2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dilek eline sağlık cnm güzel bilgiler.
bizim oğlanında gündüz uykuları çok düzensiz.çocuğun bana gıcıklığı var sanırsam.o uyurken bende uyuyayım diye yatıyorum daha 10 dk geçmeden bizimki uyanıyor.

merhaba arkadaşlar
bende 1 ocakta doğum yaptım.sizi takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor
benim bebeğimde ilk 2 ay gece uyumuyor gündüz uyuyordu.bi keresinde gece 12 den öğle 12 ye kadar hiç uyumadı.sonra saat 3 4 gibi uyumaya başladı.şimdi ise 1 1,5 gibi uyuyor 2 saatte bir uyanıp emiyor sonra tekrar uyuyor bunada şükür.bide ben gaz ilaçlarını bıraktıktan sonra uyku saatlerini geriye çektik.galiba bu ilaçlar bebeklerde uyku problemi yaratıyor.inş bütün bebekler düzelir.Allah hepimize kolaylık versin.

bebeğinizi hiç tek başınıza yıkadınız mı?
ben kızımı tek başıma yıkamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
milletin keyfini beklemek istemiyorum canım istedikçe yıkamak istiyorum.

Genelde tek başıma yıkıyorum.önce bütün hazırlıklarını bitiriyorum.sonra küvetine koyup vücudunu yıkıyorum sonra kafasını yıkayıp duruluyorum.ama bu aralar büyüdüğü için tek başıma tutmak kafasını yıkamak zor olmaya başladı.sanırım oturmaya başlayınca daha rahat olur.

canım bende 1 aydır tek yıkıyorum bebeğimi, şöyleki ; su kovasını sağ elimin alacağı şekilde sağa alıyorum, şampuan falan hep sağda, bebeğimide sol elimle tutuyorum, yüzü yere bakacak şekilde tutuyorum, başını sırtını yıkamak çok rahat oluyo ,sol elin hatta kolun bebeği iyice kavrasın, bende ilk çok korktum ama mecburdum yıkmamya, şimdi alıştım..

nasılsınız kızlar kızım bugün çok gazlı öglen 11 den beri ıkınıp duruyor kakasını yaptı ama uyuyamıyo sinirli, sizin bebişler nasıl, şu havalar iyice ısınsada alıp çıksak ya

ben böyle bır çocuk tanıyorum....arda =emir :119:

bende tek yıkıyorum..kuvetı dolduruyorum bıraz..ıçıne yatırıyorum..orda şampuanlıyorum vucudunu...kuvette suyla durulanıyor cırpınırken..basınıda yıkıyorum...avucumla kuvettekı sudan basına koyup gerıye dogru sıvazlıyorum...bır maşraba su yanımda hazır edıyorum.çıkarırken dık tutup basından aşagı dokuyorum..çıkarıyorum.tek basıma ancak boyle oluyor..gecen gun sıcak olmus bayagı kuvet..onu sogutmak ıçın duşu bıle açmaya kalkamadım..mecbur yıkadım sıcak sıcak..

Yıkama işini hiç tek başıma yapmadım. Yavrum yeni ele gelmeye başladığı için (henüz yenidoğan bebek kilosundayız) o cesaretim yok. Bilmiyorum ne zaman olur, yıkayanlara bravo valla..

ben 2 kez tek yıkamak zorunda kaldım ama çok da zorlanmadım....yalnız benim kızım küvet filesine yatırınca illa ki elimi tutup destek almak istiyor bu yüzden zor oluo birazsonuçta 2 elim var bi yandan elini tut bi yandan su dök bi yandan şampuanla imkansız

nasılsınız kızlar kızım bugün çok gazlı öglen 11 den beri ıkınıp duruyor kakasını yaptı ama uyuyamıyo sinirli, sizin bebişler nasıl, şu havalar iyice ısınsada alıp çıksak ya

çok haklısın,bence de havalar iyice ısınsa da dışarı çıksak artık.

ben de tek yıkıyorum çok seviyor oğlum suyu lakin kafasına geldik mi yeri göğü inletiyor :)
bu aralar çok sıkıldım muhakkak sizlerde sıkılıyorsunuzdur havalar kötü malum çıkamadık dışarı doğru düzgün, bu da bana olumsuz yansıyor karamsar bir havadayım, hiç bişeyden zevk almıyorum desem yeridir

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler bi süre daha gözetim altında tutcam. olmazsa gitcem doktora.

yıkama işini sormuş bi arkadaş. ben hiç tek yıkamadım. hep eşimle yıkıyoruz. o suyu döküyo ayak işlerini yapıyo bende yıkayıp sonrasında güzelce yağlıyorum:)) fakat son zamanlarda büyüdüğü için biraz zorlanmaya başladım çok hareket ediyo zor tutuyorum. ben hep akşamları yıkıyorum sonrasında gece uykusu daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…