam çıkıp geldi elime.göremiyorum ama herhalde yuvarlak bi boşluk oluştu saçımda o derece çok çıktı tutam tutam.sürekli topluyorum artık,kızımın bezinden bile benim saçlarım çıkıyo nasıl düzelecek ki bu iş:18:

ben unutmuştum onu siz yazınca aklıma geldi..baktım aşı kartına 20 nisan da gitmem gerekiyormuş arayıp sormak lazım sağlık ocağını şimdi olurmu..

bebişlerinize nasıl oyuncaklar aldınız?dönence almak istiyorum biraz oyalanır diye ama kimisi ii olmadığını söylüyor gelişimi için bebeğin..sizler aldınızmı aldıysanız bebeğiniz sevdimi..

şu saç dökülmesine çözüm bulan var mı arkadaşlar??doktora gitmeyi dşünüyorum artık dün duşta resmen bi yerden koca bir tutam çıkıp geldi elime.göremiyorum ama herhalde yuvarlak bi boşluk oluştu saçımda o derece çok çıktı tutam tutam.sürekli topluyorum artık,kızımın bezinden bile benim saçlarım çıkıyo nasıl düzelecek ki bu iş:18:
saclarım dokulmuyor.ama dogum sonrası dokulmesı normal dıyorlar..nasıl bır cozum bulunabılır hıç bılmıyorum...

bebişlerinize nasıl oyuncaklar aldınız?dönence almak istiyorum biraz oyalanır diye ama kimisi ii olmadığını söylüyor gelişimi için bebeğin..sizler aldınızmı aldıysanız bebeğiniz sevdimi..

ben peluş çıngırak aldım.daha dogruussu hedıye geldı...donence bıraz buyudugunde uzanıp alır dıye tehlıkelı dıyorlar..bırde bazıları şaşı oluyor dıyor bebekler..ben ınanmıyorum..bıraz yuksek bır yere konulursa sakıncası yok...

saclarım dokulmuyor.ama dogum sonrası dokulmesı normal dıyorlar..nasıl bır cozum bulunabılır hıç bılmıyorum...

ben peluş çıngırak aldım.daha dogruussu hedıye geldı...donence bıraz buyudugunde uzanıp alır dıye tehlıkelı dıyorlar..bırde bazıları şaşı oluyor dıyor bebekler..ben ınanmıyorum..bıraz yuksek bır yere konulursa sakıncası yok...

bizdede var çıngırak 2 oyuncağı var.birde elleri sürekli ağzında diş kaşınmaz daha ama babası almış diş kaşımak için ama onuda tam tutamıyor elinde düşürüyor bir hırslanıp götürüyor ağzına sonra kayıyor elinden.daha ince bişey almalıymış bu fazla büyük geldi aslında üstünde 3+ yazıyordu..
bu arada bebbeklerinizin boy ve kilosu nasıl..biz 3 aylıkken kilomuz 6.300 boy 59cm di bakalım haftaya 4. ay kontrolümüz var ne kadar büyümüşüz..aşımızda var :(

Back