- 3 Ekim 2007
- 14.427
- 35.550
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.121
aptamil 1 kullanıyorm esracım ama gündüzleri çok gazlı oluyo, bu bitince conformil alcam inş.
bende 28 inde yaptırabilirm ama hala karar veremedim, öneren dr da var önermeyende bnm eniştem önermedi 15 yıllık hekim çocuklrnada yaptırmadı
bebeklerinize süt ve mama dışında bir şey veriyor musunuz kızlar?
ben geçen kayınvalideme 4 ayını doldursun ufak ufak tattıracağım meyvelerden falan dedim.dün eşimin yanında elma yalatmış çocuğa,annesi görmesin diyormuş bir de.benden yüz buldu herhalde.
kızımı ona bırakıp kuaföre gidecektim şimdi kızdım bırakamıyorum
merhabalar, bende ocak annesiyim..
19 ocak doğumlu bir oğlum var..
sizlerle paylaşımda bulunmaktan zevk alacağım..
sizlere bir sorum olacaktı..3.aylık muayenesinde doktorumuz rota virüsü için aşı vurmamızın çok iyi olacağını söyledi..biz aşıyı yaptırdık..aranızda yaptıran var mı??
bebeklerinize süt ve mama dışında bir şey veriyor musunuz kızlar?
ben geçen kayınvalideme 4 ayını doldursun ufak ufak tattıracağım meyvelerden falan dedim.dün eşimin yanında elma yalatmış çocuğa,annesi görmesin diyormuş bir de.benden yüz buldu herhalde.
kızımı ona bırakıp kuaföre gidecektim şimdi kızdım bırakamıyorum
sizlere bir sorum olacaktı..3.aylık muayenesinde doktorumuz rota virüsü için aşı vurmamızın çok iyi olacağını söyledi..biz aşıyı yaptırdık..aranızda yaptıran var mı??
merhaba .ocak annesiyim ve yeni üyeyim.yeni baslık nası açıcam bilemedim.bebişimin başı emerkn titriyo.uyurkn oluo bu..4-5 kere oldu.aynı sorunu yaşayan var mı?sinirim çok bozuk.
merhabalar, bende ocak annesiyim..
19 ocak doğumlu bir oğlum var..
Sizlerle paylaşımda bulunmaktan zevk alacağım..
merhaba .ocak annesiyim ve yeni üyeyim.yeni baslık nası açıcam bilemedim.bebişimin başı emerkn titriyo.uyurkn oluo bu..4-5 kere oldu.aynı sorunu yaşayan var mı?sinirim çok bozuk.
bikaç gündür benim kızımın da arada başı titriyor.emerken falan değil ama normal zamanda uyanıkken.kendini sıkıyor sanırım ondan oluyor,bu aralar biraz fazla hırslı ve gergin nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?