2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pratik tarifler adı altında denediğimiz şeylerin olduğu bir başlık açsakta şu tarifler arka sayfalara gitmese???mesela zebralı kek tarifi çok hoşuma gitti.bunun gibi vakti olan pratik tariflerini yazıversin.

yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...

mercimek çorbası& et sote & patates püresi&pilav ekstra olarak ortaya tepsi böreği tatlı olarak revanı ya da tavuklu mantar sote & püre pilav yayla çorbası mantı ( bim ın hazır mantısı güzel oluyo) şeker pare , ya da fırında tavuk budu & bulgur pilavı , çorba , ........

Noodle yada lazanya da süper olur, birer kase yada 1 dilim şeklinde, hem pratik hem de çok lezzetli ve değişik oluyor.

kızlar yazmıstım burda arkadasımın bebegı karnında 6 aylıkken gelısım bozuklugundan kalbı durdu..zaten alıcaklardı..almalarına fırsat kalmadan kalbı durmustu..
bugun aradım...normal dogum yaptırmıslar..6 ayı bıtmıstı 200 grammıs bebegı..
ve doktoru tekrar hamıle kalma rahım bebek ıçın musaıt degıl demıs...bır daha bebegı olmuyacak yanı..çok uzulummmm...

Son düzenleme:
Noodle yada lazanya da süper olur, birer kase yada 1 dilim şeklinde, hem pratik hem de çok lezzetli ve değişik oluyor.

canım gunduz oturmasına gelıyorlar...kurabıye borek tarzı yapacaktım.ama kaynanam aradı hastasın 2 çocukla yapma dedı...ben yaparımmm dediii...

mrb kızlar
tarifler verilmiş konu güzel olmuş.
adilemir arkadaşına üzüldüm çok zor yaşayan biri olarak anlıyorum onu.
negüzel kaynanan yardım edecek sana.

benim oğluşum sakin duruyor şuan hemen kk ya bakım dedim.
bebişlerimizle gerçekten zaman çabuk geçiyor
bir bakmışım öğlen olmuş
çok şükür Allahıma.

Canım benim o akşam konu açıldı gitti . Bende çenemi tutamadım yağdım eşime ailesi hakkında .Benim aileme gelince trip atıyor kendi ailesine gelince aman kırılmasınlar.Sabaha kadar telefonda kavga ettik. Birgün konuşmadık. Ertesi günden sonra cok özledim gelip alayım sizi dedi işinin hafif olduğu bir gün varmış. Bir daha izin alamam dedi.Geldi aldı bizi . Simdi evimizdeyiz :)
Evi bensiz taşıdılar ya ne nerede bilmiyorum. Herseyi yerleştirmişler karman çorman. E ıstanbulda babanem de dünyaları aldı . Benim eşyalarda ona keza . Salonda bavullar öyle kaldı . Bakalım yerleştirmeye çalışıcam daha yemek yapmayı hic denemedim bile :)
Kızımızla evimizdeyiz . Alışmamız zor oldu. Misafir gibi kalakaldık. Işlerden pek giremedim . :) herşey yolunda şimdilik. ( kavgamız ise yaradı diyebilirim. Ben istemiyorum diye gelmiyor kayınvaldemler :) )

Canım tamamen aynısını (hatta tartışma konuları bile aynı ) babanemle yaşıyorduk biz. Ben cok fazla sert çıkıp kırdım bazen onu simdi evimize geldik o kadar özlüyoruzki birbirimizi ama düşüyorum da biraz o da anlayış gösterebilirmis yani .Kendi çocuğuma hasret kalıyordum ama simdide diyorumki babanem burada olup azıcık ilgilenseydi de bende rahat etseydim

zap zupcum evine geçmene sevindim.
kendi düzenini kurarsın bebişinle.
ben hep yalnızım komşuya geçeyim yada dışarı
çıkalım inan 2 saat sonra huzursuz oluyor bizimki
oda alıştı galiba eve.
birde sen yokken evini iyi taşımışlar kayınvalidenler.

