- 3 Ekim 2007
- 14.436
- 35.569
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.121
bende süt içmek sütü arttırıyor diye biliyorum bende içiyorum süt hergün
bugun doktor kontrolune gıttık bı haftada 200 gram almış dktor iyi dedi . dedım ilcaı kullanmadım antıbıyotığı(sordum antıbıyotık kullansam vucudu antbytığe alışır mı dıye . Yok dedi )sümük rengını sordu dedım yeşil (ben burnundan ses geldımı çekıordum burnunu)dr.dedi uzun sure kalırsa da yeşil olur aspıretorle çek ara ara sumuk beyaz gelıorsa antıbıyotık kullanma ama yeşil gelıorsa 3 gün boyunca antıbıyoığı kullan dedi .bende tek göğüsümde yatıo emıosa uzun sure emıo tek gogusü bazen öbur göğüsümü verıorum farketmıo bazen dıorum tek göğüsü emsın öburkusu dolsun öbür emzırmede diğer mememi verıyorum.Allahım sana sabır yavruna da şifa versin tez vakıtte çok zor allah bebeklerımıze hastalık yuzu göstermesın . daha küçük oldukları için ellınden bırşey gelmıor . bebeğinin nesı vardı belırtısı neydı . Allahım bebeğine şifa versinn allah daha kotulerınden korusun problemı olan butun bebeklere allah şifa versın rabbım
amin canım saol. bebeğim çok ağlıyodu uyuyamıyordu hep huzursuzdu. kusmaları artmıştı. idrar tahlili yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu çıktı. doktorumuzun söylediği en önemli belirti bebeğin kilo alamamasıymış ve sürekli ağlaması. bikaç gündür daha iyi uyuyo gibi ama iştahı çok açık değil. bakalım sonuçlarımız çıkınca belli olcak inşallah geçmiştir.
geçmiş olsun canım.umarım sonuçlarınız iyi çıkar.
teşekkür ederim canım.
bugün kızımda bişey var kucağımda uyuyor yatırıyorum odadan çıkarken uyanıp ağlamaya başlıyor. neden olabilir ki? karnı tok sırtı pek:) daha ne yapayım kucakta mı durcak tüm gün. bi sürü işim var oturdum kaldım
canım gecömıs olsun..
bıızım oglanında hiç bır rahatsızlıgı yok..ama ıllakı uykuya dalamıyor...bagıırıyor...emzık tutmuyor meme emmıyor...kucak ıstıyor..bende almıyorum...o zamanda uyumuyor...(((
teşekkür ederim canım.
uyumuyor diyosun ne yapıyosun peki? ben uyusunda yeterki diye kucağımda tutuyorum ama kolum koptu yorgunluktan
teşekkür ederim canım.
bugün kızımda bişey var kucağımda uyuyor yatırıyorum odadan çıkarken uyanıp ağlamaya başlıyor. neden olabilir ki? karnı tok sırtı pek:) daha ne yapayım kucakta mı durcak tüm gün. bi sürü işim var oturdum kaldım
aynı bizi tarif etmişsin valla. uyutuyorum kucağımda mışıl mışıl yavaşca koyuyorum ya anında uyanıyo yada 30dk sonra viyaklıyo. sabahtan akşama kucağımda 10 defa uyuyp uyanıyo akşama kadar önceleri böyle değil bi son 15-20 gündür böyle uykusunu almadığı içinde sürekli huysuz, ağlıyo napıcam bilmiyorum çözersen sen bu sorunu banada haber ver yöntemini
bizde son 1 haftadır tarif ettiğin gibiyiz. kendi haline bırakıp uandığında uyutmazsam da saat 5-6 gibş bşr başlıyor ağlamaya hiçbir şey susturamıyorbu hale gelincede ne emebiliyor ne masaj yaptırıyor ne uyuyabiliyor ne kucakta duruyor ne yerde... komşulara sabır dileyerek yorgunluktan bayılmasını bekleyerek kahroluyoruz
teşekkür ederim canım.
uyumuyor diyosun ne yapıyosun peki? ben uyusunda yeterki diye kucağımda tutuyorum ama kolum koptu yorgunluktan
canım hiç bırsey yapmıyorum
koydum koltuga bakıyor
uyumak ısteyınce uyurdu.ama gece de uyumadı..
benı zorluyor...ama bende ınatla sallamıycam...
sallasamda zaten uyumuycaksa uyumuyor..10 dakka sonra açıyor gözlerını...
bak burda buzuki orhanın 0-3 ay ıçın muzıklerı var..dınletebılırsın..
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle
çok ilginç bu müzikler,teşekkürler paylaştığınız için...
canım hiç bırsey yapmıyorum
koydum koltuga bakıyor
uyumak ısteyınce uyurdu.ama gece de uyumadı..
benı zorluyor...ama bende ınatla sallamıycam...
sallasamda zaten uyumuycaksa uyumuyor..10 dakka sonra açıyor gözlerını...
bak burda buzuki orhanın 0-3 ay ıçın muzıklerı var..dınletebılırsın..
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?