- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.801
cnm aynı sorun bizde de vardı...inatla yüz yukarı yatıyodu yanlarını yastkla desteklesem de bi yolunu bulup basını illa yine yukarı çeviriyodu...ben artık geceleri uyuynca yüzüstü yatırmaya basladım hem rahat gazı da çıkıo....baslarda korkuyordum nefes falan alamaz die ama şimdi kafasını da kontrol edio istediği yöne çevirio...arkadaşlar kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.sürekli sırtüstü yatıyor.uyurken sağa sola çeviriyorum ama bir süre sonra bakıyorum düzlemiş.kafası iyice düzleşmeye başladı.ne yapabilirim.sizler napıyorsunuz bu konuda
hımm kanguru dediğin cnm....valla 5.aydan sonra kullanmalısınnn henüz erken...ya hani omuza alısıp kucakta taşınıyo ya onu soruyorum dün kollarım koptu taşımaktan, bugün bi denedimde erken gibi geldi size soriim dedim
3 gün aynı sorunu yasadık geçti şükürrrr....umarım sizinde gecer cnmemmıyo bebegım bu aralar kızlar
bıe bebek memeyı gorunce aglarmı
kafayı yemekuzereyım
ac ac yatıyo melegım
ayyy cnm iyiki benim eşimin ailesi uzak gelemiolar çekemezdim valla....2 gün katlanamıom da...ama keşke kendi annem yakın olsaydı bölede zor tek basımaçok iyi arkadaşım malesef bende doğumdan sonra kilo aldım
emiyor diye yiyorum.
ben özel birşey yapmıyorum çok su içiyorum eminim 2 litreyi geçiyordur
ekmek yemiyorum kahvaltıda kepek ekmegi yiyorum sadece
be bulgur pilavını çok yiyorum süt yapıyor diye.
şimdilik bir sorun yok gibi.
buğün çoçuk arabasıyla yarım saat dolaştık
hergün böyle yürüyebilsem
bebek olduğundan beri eşimin ailesi nerdeyse hergün geliyorlar
anlıyorum torunları ama benim hiç düzenim kalmıyor
temizliğimde kalıyor kendime ayırdığım vakitte kalmıyor.
nasıl olacak bu iş anlamadım
Kanguruyu diyorsunuz :) Kullanabilirsiniz onda da uzun süre tutmayın yeter..
bu aralar bebişlere birşeyler oldu benim oğluşumda iyice acıkmadan emmek istemiyo memeye geldiğinde eğer aç değilse ilgisini başka şeylere yöneltiyo.
ben anayım ya oda kucakta taşınıyo ana kucağı diye geldi aklımapopocuğu acır çok tutarsam heralde
ay kızlar kv geldi akşam üstü bizde eşimle bişiler almaya çıktık bende kızıma şöle son model bi emzik alıyım havamız olsun dedim eve geldik kaynattım 5 dk çıkardım soğusun diye sonra merak ettim alcakmı diye kızın ağzına tutuşturmaya çaışırken bi bağırtı bastı bi iki damla sıcak su sızmış meğerse içine kuzucuğum hafiften yandı, kv koştu hemen tabi naptınız yaktınızmı çoçuğu midesi yanar diye ay bi sinir oldum kucağına almak istedi vermedim emzircem dedim gıcık kadın:76:
3 ayda kilo boy takibi için çağırdı bizi bende ben ölçsemde sizi arasam olurrmu dedim olur demişti 3. ayda rota aşısı için hastaneye gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum bende, hala karar veremedim bazı doktorlarda önermiyorum napsamki :44:
ay ınsan bır düzen oturtmak ıster tabii yaa....çok iyi arkadaşım malesef bende doğumdan sonra kilo aldım
emiyor diye yiyorum.
ben özel birşey yapmıyorum çok su içiyorum eminim 2 litreyi geçiyordur
ekmek yemiyorum kahvaltıda kepek ekmegi yiyorum sadece
be bulgur pilavını çok yiyorum süt yapıyor diye.
şimdilik bir sorun yok gibi.
buğün çoçuk arabasıyla yarım saat dolaştık
hergün böyle yürüyebilsem
bebek olduğundan beri eşimin ailesi nerdeyse hergün geliyorlar
anlıyorum torunları ama benim hiç düzenim kalmıyor
temizliğimde kalıyor kendime ayırdığım vakitte kalmıyor.
nasıl olacak bu iş anlamadım
canım bende kaynar suda bekletıyorum..üzerınde 5 dakıka kaynar suda bekletın dıyor...ama ben de sudan çıkarınca,bır süre vermıyorum agzına..çunku sıcak oluyor.. 2-3 dakıka sonra ancak soguyor emzıkk...ben anayım ya oda kucakta taşınıyo ana kucağı diye geldi aklımapopocuğu acır çok tutarsam heralde
ay kızlar kv geldi akşam üstü bizde eşimle bişiler almaya çıktık bende kızıma şöle son model bi emzik alıyım havamız olsun dedim eve geldik kaynattım 5 dk çıkardım soğusun diye sonra merak ettim alcakmı diye kızın ağzına tutuşturmaya çaışırken bi bağırtı bastı bi iki damla sıcak su sızmış meğerse içine kuzucuğum hafiften yandı, kv koştu hemen tabi naptınız yaktınızmı çoçuğu midesi yanar diye ay bi sinir oldum kucağına almak istedi vermedim emzircem dedim gıcık kadın:76:
gecelerı uyandırıyomusun bebıslerı
kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz, ben çinko krem kullanıyorum 3-4 saatte birde değiştiriyorum altını prima kullanıyoruz ama açtığımda kıpkırmızı oluyor
bendemi pamuk kullansam ya ondanmı oluyo acaba :44:geçmiş olsun canım.sebamed kullanıyorum ,bez olarakta prima pampers kullanıyorum çok memnunum.az kızarıklık olduğu zaman hametan merhem sürüyorum hemen toparlıyor.birde hala ıslak mendil kullaanmıyorum su ve pamukla temizliyorum yada yıkıyorum.
kızlar pişik kremi ne kullanıyosunuz, ben çinko krem kullanıyorum 3-4 saatte birde değiştiriyorum altını prima kullanıyoruz ama açtığımda kıpkırmızı oluyor
kızlar benim bebeğim beni emmeyi tamamen bıraktı,gece bile emmiyor artık.tamamen biberona döndük,biberonu da bin bir nazla,sadce uykudayken alıyor,başka türlü kesinlikle beslenmiyor.süt sağma maceralarım tekrar başladı.ona razıyım artık tekkarnını doyurabileyim.
çok şükür bizim en azından gece uykusu olayımız düzenli,çok büyük problemler yaşamadık bu konuda.12 de falan uyuduğunda çoğu zaman 5 e kadar uyuyor.bazen daha erken de uyanıyor acıkınca.iyi kötü sabah 7 ye kdar idare ediyoruz.karnı doyunca geri uyuyor.maşallah deyim de bu bari bozulmasın...
biz babası canbebe reklamını çok sevdiği için canbebe kullanıyoruz oğluşumuza. hiç pişik olmadı Allaha şükür. ama azcık kızardımı hemen zeytinyağı sürüyorum.
Yalnız olan annelerin Allah yardımcısı olsun diyorum. çok zor bebeğe yalnız bakmak. hele uyku. uyudukça insanın uyuyası geliyo nednse :))
ay allah yardımcın olsun
kimi benim gibi yalnızlıktan dert yanar
kimide sen gibi kalabalıktan
ama sen gibi olsam bende dert yanardım gibime geliyo
insanın sürekli evinde birilerinin olması hoş bi durum değil gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?