- 3 Ekim 2007
- 14.431
- 35.558
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.681
arkdaşım benim kızımda aç olduğu halde emmek istemiyo bazen fön makinasını açıyoruz öyle emiyo onun sesine dene istersen sende, hallolur inşallah.
emzık verıyorum..ama sallamıyorum ben..
face de grup oluşturursanız banada hber verin kızlar.
ya niye sallamıyosunuzki anlamadım:26: . benm kızım tam uykuya dalamıyo ilk uyudugunda bende sallıyorum derin uyuyo o zaman yanlış bişimi yapıyorum yoksa:44:
kendi kendine uyuyan çocuğu niye sallamayalım ki. alışırsa bidaha hep sallanarak uyumak isteyecek ne gerek var. uyuyamayan, huysuz çocuklar için mecbur kalınca sallanır ama değilse gerek yok ki hiçbir doktordan da sallayın çok faydalı diye duymadım okumadım
faydası olmıcağı ortada zararımı varki diye sorduydum ben, sallamayınca tam uykuya dalamıyo bnm kızım ne yazıkki. napalım bizde eee ee diye diye sallıyoruz
bilgi paylaşımı yapıcaksan burdanda yapabilirsin cnm illaki facede olman şart değil yalnız okuyup okuyup çıkmanda senin ayıbın baştan beri burdayım hiç bilgi paylaşımında bulunduğunu görmedimcanım zaten facebook ta 2011 ocak anneleri diye bir grup var. ama canları kimi isterse onu kabul ediyorlar, istemediklerini de haber bile vermeden, hiç bir izah göstermeden gruptan atıyorlar. kendilerini kınıyorum, eğer açıklama yaparak istemediklerini söyleselerdi biz zaten çıkardık. çok ayıp ettiler..
ayrıca kovulanlara da grubu kapattık diyorlarmış, bu da ayrı bi ayıp..!!
kızlar akşam yıkıcam kızımı banyo yapcaz bende madem yıkıcam azcık kirletiyim bari dedim aldım elime sızma zeytinyağını yağlı güreşe gircek gibi yağladım kızımı masaj yaparak bi mutlu oldu bi rahatladı anlatamam, biraz koktuk ama mışıl mışıl uyudu herkeşlere tavsiyem
benim aynen duruyor göbek kiloda baştan verdiydim tatlıyla tuzluyla tekrardan fazlasıyla aldımbaşka bir konuya geçecegim ama kızlar kilolardan göbeklerden nehaberrr
benim aynen duruyor göbek kiloda baştan verdiydim tatlıyla tuzluyla tekrardan fazlasıyla aldımnasıl gidecek bilmiyom emzirirken diyette yapılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?