- 3 Ekim 2007
- 14.435
- 35.565
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.161
kzlar merhaba uzun süredir giremedim iyisinizdir inşallah...
oğlum hastaydı bronşiolit olmuştu. bir gece hastanede yattık damaryolu bulamadılar kaç yarinden deldiler paşamısonra eve çıkardı doktor üç tane iğneden sonra antibiyotik ve 4 tane şurup verdi. aynı zamanda ventolinle buhar verdik oğluşuma. şimdi çok şükür iyileşti. bebeklerinizin burnunda aşırı akıntı tıkanma oluyorsa atlamayın doktora mutlaka götürün. bağışıklık sistemi gelişmediği için grip çok çabuk ciğerlerine inebiliyor.
denizcim çok teşekkürler face de görüşmek üzere..
birde bebekleriniz yeşil kaka yapabilir zaman zaman endişe etmeyin. bizim doktorumuz ilk kontrolünde söylemişti meraklanmayın.
canım face varsa ordan 2011 ocak annelerıne gel...
ordan kk grup var.oraya eklerler sızı....orda herkesler...haydı herkes gelsınn...
o müzikleri ben de dinletiyorum ama hiç etkilenmiyor bizimki malesef...
benim kızım da yeni yeni huylar çıkarıyor.sabaha karşı 6 da falan bi uyanıyoruz bir daha uyku yok.önce gülücükler saçıyor,oynuyor sonra ağlamaya huysuzlanmaya bi başlıyor durdurabilene aşk olsun.yorulursa tekrar uyuyor,yoksa vay halime.
bu gaz sancıları ne zaman bitecek acab,bizim hiç yoktu böyle bir sıkıntımız,nerdeyse 2 aylık olduk,1 haftadır baya dertliyim bu konudan.sonradan sonradan iş çıktı başıma:26:
tecrübeli anne adayları,bende Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım..ama merak ettiğim bişey var,sizlere akıl danışmak istedim..malum şimdiden bezler falan alıyoruz ya..ben prima aldım..2 numara yeni bebek'ten.bundan kaç paket almalıyım..yani kaç numaralı bezler aşağı yukarı kaç aya kadar kullanılıyo,kaç tane gidiyo..
cevap verecek olan annnelere şimdiden teşekkür ederim.
az önce eşim aradı tahlil sonuçlarımız çıkmış kızımın enfeksiyonu geçmiş çok şükür:) böbrek ultrasonu da iyi çıkar inşallah. bundan sonra ayda bir idrar tahlili yapılcak hastalığın tekrarlama riski yüksekmiş kontrol altında tutcaz bi süre. Allah hasta olan herkese şifa versin hiç ağlamasın bebeklerimiz...
canım ismini söyle ben eklim seni faceden sonra gruba davet ederim
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar söylediklerinizi dikkate alacağım süt içiyordum her gün bir bardak onuda kestim bakalım gerçekten süt ürünlerindende olabiliyormuş.İnş bi daha tekrarlanmaz.Bu arada bebeğimde kasık fıtığı olma ihtimali çıktı aranızda böyle bişey yaşayan yada duyan var mı?
2011 ocak anneleri yaz çıkıyor...ıstek gonder canımmm.....
