• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece iki saat sallayarak kucağımda anca uykusunu getiriyorum ben. Bi de sallamasam ne olur bilmem. Yalnız dün uykusu geldi. Bende çok acıktım birşeyler yiyordum . Almadım. Uyuyacağı zaman değişik agliyor nazlı nazlı. Öyle uyudu kendi kendine kanepede ama gece gene salladım hatta şimdide sallıycam uykusu geldi beni istiyor :D

kızlar acaba gazdan dolayı emmek istemiyor olabilir mi kızım??çünkü bazen çok emmek istiyor,bikaç kere çekiyor sonra kızarıp bozarmaya kendini kasmaya başlıyor.arkasından illaki gaz çıkarıyoruz ama sonra bir daha almak istemiyor.
yeni doğduğunda colinox damla vermişti doktorumuz ve çok memnun kaldık,hiç sıkıntımız olmadı.acaba o damlaya tekrar başlasak mı diyorum?
çaresizlikten çıldırmak üzereyim.şu saat oldu,sabah 10 da emdi sadece.aralarda zorla sağarak anca 100cc falan içirebildim,bi kısmını geri çıkardı.Allah ım ne kadar zormuş bu annelik yaa,ne var sanki herkesin çocuğu gibi benimki de emiverse.artık emmediğinden geçtim,biberon bari alsa.hiç böyle değildi anlamıyorum ne oldu,biberonla ne verirsem, ne kadar verirsem nefes almadan bitirirdi.nazar mı olduğu kızıma acaba yaa...böyle giderse açlıktan ölecek yavrum:58:

esracım Allahım kolaylık versin hiç bir fikrim yok
niye emmediği konusunda.bizde hala sorunlar yaşıyoruz.

bende emzik veriyorum yoksa hiç durmaz
zaten sürekli kucak istiyor.emzik alınca biraz oyalnıyor.

ben birde şunu farkettim uykusu gelince nerde yatarsa yatsın uyuyor
akşam koltukta uyudu kaldı mesela
sabahta bir huysuzluk bir aglamalar
kucagımda uyudu kaldı.

havalar birazdaha düzelseydi
balkona dışarıya çıkarırdık
hem bize hem onlarada iyi gelirdi

bir komşum biraz çıksın dışarı
kucakta dolaşsın yoruluyorlar rahat uyuyur demişti.
bakalım inş. bizimkide öyle olur.

selam kızlar iştahsızlık bu dönemlerde normal yormayın bebişleri aç olsalar emerler kendinizden pay biçin iştahsız olduğunuzda yemek istiyor musunuz...

ben kızımı sallamıyorum uykusu oldumu uyuyor zaten sadece emzik istiyor emziği aldı mı uyuyorzaten maşallah kızıma :nazar::nazar::nazar:

hadibakem,sağol canım cevabın için inşallah çabuk atlatırız.
denizcim aç olsalar emerler doğru tabi ama benim kızım 6-7 saat duruyor emmeden,nasıl acıkmasın o kadar saatte,zaten doktor da normal olmadığını söyledi,hiç kilo almamış.

face de grup oluşturursanız banada hber verin kızlar.

canım zaten facebook ta 2011 ocak anneleri diye bir grup var. ama canları kimi isterse onu kabul ediyorlar, istemediklerini de haber bile vermeden, hiç bir izah göstermeden gruptan atıyorlar. kendilerini kınıyorum, eğer açıklama yaparak istemediklerini söyleselerdi biz zaten çıkardık. çok ayıp ettiler..
ayrıca kovulanlara da grubu kapattık diyorlarmış, bu da ayrı bi ayıp..!!

