2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir de kızlar benim saçlarım çook dökülmeye başladı. kel kalcam diye korkuyorum bir de hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi var ya benim o hala duruyo. ne zaman geçecekki:)

Benim kızım daha hiç birşey tutamıyor. Emerken yakamı tutuyor o kadar . Bi de agu diyor ama kısa ve net agu o kadar :) sıkılınca çığlık atıyor. Kızarsada sanki bir yeri açımış gibi ani bi ciyaklama. Bi de sessiz durup bir anda atıyor. Her seferinde bi zıplıyoruz yerimizden. Başkasının kucağındayken bana bakıyor hep. Bi de ben gülünçe ona oda gülüyor .

bir de kızlar benim saçlarım çook dökülmeye başladı. kel kalcam diye korkuyorum bir de hamileyken göbekte oluşan kahverengi çizgi var ya benim o hala duruyo. ne zaman geçecekki:)

benim hamilelilkte hiç dökülmedi saçlarım, uzadı, zaten gürdü, taşıyamaz olmuştum ama 1 haftadır heryer saçç, dökülmeye başladı, bu arada benimde karnımdaki o sinir bozucu çizgi duruyor, sıkılaştıcı kreme başladım bakalım ne zman gçicek tam olarak..

saç dökülmesi çinko eksikliğine bağlı olabilir bir doktoruna sor istersen.kahverengi çizgi bende de var ama rengi açılmaya başladı zamanla geçiyormuş.
benim oğluşumunda saçları dökülüyor yattığı yer sırf saç oluyor sizin bebişlerinizinde döküldümü saçları?

Benim saçlarım doğumdan hemen sonra çok döküldü. Böyle bir avuç saç geliyordu.Şimdi daha az dökülüyor. Kızımın da bu ara öyle bir döküldü ki iyice kele bağladı. O çizgi birtek bende oldu sanıyordum. benim göbeğim hala kapkara ve doğumdan sonra benim kol altım diz kapağımin altı falanda bi karardı. Normalde beyaz tenliyim böyle bazı yerlerim garip oldu anlamadım gitti. Inşallah çabucak beyazlarım

benim oğlum maaşallah kilosu falan gelişimi yerinde, annesütü aldığı için de ilaçları çok fazla önemsemiyorum açıkçası. ben biraz geleneksel anneyim :))
gittikçe çoı tatlı oluyorlar sanki. konuştuklarımızdan anlıyorlar, onlarla vakit geçirmek çok keyifli oluyor gerçekten. bi de oturduğum yerde bol bol akrabalarım olsa rahat rahat girip çıkabileceğimiz yerler sıkılmayız daha güzel olur.
cancercığım biz de dediklerinin hepsini yapıyoruz.. çok keyifli.
kahverengi çizgi benim de gidiyor ama her banyoda keselemeye çalışıyorm. saçlarım benim de oğlumun müthiş dökülüyor :))) kel kalacağız..

Ne olsun iyilik sağlık ayy özlettin kendini ya sen nasılsın asıl
Allah kolaylık versin başak ben telden girdiğime devamlı buraLArdayim

Ne olsun iyilik sağlık ayy özlettin kendini ya sen nasılsın asıl
Allah kolaylık versin başak ben telden girdiğime devamlı buraLArdayim
iyi sayılırım cnm benim...sıkılıyorum havalar soğuk gitti dışarı da çıkamıyoruz öfff patladım evin içinde...hafta sonu annemlere gitmeyi düşünüyorum ben de..

Havalar güzel olsa bile çıkmıyorum ben pek küçücük köyde oturuyoruz yani . Sıkılınca bunaltmıycam kendimi direk ıstanbula gidicem inşallah.Babam araba alacakmış . Alınca gelip alırız istediğin zaman dediler. Bebekle otobüs tren derdi olmaz gidiveririz inşallah. Eve de hala alışamadım sanki eski evimize geri dönecekmisiz gibi

bunlarında bir günü bir gününü tutmuyor :))) bizim kızda iki gündür pek masum canı sıkkın gibi pek konuşmuyor
küstümü sana :)

OOYY..BENDE ARDANIN YERINDE OLSAM HEP KUCAK ISTERIM..DANS ISTERIM...ÇOCUK HAKLI AGLAMAKTA..

benım dokulmuyor..ama oglumun dokuldu bayagı..şimdı onunda durdu dokulme..
benim oğluşumun burnu tıkandı ya.. o kadar da dikkat ediyouz . ne yapsam acaba.. tuzlu su mu sıksam ki burnuna??
benım oglanında tıkalı..ama ıçerde ıyıce ...burun aspıratoru hiççç ıse yaramıyor..serum fızyolojıkte yaramadı işe..

biz daha yarım şişe kullanmıştık ama bebeğimin bıngıldağı erken kapanmaya başlamış verme dediler kestik artık kullanmıyoruz.
doktor mu soyledı bırak dıe..bız kullanıyoruz..hatalımıyız...

Son düzenleme:
oy negüzel giriyorsunuz nete ben hiç vakit bulamıyorum
oğlum kucaga çok alıştı sürekli kucak istiyor
uyuyunca hemen temizlikmiş yemekmiş yapıyorum
buğün birde misafir vardı aman kendimi çok yorgun
hissediyorum
kilolarım hala duruyor ekmek yemiyorum hamur işi yemiyorum
ama hala beni bırakmadı bu kilolar ya
lohusalığımı yeni yeni yaşamaya başladım
bir mutsuzluk bir yorgunluk anlamadım
gittii yaaa

kızm 15 gündür doğru düzgün emmiyordu,bahsetmiştim.bugün doktora götürdüm,sonuç olarak hiç kilo almamış.ultrasona falan da girdi,bişey yok çok şükür ama bu iştahsızlığa sebep bulamıyoruz.emerken kıyamet kopuyor,dr da hayret içinde kaldı çünkü bu zamana kadar çok iyi gidiyordu gelişimi.sütüm de var ama çocuk emmiyor.bugün moralim bozulunca mecburen sağdım.kavga kıyamet biberonla verdim,onu da istemiyor.napacağım bilmiyorum.

Bu aralar bizdede benzer bi durum var bu kadar yoğun olmasada ...pamukçuk filan varmı diye baktım ağzına bişey göremedim pişiğide yok burnuda açık sanırım daha neden olabilir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…