- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.181
yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...
mercimek çorbası& et sote & patates püresi&pilav ekstra olarak ortaya tepsi böreği tatlı olarak revanı ya da tavuklu mantar sote & püre pilav yayla çorbası mantı ( bim ın hazır mantısı güzel oluyo) şeker pare , ya da fırında tavuk budu & bulgur pilavı , çorba , ........
Noodle yada lazanya da süper olur, birer kase yada 1 dilim şeklinde, hem pratik hem de çok lezzetli ve değişik oluyor.
Canım ben seni bulamadım maalesef
sen en iyisi beni ekle azize yilmaz resim var ben ve eşim
selam kılaaar uzun zamandır faceden buraya fırsat bulamıyoru
ayy bi de iki gündür kayana dırdırı çekliyoru ki hiç sormayın
bu arada zap zup buraya da mı girmiyo bizim yüümüzden kocası kızdı mı kii
canım haklısın hala beni çocuk gibi görüyo. ama kızmamak elde değil bazı hareketlerine. bende artık bi anne oldum ve kendi bebeğimi düşünmek zorundayım. soğuk konusunda sözde o benden çok titizleniyo. sıcak havada sarıp sarmalıyo sonra kapı pencere aynı anda açılıyo. bir de annemde bu hep var sürekli bişey beceremeyecekmişsin gibi davranır. herşeyi hep o bilir. benim elim ayağım birbirine dolanır onun yanında. çocukluğumdan beri öyle. yaptığım şeyi de yapamaz olurum. onu çok seviyorum ama beraber aynı evde yaşayamıyoruz.
Bir sürü azize yılmaz var 3 tane de çift var hangisi acaba :26:
zap zupcum evine geçmene sevindim.
kendi düzenini kurarsın bebişinle.
ben hep yalnızım komşuya geçeyim yada dışarı
çıkalım inan 2 saat sonra huzursuz oluyor bizimki
oda alıştı galiba eve.
birde sen yokken evini iyi taşımışlar kayınvalidenler.
kızlar göbekleriniz nedurumda.
benimki öyle duruyor ya korsede takıyorum
geç kaldım galiba.ilk günler giymek gerekti galiba.
ayy öyle de yaa çok üzülmüştüm ben de iyi olmanıza sevindim allah daim etsin inşallahCanım benim o akşam konu açıldı gitti . Bende çenemi tutamadım yağdım eşime ailesi hakkında .Benim aileme gelince trip atıyor kendi ailesine gelince aman kırılmasınlar.Sabaha kadar telefonda kavga ettik. Birgün konuşmadık. Ertesi günden sonra cok özledim gelip alayım sizi dedi işinin hafif olduğu bir gün varmış. Bir daha izin alamam dedi.Geldi aldı bizi . Simdi evimizdeyiz :)
Evi bensiz taşıdılar ya ne nerede bilmiyorum. Herseyi yerleştirmişler karman çorman. E ıstanbulda babanem de dünyaları aldı . Benim eşyalarda ona keza . Salonda bavullar öyle kaldı . Bakalım yerleştirmeye çalışıcam daha yemek yapmayı hic denemedim bile :)
Kızımızla evimizdeyiz . Alışmamız zor oldu. Misafir gibi kalakaldık. Işlerden pek giremedim . :) herşey yolunda şimdilik. ( kavgamız ise yaradı diyebilirim. Ben istemiyorum diye gelmiyor kayınvaldemler :) )
ayy öyle de yaa çok üzülmüştüm ben de iyi olmanıza sevindim allah daim etsin inşallah
sağol canım pek iyi sayılmayız ama idare ediyoruz. Görünüşte iyiyiz ama ben kalbim buz gibi oldu .Onun ailesi iyi benimki kötü hemde benimki bizi düşünüp dünyaları harcadılar onlar tinn. Ben birşey söylesem koruyor onları ama o rahat rahat konuşuyor. Beni en cok soğutan ne oldu biliyor musunuz ? Ben kendi ailemi silebilirdim onun icin ama o üstüne üstlük bide koruyor onları. Onun ailesi kızımla ben olmalıydık artik . Oysa başkalarını düşünüyor.Onlardan her bahsedisinde daha da soğuyorum. Bakalım ne olacak :/
bebeklerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz? ben beceremedim galiba. sözde kestim ama yüzünü çizmiş gece. bugün biraz daha düzelttim ama küçük tırnağı minicik korkuyorum kesmeye. annemde iyi göremiyo o da korkuyo yanlışlıkla etini keserim diye. bizim ufaklık eldiveni de durdurmuyo 2 gündür elinde. böyle giderse çizik dolcak yüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?