2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tecrübeli anne adayları,bende Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım..ama merak ettiğim bişey var,sizlere akıl danışmak istedim..malum şimdiden bezler falan alıyoruz ya..ben prima aldım..2 numara yeni bebek'ten.bundan kaç paket almalıyım..yani kaç numaralı bezler aşağı yukarı kaç aya kadar kullanılıyo,kaç tane gidiyo..
cevap verecek olan annnelere şimdiden teşekkür ederim.

canım benım oglanda uyumazsa artık çılgın gıbı aglıyor..hiç bir sey kar etmıyor....uykusuzluk tavan yapınca oluyor bızde bu bagırma nöbetleri...

aynı durum bizimkisi de bir süre sonra uykusuzluktan bağırmaya başlıyor. oy oy ne zaman geçecek bu gazlar 3 aylık olunca geçmesinden çok umutluyum ama bakalım

benzer durumdayız sanırım bizimde 2 aylık oldu ve son 1 haftadır tam anlattığın gibi. Büyüme atağı olabilir diye düşünüyorum ama umarım öyledirde geçer kısa sürede çocuğum mahvoluyor ağlamaktan

az önce eşim aradı tahlil sonuçlarımız çıkmış kızımın enfeksiyonu geçmiş çok şükür:) böbrek ultrasonu da iyi çıkar inşallah. bundan sonra ayda bir idrar tahlili yapılcak hastalığın tekrarlama riski yüksekmiş kontrol altında tutcaz bi süre. Allah hasta olan herkese şifa versin hiç ağlamasın bebeklerimiz...

kız nazo buraya gelmişte bez sorarmış
2 numara fazla alma çünkü benim oğlumda sadece 1 paket kullandım sonra 3 no ya geçtik
senin bebede kilosu ilerde ise en fazla 2 paket al sonra duruma göre bakarsın,zaten onların içinde çok oluyor..

çok sevindim canım birdaha tekrarlanmaz inşallah

kızlar merhaba
bende ocak ayı annesıyım bi oğlum var emrecan 19 ocakta doğdu.kkyi sürekli takip ediyorum ama yenı kayıt oldum.herkese tekrardan merhaba...

Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin

geçmiş olsun cnminşallah önemli birşey değildir.

geçen hafta benşm kızım 2 bez dolusu siyah siyah iplik gibi şeylerle dolu kaka yaptı.korkudan ölüyordum ama çok şükür bişey çıkmadı.dr kan da gelse korkma böyle şeyler yaşanabiliyor zaman zaman dedi.dünde 2 kez yemyeşil kaka yaptı ama paniklemiyorum artık.sen de korkma,inşallah bişey yoktur.enfeksiyon varsa bile normal durumlarmış bunlar.

inşallah cnm benm .

canım ben doğumdan önce hiç bez stoklamadım çünkü pişik olur değiştirmek zorunda falan kalırım diye ilk doğduğunda prima 1 numara almıştım ama o bitince 2 numarasını aldım halada 2 ye devam ediyoruz.

bu arada sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini

Geçmiş olsun cnm, benim kızımın da süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi bu şekilde çıktı, sizde de alerji olabilir.Alerjinin en sık rastlanan belirtisidir bu, sümüksü ve kanlı kaka.

kzlar merhaba uzun süredir giremedim iyisinizdir inşallah...
oğlum hastaydı bronşiolit olmuştu. bir gece hastanede yattık damaryolu bulamadılar kaç yarinden deldiler paşamı sonra eve çıkardı doktor üç tane iğneden sonra antibiyotik ve 4 tane şurup verdi. aynı zamanda ventolinle buhar verdik oğluşuma. şimdi çok şükür iyileşti. bebeklerinizin burnunda aşırı akıntı tıkanma oluyorsa atlamayın doktora mutlaka götürün. bağışıklık sistemi gelişmediği için grip çok çabuk ciğerlerine inebiliyor.
denizcim çok teşekkürler face de görüşmek üzere..
birde bebekleriniz yeşil kaka yapabilir zaman zaman endişe etmeyin. bizim doktorumuz ilk kontrolünde söylemişti meraklanmayın.

Geçmiş olsun cnm, benim kızımın da süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi bu şekilde çıktı, sizde de alerji olabilir.Alerjinin en sık rastlanan belirtisidir bu, sümüksü ve kanlı kaka.

geçmiş olsun cnminşallah önemli birşey değildir.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar söylediklerinizi dikkate alacağım süt içiyordum her gün bir bardak onuda kestim bakalım gerçekten süt ürünlerindende olabiliyormuş.İnş bi daha tekrarlanmaz.Bu arada bebeğimde kasık fıtığı olma ihtimali çıktı aranızda böyle bişey yaşayan yada duyan var mı?

merhaba hanımlar
annemdeyiz hava çok güzel ama arda uyuyor.ne zaman kucağıma alıp dışarı çıksam mutlaka uyuyor güneş görsün baksın etrafına istiyorum ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…