• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizden acil cevap istiyorum ben sütümü sağdım bebeişimde uyuyordu tam dolaba kaldıracaktımki baktım bebiş uyandı hemen içine rezene çayından 2 çay kaşığı koydum onu yapana kadar benimki yine uyumuş bende dolaba koydum sütü.Sonra aklıma geldi acaba rezene karışımı sütün yapısını bozup bozulmasına sebep olurmu hmen içirsemmi uyanmasınımı beklesem.Yarım saate uyanır o zmanada kadar dolapta dursa bişey olur mu ya.Normal süte olmaz biliyomda içine rezeneyi katınca şüphelendim bilginiz varmı:(

maşallah elıf cıgım..kaç kılo olmus rüya...

bilmiyorum ki canım tombik değil zayıf ama sürekli boya gidiyo geçen hafta ölçtüm 64 cm olmuş haftaya salı doktora gidicez bakalım durum ne

selam kızlar.
aşımı yaptırdım geldim bu sefer biraz ağrıdı.yarın misafirim var hazırlık yapılacak. bende ticarete atılacağım hoş gerçi öncedende yapıyordum ama çocuk olunca ara vermiştim.ne yapıyorsun sonuca gel diyosunuz eminim şimdi tamam patlamayın söylüyorum salon takımı yapıyorum kasnak işi.

ooh maşallah hamaratsın bende bi ara yapıp sattım baya ama ben havlu yaptım çeyizlik kurdele işi dantel, örgü hiçbişey bilmem merağım da hiç olmadı ama kurdele işini çok sewdim kardeşimin, görümcemin çeyizine yapıyodum millet görüp beğenince sipariş alıp satmaya da başladım önceki yaz baya bi para kazanmıştım sonra dükkan açınca mecbur bıraktım annem devam etti zaten bende ondan öğrenmiştim annem şimdi hala satıyo havlu-bohça-salon takımı fln kaynanam sağolsun onda görenler istiyo

Kızlar sizden acil cevap istiyorum ben sütümü sağdım bebeişimde uyuyordu tam dolaba kaldıracaktımki baktım bebiş uyandı hemen içine rezene çayından 2 çay kaşığı koydum onu yapana kadar benimki yine uyumuş bende dolaba koydum sütü.Sonra aklıma geldi acaba rezene karışımı sütün yapısını bozup bozulmasına sebep olurmu hmen içirsemmi uyanmasınımı beklesem.Yarım saate uyanır o zmanada kadar dolapta dursa bişey olur mu ya.Normal süte olmaz biliyomda içine rezeneyi katınca şüphelendim bilginiz varmı:(

canım yardımcı olmak istrerdim ama hiçbi fikrim yok bişiy olacağını sanmıyorum ama titizleniyoruz endişeleniyoruz haliyle bebeklerimizle ilgili herşeyde

hiç fıkrım yok..
ama sütü sade versen daha ıyı olmaz mı..
sütün içinde seker var...
rezene cayında da var...
çok tatlı olur dıye düşünüyorum..su vermen gerekebılır..
rezene cayını suyla hazırlasan daha mı zor oluyor canım...

bilmiyorum ki canım tombik değil zayıf ama sürekli boya gidiyo geçen hafta ölçtüm 64 cm olmuş haftaya salı doktora gidicez bakalım durum ne

ooh maşallah hamaratsın bende bi ara yapıp sattım baya ama ben havlu yaptım çeyizlik kurdele işi dantel, örgü hiçbişey bilmem merağım da hiç olmadı ama kurdele işini çok sewdim kardeşimin, görümcemin çeyizine yapıyodum millet görüp beğenince sipariş alıp satmaya da başladım önceki yaz baya bi para kazanmıştım sonra dükkan açınca mecbur bıraktım annem devam etti zaten bende ondan öğrenmiştim annem şimdi hala satıyo havlu-bohça-salon takımı fln kaynanam sağolsun onda görenler istiyo

canım yardımcı olmak istrerdim ama hiçbi fikrim yok bişiy olacağını sanmıyorum ama titizleniyoruz endişeleniyoruz haliyle bebeklerimizle ilgili herşeyde

canım masallah...uzamıs ıyıce..
bızım oglanada hemsıre uzun boylu olacak dıyor..ılk ay farketmıstım..şimdi kesınlestı fıkrım dıyor...

ilişki durumları konuşulmuz biz kı9rkımız çıkınca girdik sezeryanlı olduğum için ilk beraber olduğumuz hafta temkinliydik canım yanmadı ama karnıma iç dikişlerime dikkat ettik 50 günden sonra da tamamen iyileştim artık eskisi gibi herşey hatta özlem olduğundan daha güzel :1:

bide daha önce de söylemiştim emzirirken salgılanan hormonlardan vajinada kuruluk olabiliyomuş kendinize de eşlerinize de eziyet çektirmeyin bence marketlerde bile satılıyo artık kayganlaştırıcı durexin de var biz biara kullanmıştık kuruluktan olan acıyı yok ediyo

evet elife bende katılıyorum bu konuda yeterince kayganlık sağlanınca canınız çok az yanıyo ee okadarda normal uzun zaman geçmiş oluyo aradan..