bulut halloldumu facebook...gırıs yaptın mı
kızlar çok canım sıkkın. kimseye anlatamıyorum size anlatmak istedim. 2 gündür annemlerdeyiz. annemle sürekli tartışıyoruz çocuk bakımı konusunda. az önce de kızdım diye bana küstü yine. geldiğimiz akşam kapıdan girerken başladı. bebeğim uyuyordu kapıdan girerken almak istedi anne uyuyo dedim ben uyandırırım dedi. hayır uyandırma dedim, alındı. bugün kızımı ayağında sallamak istedi izin vermedim sonra bi ara baktım almış ayağına sallıyo. kızdım aldım. sürekli kızı sarmak istiyo evin ısısı güzel ısrarla sarıyo. sonra temizlik yapmaya kalktı camları falan siliyo. hava güzel diye orayı burayı açıyo sürekli temizlik yaparken. anne soğuycak ev diyorum hava güzel diyo. bi cam açık olsa bişey demicem... az önce de banyo yaptırdık banyodan sonra ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyo emzireyim dedim ağlıyo almıyo, sonra kucağıma aldım sakinleştirmeye çalışıyorum, dur o beni istediğinden ağlıyodur, beni istiyodur diye aldı elimden. bende kızdım bebek annesinde sakinleşir ben onun annesiyim diye sert çıktım dayanamadım. belki alınganlık yapıyorum ama kendisini bebeğimin annesi zannediyor ben bişey beceremicekmişim gibi davranıyor. ben evdeyken gayet iyi bakıyorum bebeğime. çok uzun yazdım ama kimseye söyleyemeyeceğim şeyler, içimi döküp rahatlamak istedim...
kendi annen mi yoksa kayınvaliden mi? bir kaç anlattığın şeyi bende yaşadım cnm benim kayınvalidem ama insan kendini kötü hissediyor.ilk önce lahusayım diyedir dedim ama yok lahusalık bitti hala devam ediyor. ama artık yumuşak yumuşak dile getiriyorum. ama anlayana kafamıza takmamamız gerekir. süt için malum en önemlimiz çocukllar için.
cnm kendi annense eğer karışan bence sen de anlayışlı ol biraz ona...çünkü onların gözünde biz hala bebeğiz ve hiç büyümicez...onları kırmamak en doğrusu bence..bırak biraz sallasın ne olcak ki..her konuda çok titizlenmek doğru değil bence..bazen çocuğu ne kadar korursan koru hasta olur bırak açıversin pencereyi kapıyı..sen kendi evine döndüğünde başbaşa kalacaksınız zaten cnm...üzmeyin birbirinizi...
Benı de eklermısın cnm Betül Keresteci .resim yok
yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...
cnm sen de haklısın tabi bazen anne babalar bu yanlışı yapıyorlar çocukluğundan beri sanki çocuğu bir işi beceremez hiçbişi yapamaz gibi davranıyorlar...en güzeli tabiki ne kadar zor olsa da bebişini kendi doğrularınla kendin büyütmen cnm.inş.düzelir desem annen bu yaştan sonra tabiki de değişemez ama inş.sana biraz daha anlayışlı olabilircanım haklısın hala beni çocuk gibi görüyo. ama kızmamak elde değil bazı hareketlerine. bende artık bi anne oldum ve kendi bebeğimi düşünmek zorundayım. soğuk konusunda sözde o benden çok titizleniyo. sıcak havada sarıp sarmalıyo sonra kapı pencere aynı anda açılıyo. bir de annemde bu hep var sürekli bişey beceremeyecekmişsin gibi davranır. herşeyi hep o bilir. benim elim ayağım birbirine dolanır onun yanında. çocukluğumdan beri öyle. yaptığım şeyi de yapamaz olurum. onu çok seviyorum ama beraber aynı evde yaşayamıyoruz.
valla canım ben zebra kek yapıyorum kesinlikle favorim.hele 1 gün sonradan yendiğinde daha süper oluyor.bizde kapış kapış gidiyor.
2,5 bardak un-1,5 bardak şeker-1 bardak sıvıyağ--1 bardak maden suyu-3 yumurta-1 paket kabartma tozu-1 paket vanilya-3 yemek kaşığı kakao.
yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırp üstüne un,sıvıyağ,madensuyu,kabartma tozu ve vanilyayı ekle çırp.karışımı ikiye böl yarısına kakaoyu ekle kek kalıbını yağla ve bu iki karışımdan sırayla dök kalıba.180 derecede 45-50 dk pişir.afiyet olsun.
tabi misafirlere sadece kek koymuyorum.profiterol yapıyorum,elmalı kurabiye yapıyorum,ıslak kek yapıyorum.ama bu kek bizim evde severek tüketiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?