- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.661
küstümü sana :)
doktor mu soyledı bırak dıe..bız kullanıyoruz..hatalımıyız...
kızm 15 gündür doğru düzgün emmiyordu,bahsetmiştim.bugün doktora götürdüm,sonuç olarak hiç kilo almamış.ultrasona falan da girdi,bişey yok çok şükür ama bu iştahsızlığa sebep bulamıyoruz.emerken kıyamet kopuyor,dr da hayret içinde kaldı çünkü bu zamana kadar çok iyi gidiyordu gelişimi.sütüm de var ama çocuk emmiyor.bugün moralim bozulunca mecburen sağdım.kavga kıyamet biberonla verdim,onu da istemiyor.napacağım bilmiyorum.
rota virüsü aşısı yaptırdın mı esra? Biz onu yaptırdıktan sonra iştahsızlaştık. Yan etkilerinde sıklıkla görülüyormuş.
olabilir çoğunluk olarak facebooka geçicekse herkes tekrar grup oluşturalım :))
Herkese selamlar,biz bu ay polivit şuruba başladık günde 5ml içiyor devit içmiyoruz.6.aydada bu kan damlasına başlanıyor önce başlayanların muhtemelen kansızlık problemi olduğu için başlamışlardır.
allah allah..neden boyle yapıyor..iştahsız mı olucak acaba..doktorun ne onerdı pekı cnımmm..kızm 15 gündür doğru düzgün emmiyordu,bahsetmiştim.bugün doktora götürdüm,sonuç olarak hiç kilo almamış.ultrasona falan da girdi,bişey yok çok şükür ama bu iştahsızlığa sebep bulamıyoruz.emerken kıyamet kopuyor,dr da hayret içinde kaldı çünkü bu zamana kadar çok iyi gidiyordu gelişimi.sütüm de var ama çocuk emmiyor.bugün moralim bozulunca mecburen sağdım.kavga kıyamet biberonla verdim,onu da istemiyor.napacağım bilmiyorum.
oy negüzel giriyorsunuz nete ben hiç vakit bulamıyorum
oğlum kucaga çok alıştı sürekli kucak istiyor
uyuyunca hemen temizlikmiş yemekmiş yapıyorum
buğün birde misafir vardı aman kendimi çok yorgun
hissediyorum
kilolarım hala duruyor ekmek yemiyorum hamur işi yemiyorum
ama hala beni bırakmadı bu kilolar ya
lohusalığımı yeni yeni yaşamaya başladım
bir mutsuzluk bir yorgunluk anlamadım
gittii yaaa
anladım canım..sağlık ocağından vermişlerdi başlamıştık yine oradaki ebe bırak dedi bıngıldağını ve vücut kemiklerini kontrol etti kemikleri çok hızlı gelişmiş dedi 1 aylığına ara verdik bakalım önümüzdeki ay tekrar kontrol edip duruma bakacaklar bıngıldağın erken kapanması iyi değilmiş.
allah allah.inşallah duzelır..benım kardesım yaptırdı aşıdan...onun oglu benım oglumdan zayıftı..benımkını geçmış maşallah..Rota virüsü aşısı yaptırdın mı Esra? Biz onu yaptırdıktan sonra iştahsızlaştık. Yan etkilerinde sıklıkla görülüyormuş.
peki dvit neden içmıyorsunuz...polıvıt hepsını karsılamıyor sanırım..yanı d vıtamınını..
kızlar ya sütün kalitesi die bişey varmıdır ? benim kız 3 aylık oluyo ama hala 1 saatten fazla uyumuyo ve saatte 1 emiyo 5 dk falan emiyo gerçi acıkıyo sanırım yani bi uzun uyuma alışkanlığı geliştiremiyorum deliricem gece gündüz aynı, çok ii beslenmiyorum ben bol sıvı alıyorum anca hakkaten süttenmidir yoksa bu kız uykuyumu sevmiyo ?? dr doyuyo yoksa kg alımı ii olmazdı dedi...
Rota virüsü aşısı yaptırdın mı Esra? Biz onu yaptırdıktan sonra iştahsızlaştık. Yan etkilerinde sıklıkla görülüyormuş.
cevap yazan herkese teşekkür ederim,şu an kızım durmadığı için tek tek cvp yazamıyorum malesef.
doktorumuz görünürde hiçbir sorunun olmadığını söylüyor.zaten genel olarak da bir şikayetimiz yok bu iştahsızlık dışında.çözüm olarak da hiçbir şey öneremedi malesef,hay allah ne yapsak ki demekten öteye gidemedi adam da.çünkü sütün azlığı falan değil problem.biberona da istekli değil.zorluyorum ben de napıyım.zorlayınca beni hiç almıyor ama biberon arada kaynıyor.böyle giderse beni emmeyi tamamen bırakır diye de korkuyorum ama napıyım elimden bişey gelmiyor.
uykulu hallerde emziriyorum,sonrasında da sağıp vereceğim,biraz da mama.inşallah çabuk atlatırız bu süreci.haftaya da aşı var yine,inşallah iyice kötü olmaz.zaten 2. ay aşılarını olduğumuzdan beri düzen bozulmuştu.bundan da korkuyorum şimdi.
Ben ağzında bizzat kendi elimle tutuyorum emzigi düşürdüğü zaman uyanıyor dalmadıysa. Derin dalınca kendi itiyor diliyle. Daha dişi olmadigindan zarar vermez diye düşündüm ben bırakıyorum ağzında .
Zinco bizde de iştahsızlik ve huysuzluk yapmıştı vermiyorum hiç artık
nette bikaç yerde yazıyodu emzikle uyutmayın diye aman kafam karıştı ayakta sallamayın, emzik vermeyin nasıl uyuyacak bunlar büyük insan değilki uyu desen anlasa. Valla az önce almadım ağzındam emziği yanındaydım bende maşallah 1 saat uyudu. Bu benim için bi mucize. Uzun uzun kahvaltı yaptım bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?