- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.881
bende prima kullanıyorum benimkide iz yapıyo o yüzden 4 de geçmeyi düşünüyorum
4 almadım henuz ama öyle çıktıysa mordur hepsi sanırım
ben mamada verdiğim için her mamanın peşine 3-4 çay kaşığı veriyorum su..
canım küçük çocuklarda oluyo bu durum diye biliyorum endişelenme hemen 4 ayını bitirsin devam ederse baktırırsın dr a
ben anne sütü yeterli olamdığı için mama da veriyorum,
bu arada kızlar bebeğiniz gazlıysa ve mama vermeniz gerekiyosa, Milupa Comformil 1 kullanın, doktorun önerisi... çok güzel bayagı fark etti, sindirimi kolay..
.
bende prima premıum care kullanıyorum, mennunum , bi arkadaşım huggıes i önerdi, kesinlikle pişik olmaz, ıslaklığı hissetmez dedi , bi dahakine denemeyi düşünüyorum, ıslak mendil olarak, huggıes organik pamuk mendili, pişik kremi olarakta Desitin kullanıyorum, pişik kremini her defasında sürmüyorum ... ama bebeğimin teni çok hassas, sürekli kızarık..
kızlarrr bide bebeğimin boynu çok kısa, kat kat, yıkarken bile zorlanıyorum, yazın pişik olur diye korkuyorum, yıkarken çekmesinede izin vermiyorum annemin...
offf doğumdan sonra eşiyle problemleri olan oldumu cinsellik olsun başka bişeyler olsunnn
iyi akşamlar kızlar
primanın 4 numarasını kullanıyoruz bizde rengi değişik çıktı diğerlerinden evet bende garipsedim
ben su vermiyorum henüz sadece anne sütü alıyor kızım doktoruda vermeyin dedi
benimki de 5 dk emiyor cnm...ama doyuyor...süt fazla geliyorsa hemen doyuyor olabilir...Arkadaslar bebeklerınıze her ıkı gogsudemı verıyosunuz
kac dk emıyor
benımkı 5 dk gecırmıyor yaaa
ben de denicem prima...normal primayı beğenmedim hep taşırdı ama siz premium care kullanıyorsunuz dişmi onu denemedim denicemiyi akşamlar kızlar
primanın 4 numarasını kullanıyoruz bizde rengi değişik çıktı diğerlerinden evet bende garipsedim
ben su vermiyorum henüz sadece anne sütü alıyor kızım doktoruda vermeyin dedi
bende prima kullanıyorum benimkide iz yapıyo o yüzden 4 de geçmeyi düşünüyorum
4 almadım henuz ama öyle çıktıysa mordur hepsi sanırım
ben mamada verdiğim için her mamanın peşine 3-4 çay kaşığı veriyorum su..
canım küçük çocuklarda oluyo bu durum diye biliyorum endişelenme hemen 4 ayını bitirsin devam ederse baktırırsın dr a
ben doğduğundan beri hep verdim ama sütüm yetmiyo çünkü 3 günlüktü dr a gittik beslenememiş dedi sarılık oldu hast. yattı çıktıktan sonra verdim hastanedede mamayla beslendi zaten sütüm yoktu çünkügüldecim nezamandır mama veriyorsun
dokturunmu önerdi.
gulşen anne sütü verıyormusun..mamaya mı gectınız..ne zaman...
Bebeklerde olabiliyor bu haftasonu bende farkettim gözlerini bir yere odakladığında şaşı baktı sonra düzeltti.Birde ben dönenceye çok bakan çocuklarda oluyormuş diye duymuştum o yüzden dönencesiyle 10 dakika falan oynatıyorum sonra hemen alıyorum yatağından.
Evet zap-zup uzaklık bazı yönlerden iyi.Çocuğum olmadan önce hiç eksiklik duymuyodum ama çocuktan sonra birileriyle aynı yerde oturabilsemi çok düşündüm.eşim çok yoğun çalışıyo biz genelde yalnızız sıkıldığımda bırakıp gideceğim hiç kimsem yok.Lohusa depresyonu denen şeye girmek üzereyim yani
kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz, ben çinko krem kullanıyorum 3-4 saatte birde değiştiriyorum altını prima kullanıyoruz ama açtığımda kıpkırmızı oluyor
Hmm konu da şuradan açıldı. Facete hayran arkadaşlık göndermiş. Eşimde kabul etmiş. Baktım bebeği var küçük senin kk dan arkadaşındır diye kabul ettim dedi .
Vay vay vay ya eşim zincirlerini kırdı bu ara
inşallah geçici bişeydir. çok evhamlıyım galiba. ama bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum ki bu paranoya seviyesine gelmek üzere farkındayım.
bu sabah ellerini kaldırıp incelerken yine şaşı baktı. 2 gündür ellere fena taktı. sürekli bakıyo parmaklarını ellerini inceliyo 2 elini birden ağzına sokmaya çalışıyo. bakarken de şaşı yapıyo gözünü çok yakın olduğundan mı acaba. daha uzak nesnelere normal bakıyo. oyuncağını tutup sağa sola yukarı aşağı takip ettirdim normaldi. uff
vallaha sevindim eşinin daha anlayışlı olmasına. umarım bu her konuda böyle olur :)
benim oğlumda ilk doğduğu sıralar şaşı gibiydi o zaman hiç farketmemiştim ama şimdi ilk doğduğu zamanki fotoğraflarına bakınca çok belli oluyor.
şu kilolardan bir kurtulsaydık kotlarımın içine giremez oldum sinirlerim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?