- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.201
Heracim tabiki silmesin ama ben ailem onu ezmeye çalıştığında nasil onlara kızıp tavır takınıyorsam eşim icin onunda benim icin aynı şeyleri yapmasını bekliyorum. Benim ailem gelmesin kendininki bizden çıkmasın istiyorki beni hamileyken kapı önüne koydular resmen . Benim annemlerde evliliğimizin başında evden kovmaktan beter ettiler ama ben kızdım tavır takındım . Eşimse hic birşey olmamış gibi ohh. Evime geldiğim ilk gün (görümcem hala benden özür dilemedi ve pişkin pişkin konuşuyor ) ben benim aileme ayip ettikleri halde onlardan özür diledim haksız yere , görümcem %100 suçlu ne özür ne birşey öyle konuşuyor. Bende surat asıyorum tabi,Eşimde bana. Benim kaldıramadıgım kendi ailesi ne yaparsa yapsın ne özür dilerler ne birşey ertesi gün hic birşey olmamis gibi olur. Benim ailem olunca beyfendi surat asar.Benden özür dilese bende bukadar uzatmazdim ama evlendiğimden beri 1 değil 2 değil yani
Bi de şimdiye kadar bi takım aldılar birtek kızıma bi tane oda gene ben tantana yaptığım icin. Eşim yardım etsin onlara gene etmesin demem ama cok savruklar ve bizim durumumuzda kötü. Onların ıvır zıvısına paramızı harcıyor , kızımızın riskini . Bu da canımı sıkıyor benim annemler durumumuz kötü diye bize yardım ediyorlar o onların yaptığını gidip ailesine verecek neredeyse
Bi de şimdiye kadar bi takım aldılar birtek kızıma bi tane oda gene ben tantana yaptığım icin. Eşim yardım etsin onlara gene etmesin demem ama cok savruklar ve bizim durumumuzda kötü. Onların ıvır zıvısına paramızı harcıyor , kızımızın riskini . Bu da canımı sıkıyor benim annemler durumumuz kötü diye bize yardım ediyorlar o onların yaptığını gidip ailesine verecek neredeyse
Son düzenleme: