- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.641
bir de kızlar benim saçlarım çook dökülmeye başladı. kel kalcam diye korkuyorumbir de hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi var ya benim o hala duruyo. ne zaman geçecekki:)
bir de kızlar benim saçlarım çook dökülmeye başladı. kel kalcam diye korkuyorumbir de hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi var ya benim o hala duruyo. ne zaman geçecekki:)
benim oğluşumun burnu tıkandı ya.. o kadar da dikkat ediyouz . ne yapsam acaba.. tuzlu su mu sıksam ki burnuna??
slm annişler nasılsınız görüşmeyeli?? bebişlerde iyidir inş..
cnm biz sağlık ocağının verdiği monovit damlayı kullanıyoruz daha 1 şişeyi bitiremedik.ben çok unutuyorum.
selam başak nasılsın?facebookdan haber varmı;?
iyi sayılırım cnm benim...sıkılıyorum havalar soğuk gitti dışarı da çıkamıyoruz öfff patladım evin içinde...hafta sonu annemlere gitmeyi düşünüyorum ben de..Ne olsun iyilik sağlıkayy özlettin kendini ya sen nasılsın asıl
Allah kolaylık versin başak ben telden girdiğime devamlı buraLArdayim
küstümü sana :)bunlarında bir günü bir gününü tutmuyor :))) bizim kızda iki gündür pek masum canı sıkkın gibi pek konuşmuyor
OOYY..BENDE ARDANIN YERINDE OLSAM HEP KUCAK ISTERIM..DANS ISTERIM...ÇOCUK HAKLI AGLAMAKTA..Eline küçük bir çıngırak verip, onunla nasıl ses çıkaracağını, sallamayı öğretin.
-Zaman zaman kucağınıza alıp, dünyayı farklı bir açıdan görmesini sağlayın.
-Onun yaptıklarından, memnun olduğunuzu gösterin, onu övün, sık sık ismini söyleyin.
-Bebeğinize şarkı söyleyip, onunla dans edin. Ona ilgi ve sevginizi sunun.
bunlar bizim yaptığımız şeyler.çıngırak yatağında takılıydı, dün çıkarıp eline verdim oynadı biraz ses çıkardıkça heyecanlandı ağzına sokmaya çalıştı sığmayıncada bastı yaygarayı aklınca çıngırakla kavga etti
müzik açıp dans ederiz şarkı söylerim ona.hatta bazen o da kendi kendine söylenerek eşlik eder bana.
benım dokulmuyor..ama oglumun dokuldu bayagı..şimdı onunda durdu dokulme..bir de kızlar benim saçlarım çook dökülmeye başladı. kel kalcam diye korkuyorumbir de hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi var ya benim o hala duruyo. ne zaman geçecekki:)
benım oglanında tıkalı..ama ıçerde ıyıce ...burun aspıratoru hiççç ıse yaramıyor..serum fızyolojıkte yaramadı işe..benim oğluşumun burnu tıkandı ya.. o kadar da dikkat ediyouz . ne yapsam acaba.. tuzlu su mu sıksam ki burnuna??
doktor mu soyledı bırak dıe..bız kullanıyoruz..hatalımıyız...biz daha yarım şişe kullanmıştık ama bebeğimin bıngıldağı erken kapanmaya başlamış verme dediler kestik artık kullanmıyoruz.
bence siz bi grup kurun tatlışım katılalım biz de
kızlar umarım herkes iyidirrrrr biz iyiyiz sadece kızım hep ilgi bekliyoır o yüzden yazamıyorumm bi türlü
kızm 15 gündür doğru düzgün emmiyordu,bahsetmiştim.bugün doktora götürdüm,sonuç olarak hiç kilo almamış.ultrasona falan da girdi,bişey yok çok şükür ama bu iştahsızlığa sebep bulamıyoruz.emerken kıyamet kopuyor,dr da hayret içinde kaldı çünkü bu zamana kadar çok iyi gidiyordu gelişimi.sütüm de var ama çocuk emmiyor.bugün moralim bozulunca mecburen sağdım.kavga kıyamet biberonla verdim,onu da istemiyor.napacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?