• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende aşıyı yaptırmadım...
ama agızdan şurup gıbı bırseymışş...sekerlıymıs bebek yalana yalana ıçıyormus...kardesım yaptırdı rota vırusu aşısını

arkadaşlar, göğsün tam boşalması diye bir durum söz konusu değilmiş, bebek emdikçe süt artıyormuş ben de çok takıntılıydım göğsüm boşalınca sütüm yok diye ama okuduğum yazılar neticesinde böyle birşey olmadğını öğrendim ve iki saatte bi göğüs değiştirip besliyorum oğlumu.. dinlenmiş ve yağlı süt verilmesi yani..
bir de bu rota aşısı nedir?

arkadaşlar, göğsün tam boşalması diye bir durum söz konusu değilmiş, bebek emdikçe süt artıyormuş ben de çok takıntılıydım göğsüm boşalınca sütüm yok diye ama okuduğum yazılar neticesinde böyle birşey olmadğını öğrendim ve iki saatte bi göğüs değiştirip besliyorum oğlumu.. dinlenmiş ve yağlı süt verilmesi yani..
bir de bu rota aşısı nedir?

Rota virüsü bebeklere bizden ( en çok kirli ellerden) bulaşan bir virüs. Onların bağışık sistemleri gelişmediğinden ağır sonuçları olabiliyor. Zehirli ishal, kusma ve ateş gibi.. Allah korusun bütün bebekleri.. Buna karşı yapılan bir aşı bu da.. İki doz halinde veriliyor.

Arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık oldu ama bir haftadır mama yemiyo verdiğim zaman diliyle itip ağlıyo istemiyor çok üzülüyorum emziği deli gibi emiyo ne yapmalıyım bana yardım edin bebeği mama yemeyen arkadaşlar varsa

Rota virüsü bebeklere bizden ( en çok kirli ellerden) bulaşan bir virüs. Onların bağışık sistemleri gelişmediğinden ağır sonuçları olabiliyor. Zehirli ishal, kusma ve ateş gibi.. Allah korusun bütün bebekleri.. Buna karşı yapılan bir aşı bu da.. İki doz halinde veriliyor.

bi soralım bakalım doktorumuza teşekkür ederim bilgi için :)

slm arkadaşlar, grup kapatıldı çok fazla karıştığı için, çoğu kişi nikini yazmadı resim koymadı yani kendini tanıtmadı :20: buda güvensizlik yarattı, yeri geldi orada özel şeyler paylaştık :63:bu yüzden kapatıldı ve isterseniz yeni grup kurulabilir ordanda görüşürüs yada burdan devam ederiz siz bilirsiniz..
ama yeni grupta herkes kendini tanıtsın lütfen resimde koymak şartıyla yoksa kadınmı erkekmi nerden bilelim... :44:
herkes görüşünü bildirsin.. ve tabi 2011 ocak anneleri dışında hiç kimse ama hiç kimse alınmasın gruba...
:45:

Arkadaşlar benim bebeğim 3 aylık oldu ama bir haftadır mama yemiyo verdiğim zaman diliyle itip ağlıyo istemiyor çok üzülüyorum emziği deli gibi emiyo ne yapmalıyım bana yardım edin bebeği mama yemeyen arkadaşlar varsa
kaç saatte bır beslıyorsun canım..acıkmamıs mı oluyor acaba..
çekinme sevin artık herkes damlamaya başlar kürkçü dükkanına :))
evettt donduk dukkana...:)

dönüp dolaşıp geldik yine burayaa:9:
topiğin en çok ifadelerini özlemişiö:1:
bu arada kaynana işgalinden kurtuldum beenn cambaz senin ki de gitti mi kuzumm:76:

reno kaşıkla yedirmeyi dene belki biberon soğuk geliyodur zaten 3 aydan sonra bebişlerin iştahı azalır, kilo alımı yavaşlarmış, bide kızlar dün bişi öğrendim, bebeğin el ve ayaklarına masaj yapmak lenf dolaşımını hızlandırıp bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş, ben yapamıyorm benm yavru hemen huysuzlanıyo sakin olduğu bi anda yapmak gerek heralde ama biz iki gündür gaz canavarıyla uyraşıyoruz yine:95:

mrb kızlar.. geri dönenler hoşgeldi.
benim annem canım annem gitti, ama tekrar dönmek üzere. bizi 5 günlüğüne yalnız bıraktı. eşin evdeyken ben bi eve gidip geleyim dedi. hem alışalım diye. tmm ben bebeğe bakabiliyorum ama gözümden hala yaş eksik olmuyor. kafayı yiyeceğim. hele sabahın 6 sında oğlum uyanınca cinler tepeme çıkıyor bi. sonra alışıyorurum ama saatler geçmek bilmiyor. annemin gelmesini 4 gözle bekliyorum. bn nasıl alışacağım bu anneliğe yaa :(( oğlumu çok seviyonruz ama hep eskiler kafamda.. eski günler eşimle yaptıklarımız. :)) o ağlayınca şaşırıyorum ne yapacağımı bazen. hala lohusalık etkileri mi bunlar acaba ?:18:

kızlar napıosunuzzzzzzzzzzzzz :67: kızım dün bı kakasını yaptı hertarafı battı fıttıle yaptırdım bugun sabahta kendısı yaptı inşallah düzelir kendısı yapar hep eğer duzelmezse yıne doktora goturcez siz napıosunuzzzzz

Back