:emir_bebek: kızlar akşam yıkıcam kızımı banyo yapcaz bende madem yıkıcam azcık kirletiyim bari dedim aldım elime sızma zeytinyağını yağlı güreşe gircek gibi yağladım kızımı masaj yaparak bi mutlu oldu bi rahatladı anlatamam, biraz koktuk ama mışıl mışıl uyudu :9: herkeşlere tavsiyem :51:

ya niye sallamıyosunuzki anlamadım:26: . benm kızım tam uykuya dalamıyo ilk uyudugunda bende sallıyorum derin uyuyo o zaman yanlış bişimi yapıyorum yoksa:44:

kendi kendine uyuyan çocuğu niye sallamayalım ki. alışırsa bidaha hep sallanarak uyumak isteyecek ne gerek var. uyuyamayan, huysuz çocuklar için mecbur kalınca sallanır ama değilse gerek yok ki hiçbir doktordan da sallayın çok faydalı diye duymadım okumadım

kendi kendine uyuyan çocuğu niye sallamayalım ki. alışırsa bidaha hep sallanarak uyumak isteyecek ne gerek var. uyuyamayan, huysuz çocuklar için mecbur kalınca sallanır ama değilse gerek yok ki hiçbir doktordan da sallayın çok faydalı diye duymadım okumadım

faydası olmıcağı ortada zararımı varki diye sorduydum ben, sallamayınca tam uykuya dalamıyo bnm kızım ne yazıkki. napalım bizde eee ee diye diye sallıyoruz

faydası olmıcağı ortada zararımı varki diye sorduydum ben, sallamayınca tam uykuya dalamıyo bnm kızım ne yazıkki. napalım bizde eee ee diye diye sallıyoruz

canım gereken sallasın zaten dediğim gibi kimi bebek uyku sorunu yaşıyo kimisi yaşamıyo kendi uyuyo zarar olarak bende hiç okumadım fikrim de yok çoğumuz sallanarak uyumuşuz biyerimizde de bişiy yok şükür. Ama heryerde de rahat olmaz sürekli sallamak ev gezmesinde, ne biliim dışarda gezmelerde fln zor olur. mecbur kalmadıkça alıştırmamak en iyisi bence

canım zaten facebook ta 2011 ocak anneleri diye bir grup var. ama canları kimi isterse onu kabul ediyorlar, istemediklerini de haber bile vermeden, hiç bir izah göstermeden gruptan atıyorlar. kendilerini kınıyorum, eğer açıklama yaparak istemediklerini söyleselerdi biz zaten çıkardık. çok ayıp ettiler..
ayrıca kovulanlara da grubu kapattık diyorlarmış, bu da ayrı bi ayıp..!!
bilgi paylaşımı yapıcaksan burdanda yapabilirsin cnm illaki facede olman şart değil yalnız okuyup okuyup çıkmanda senin ayıbın baştan beri burdayım hiç bilgi paylaşımında bulunduğunu görmedim:23:

:emir_bebek: kızlar akşam yıkıcam kızımı banyo yapcaz bende madem yıkıcam azcık kirletiyim bari dedim aldım elime sızma zeytinyağını yağlı güreşe gircek gibi yağladım kızımı masaj yaparak bi mutlu oldu bi rahatladı anlatamam, biraz koktuk ama mışıl mışıl uyudu :9: herkeşlere tavsiyem :51:

ohhh çok iyi yapmışınız hele birde banyo yapsın nasıl rahatlıyacak
mışıl mışıl uyur inş.

Kızlar konuşmamızın üzerine kızımı uykusu geldiğinde sallamadım koydum beşiğine uykusu geldi mırın kırın etti almadım . En sonunda ağlayınca aldım kucağıma salladım uyudu . Sanki anne çok uykum var ne olur beni salla diyor bana bende kıyamıyorum sallıyorum :D
Kilolardan söz etmişsiniz. Ben eşimle ilk tanıştığımda göbeği hiç yoktu. Şimdi can simidi giymiş gibi :D Onu gördükçe rahatlıyorum. Bi de bana geçen koca popolu dedi. Allahım nasıl sinirlendim . Bir hışımla döndüm. Sen asıl kendine bak bu kadar çocuğu sen çıkarsaydin ne halde olurdun acaba. Şimdiden 19 litrelik su bidonu gibi oldun. Ben büyük bir ameliyat geçirdim dedim.
Sonuç ne mi oldu ? Eşim şu an rejimde :D

ya ağlamıyorlar mı kendleri uyumaya çalışırlerken ? diye yazmak üzereydim size ki benim oğlan da yüzükoyun yatırdıktan sonra yatağında parmağını eme eme uyuyakaldı. ama her zaman böyle olmuyor tabi. gece uykusuna dalmadan önce ya memede yada ayakta sallanearak uyuyor. bazen de beşiğinde. ..

Back