- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.141
canım benım oglanda uyumazsa artık çılgın gıbı aglıyor..hiç bir sey kar etmıyor....uykusuzluk tavan yapınca oluyor bızde bu bagırma nöbetleri...
o müzikleri ben de dinletiyorum ama hiç etkilenmiyor bizimki malesef...
benim kızım da yeni yeni huylar çıkarıyor.sabaha karşı 6 da falan bi uyanıyoruz bir daha uyku yok.önce gülücükler saçıyor,oynuyor sonra ağlamaya huysuzlanmaya bi başlıyor durdurabilene aşk olsun.yorulursa tekrar uyuyor,yoksa vay halime.
bu gaz sancıları ne zaman bitecek acab,bizim hiç yoktu böyle bir sıkıntımız,nerdeyse 2 aylık olduk,1 haftadır baya dertliyim bu konudan.sonradan sonradan iş çıktı başıma:26:
tecrübeli anne adayları,bende Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım..ama merak ettiğim bişey var,sizlere akıl danışmak istedim..malum şimdiden bezler falan alıyoruz ya..ben prima aldım..2 numara yeni bebek'ten.bundan kaç paket almalıyım..yani kaç numaralı bezler aşağı yukarı kaç aya kadar kullanılıyo,kaç tane gidiyo..
cevap verecek olan annnelere şimdiden teşekkür ederim.
az önce eşim aradı tahlil sonuçlarımız çıkmış kızımın enfeksiyonu geçmiş çok şükür:) böbrek ultrasonu da iyi çıkar inşallah. bundan sonra ayda bir idrar tahlili yapılcak hastalığın tekrarlama riski yüksekmiş kontrol altında tutcaz bi süre. Allah hasta olan herkese şifa versin hiç ağlamasın bebeklerimiz...
Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin
Kızlar çok endişeliyim bebeğimin kakasında 2 kez sümüksü ince çizgi şeklinde kan geldi ve bebeğim kakasını 3-4 gündür yeşil yapıyor bugün doktora gidicez ama sizede bi sormak istedim.Böylşe bişey yaşayan varmı aranızda.Lütfen bilen cevap versin
slm kızlar facede iki sayfa var
ben 2011 ocak annelerine katılma isteği yolladım umarım doğrudur eklerseniz sevinirim
amin canım saol. bebeğim çok ağlıyodu uyuyamıyordu hep huzursuzdu. kusmaları artmıştı. idrar tahlili yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu çıktı. doktorumuzun söylediği en önemli belirti bebeğin kilo alamamasıymış ve sürekli ağlaması. bikaç gündür daha iyi uyuyo gibi ama iştahı çok açık değil. bakalım sonuçlarımız çıkınca belli olcak inşallah geçmiştir.
tecrübeli anne adayları,bende Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım..ama merak ettiğim bişey var,sizlere akıl danışmak istedim..malum şimdiden bezler falan alıyoruz ya..ben prima aldım..2 numara yeni bebek'ten.bundan kaç paket almalıyım..yani kaç numaralı bezler aşağı yukarı kaç aya kadar kullanılıyo,kaç tane gidiyo..
cevap verecek olan annnelere şimdiden teşekkür ederim.
hala eklenmemişim
Geçmiş olsun cnm, benim kızımın da süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi bu şekilde çıktı, sizde de alerji olabilir.Alerjinin en sık rastlanan belirtisidir bu, sümüksü ve kanlı kaka.
geçen hafta benşm kızım 2 bez dolusu siyah siyah iplik gibi şeylerle dolu kaka yaptı.korkudan ölüyordum ama çok şükür bişey çıkmadı.dr kan da gelse korkma böyle şeyler yaşanabiliyor zaman zaman dedi.dünde 2 kez yemyeşil kaka yaptı ama paniklemiyorum artık.sen de korkma,inşallah bişey yoktur.enfeksiyon varsa bile normal durumlarmış bunlar.
geçmiş olsun cnminşallah önemli birşey değildir.
merhaba hanımlar
annemdeyiz hava çok güzel ama arda uyuyor.ne zaman kucağıma alıp dışarı çıksam mutlaka uyuyor güneş görsün baksın etrafına istiyorum ama nerdeee
Ben sizi nasıl bulacağım faceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?