Sorma canım ya . Bi yandan o sıkıntının içinde kalmadım diye seviniyorum. Bir yandanda evi taşıdılar herseyimi gördüler benden izinsiz kitaplarımı falan almışlar iyice bir sahiplenmeler sinir oldum. Bi de dublex evden iki oda bi salona çıktık. Kızımla biz ooyle elimizde bavullarla kaldık . Eşya koyacak yer yok . Bakalım ne olacak .

Benim göbeğim felaket onun 4 katıda kalçam var. Göbeğim icin ilk zamanlar bende korse takamadım simdi de pek faydası olmuyor hakkaten

kızlar göbekleriniz nedurumda.
benimki öyle duruyor ya korsede takıyorum
geç kaldım galiba.ilk günler giymek gerekti galiba.

benimde var göbek ama sadece göbek değil basenlerde fena:) ben 18 kilo almıştım hamileyken biraz abartmışım yani:)) 11 gitti ama daha 7 kilo fazlam var eski kiloma bi dönebilsem. pantolonlarım olmuyo üst gruptan giyebildiklerim var ama hep dar giyerdim eskiden şimdi göbek çıkıyo :) dün uzun zaman sonra çarşıya çıktım kendime bikaç parça kıyafet aldım. aynadaki görüntümden hiç memnun değilim. nasıl gitcek bu kilolar

ayy öyle de yaa çok üzülmüştüm ben de iyi olmanıza sevindim allah daim etsin inşallah

bebeklerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz? ben beceremedim galiba. sözde kestim ama yüzünü çizmiş gece. bugün biraz daha düzelttim ama küçük tırnağı minicik korkuyorum kesmeye. annemde iyi göremiyo o da korkuyo yanlışlıkla etini keserim diye. bizim ufaklık eldiveni de durdurmuyo 2 gündür elinde. böyle giderse çizik dolcak yüzü

ayy öyle de yaa çok üzülmüştüm ben de iyi olmanıza sevindim allah daim etsin inşallah

sağol canım pek iyi sayılmayız ama idare ediyoruz. Görünüşte iyiyiz ama ben kalbim buz gibi oldu .Onun ailesi iyi benimki kötü hemde benimki bizi düşünüp dünyaları harcadılar onlar tinn. Ben birşey söylesem koruyor onları ama o rahat rahat konuşuyor. Beni en cok soğutan ne oldu biliyor musunuz ? Ben kendi ailemi silebilirdim onun icin ama o üstüne üstlük bide koruyor onları. Onun ailesi kızımla ben olmalıydık artik . Oysa başkalarını düşünüyor.Onlardan her bahsedisinde daha da soğuyorum. Bakalım ne olacak :/

Cnm yanlış anlama ama kimse için aile silinmez.Örnek olarak vermişin ya da sevgini göstermek amacıyla kurmuşun belki o cümleyi ama ben doğru bulmadım yaklaşımını.Kaldı ki eşinden de bunu isteme vebal alma bu dünyanın bir de diğer tarafı var.Bak bizimde oldu bebişlerimiz ve ne zorluklar yaşıyoruz şimdiden.Kolay değil bi evladı yetiştirmek,büyütmek,eğitmek.Ne kadar emek veriyoruz.Eşinin aileside ne zorluklarla büyüttüler eşini tabi ki ilgilenecek onları ya da sevecek bu olması gereken durum tersi nankörlük olur.Sen görüşmeyebilirsin belki ama eşine sakın aile üzerinden baskı kurma bırak istediği gibi görüşsün ilgilensin ha şu da var senin yerinide,kıymetinide bilecek bunları yaparken.Benimde oluyor zaman zaman kızdığım noktalar ama oğlumu düşünüyorum ve ilerde oğlumun eşi baskı yapsa bi takım konulara ve oğlum bana tavır alsa,ya da keskin çizgiler koysa ne yaparım diye inan üzülüyorum düşününce dahi.Sonuç olarak sana nacizane tavsiyem eşine saygı duy ve ailesine de sevmesen dahi,kötü bile olsalar unutma ki sevdiğin insanı yetiştiren onlar..Bunu yap ve gör bak eşinde senin ailene nası saygı duyuyor..

Cnm chicconun bebekler için özel makası ondan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…