- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.181
ben de adet olmadım hala.gebelik korkusu bendede var.emzirirken doğum kont. hapı kullanılabiliyor mu?
bildigim kadarıyla kullanılmıyo netten baktım yasmin diye bi hapa kullanılmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de adet olmadım hala.gebelik korkusu bendede var.emzirirken doğum kont. hapı kullanılabiliyor mu?
insan korkyo adet olmayınca yinemi gebeyim diye he çok su içiyosan ondanda terleyebilirsin evde sıcaksa bide
artık yaz gelsin ya soba yakmaktan odun kömür taşımaktan bıktım haftaya pazartesi bile yagmurlu gözüküyo
aynen ya.iki çocuk soba sobanın pisliği.birde soba dolmuş.zor yanıyor. yaz gelsin artık...
ama işi sağlama almak için iğne yapıyolar.hem sütüde artırıyomuş.ben yaptırdım tavsiye ederim...
bildigim kadarıyla kullanılmıyo netten baktım yasmin diye bi hapa kullanılmıyo
biz isalden 1 gün önce doktordaydık ben kakasında sümüksü uzam uzam şeyler gördüğümü söyledim doktor bu yüzden bizden kaka tahlili istedi.ilk benim 10 yakın bez batırdı.2. günde kaka sayısı değişmeyince çünkü emerken yapıyordu hemen. doktorda zaten tahlil istemişti 2 .gün hemen götürdük kakayı orda rota pozitif çıktı.çok denk geldi herşey.aslında bu rota virüsünün ilk belirtileri kusma ve ateşmiş sonra isal başlıyor.bizde sadece isal vardı..ama hep öyle ise yoktur bişey bizim rengide yeşildi kokusu çok kötü..siz yaptırdınızmı rota aşısı..
bimki de dönmeye çalışıyor,hatta 1 defa tam olarak döndü.
artık dikkatli olmak lazım yağmurcum,düşme riskleri var.
bu arada ben bugün 3. tetanoz aşımı oldum kızlar,siz yaptırdınız mı?
kimisi yeşildi hatta yosun yeşil...arada sarıda yapıyordu..seninki hep öyleyse yoktur bişeyi...kaç aylıksınız siz
bimki de dönmeye çalışıyor,hatta 1 defa tam olarak döndü.
artık dikkatli olmak lazım yağmurcum,düşme riskleri var.
bu arada ben bugün 3. tetanoz aşımı oldum kızlar,siz yaptırdınız mı?
saclarım dokulmuyor.ama dogum sonrası dokulmesı normal dıyorlar..nasıl bır cozum bulunabılır hıç bılmıyorum...şu saç dökülmesine çözüm bulan var mı arkadaşlar??doktora gitmeyi dşünüyorum artık dün duşta resmen bi yerden koca bir tutam çıkıp geldi elime.göremiyorum ama herhalde yuvarlak bi boşluk oluştu saçımda o derece çok çıktı tutam tutam.sürekli topluyorum artık,kızımın bezinden bile benim saçlarım çıkıyo nasıl düzelecek ki bu iş:18:
bebişlerinize nasıl oyuncaklar aldınız?dönence almak istiyorum biraz oyalanır diye ama kimisi ii olmadığını söylüyor gelişimi için bebeğin..sizler aldınızmı aldıysanız bebeğiniz sevdimi..
saclarım dokulmuyor.ama dogum sonrası dokulmesı normal dıyorlar..nasıl bır cozum bulunabılır hıç bılmıyorum...
ben peluş çıngırak aldım.daha dogruussu hedıye geldı...donence bıraz buyudugunde uzanıp alır dıye tehlıkelı dıyorlar..bırde bazıları şaşı oluyor dıyor bebekler..ben ınanmıyorum..bıraz yuksek bır yere konulursa sakıncası yok...
kimisi yeşildi hatta yosun yeşil...arada sarıda yapıyordu..seninki hep öyleyse yoktur bişeyi...kaç aylıksınız siz