ben ablamın facebookunu kullanıorum kullanıorum derken bakıorum facebookta grub varsa benı de ekleyın Betül Keresteci dıye resim yok . ve ben de alım süt sağma pompasından işe yarıyo heralde ve yarın doktor kontorulu var bakalım ne dıycek ben doktorun verdığı ılaçları kullanmadım antıbıyotık verdı kullanmadım ve aferrin plus onu da bı buçuk gun kullandım duzenlı olarak .sonra kız ılacı verdığım dünden sonra mızmız oldu gece pek yatmadı dün hiç yatmadı bende vermedım dun akşam ve bugun şu anda yatıo 2 buçuk saattır dıyorum acaba açmı kalıo kaynana bı yandan (kaynanaları bılırsınız neler dediğini yok sutun yetıo mama ver aç kalıo bılmem ne sadecem psıkolıjım bozuluo çoçuk mızmız doktorda dıo kılo almamış pek) dıorum ılacı verdım şekerlı olabılır susuz mu kalıo öyle işte :31:

ah cnm o kurdela işine bende meraklıyım ama cesaret edemiyorum yapabilirmiyim diye?

kızlar bebeklerinizi emzirdikten sonra kalan sütü sağıyor musunuz??
sütün çoğalması için sağmak gerekiyormuş sanırım,eşim sürekli sağ diyor bana,ben de üşeniyorum.
benim kızım önce emmiyordu hep sağıyordum çok bıktım,ama gerçekten faydasını gören varsa sağıyım ben de ...bıktım valla şu sütü kollayıp durmaktan,var mı yok mu,arttı mı azakdı mı,ne zor işmiş arkadaş,hiç böyle tahmin etmemiştim:18::50:

kızlar bugün dr a gittik.gelişimine maşallah dedi dr ancak bebek reflümüz varmış.ama normal kilo aldığı içni ilaç tedavsine gerek yok dedi.bende az önce uzman tv de bazı yiyecekleri yememem gerektiğini gördüm.özellikle inek sütü,trunçgil gibi.fikri olan varmı???

kızlar bugün dr a gittik.gelişimine maşallah dedi dr ancak bebek reflümüz varmış.ama normal kilo aldığı içni ilaç tedavsine gerek yok dedi.bende az önce uzman tv de bazı yiyecekleri yememem gerektiğini gördüm.özellikle inek sütü,trunçgil gibi.fikri olan varmı???

geçmiş olsunn. nasıl anladı reflü olduğunu?

geçmiş olsun cnm.
reflü tanısını nasıl koydu yani sizdeki belirti nedir?benim oğlumda emdikten sonra kusuyor reflü olabileceğinden şüpheleniyorum.:50:

geçmiş olsun cnm.
reflü tanısını nasıl koydu yani sizdeki belirti nedir?benim oğlumda emdikten sonra kusuyor reflü olabileceğinden şüpheleniyorum.:50:

benimde kızım kusuyo ama doktor fazlasını kusar dedi hiç durmadan emiyo bazen komple midesindekileri çıkarıyo burnundan bile geliyo zor nefes alıyo yavrum

kızlar bebeklerinizi emzirdikten sonra kalan sütü sağıyor musunuz??
sütün çoğalması için sağmak gerekiyormuş sanırım,eşim sürekli sağ diyor bana,ben de üşeniyorum.
benim kızım önce emmiyordu hep sağıyordum çok bıktım,ama gerçekten faydasını gören varsa sağıyım ben de ...bıktım valla şu sütü kollayıp durmaktan,var mı yok mu,arttı mı azakdı mı,ne zor işmiş arkadaş,hiç böyle tahmin etmemiştim:18::50:

bunu bende duydum ama sağamadım hiç çünkü her denemede bişi gelmedi göğsümden daha çok sinir oldum sütüm niye az diye öyle oluncada süt geri kaçtı bende vazgeçtim artık sağmıyorum emzirmeden sonra zaten gelmiyoda yani sağınca :))
bende sen gibi kafayı yicem bu yüzden yettimi yetmedimi niye azaldı vs..denemediğim hiçbişide kalmadı bu konuda

geçmiş olsun canım

ben ablamın facebookunu kullanıorum kullanıorum derken bakıorum facebookta grub varsa benı de ekleyın Betül Keresteci dıye resim yok . ve ben de alım süt sağma pompasından işe yarıyo heralde ve yarın doktor kontorulu var bakalım ne dıycek ben doktorun verdığı ılaçları kullanmadım antıbıyotık verdı kullanmadım ve aferrin plus onu da bı buçuk gun kullandım duzenlı olarak .sonra kız ılacı verdığım dünden sonra mızmız oldu gece pek yatmadı dün hiç yatmadı bende vermedım dun akşam ve bugun şu anda yatıo 2 buçuk saattır dıyorum acaba açmı kalıo kaynana bı yandan (kaynanaları bılırsınız neler dediğini yok sutun yetıo mama ver aç kalıo bılmem ne sadecem psıkolıjım bozuluo çoçuk mızmız doktorda dıo kılo almamış pek) dıorum ılacı verdım şekerlı olabılır susuz mu kalıo öyle işte :31:

canım keşke kullansaydın ilaçları. bizde kızımıza doktorun verdiği bi iğneyi yaptırmamıştık yan etkisi çok oldu diye doktor kızdı enfeksiyon daha perişan eder çocuğu mecburen yapılcak iğneler dedi. biz kıyamıyoruz ama doktorların da bi bildiği var ki veriyolar o ilaçları.

bu arada benimkide az kilo almış 10 günde sadece 200 g almış:( ama bizim enfeksiyon olduğu için doktor normal dedi. önce bi iyileşsin sonra almaya başlıcakmış. dün yine idrar tahlili verdik. umarım iyileşmiştir artık. toplamda 14 iğne yedi yavrum. bir de böbrek ultrasonu çektircez haftaya sıra alabildik. inşallah onun sonuçları da güzel çıkar da ben de artık rahatlarım.

bir de kızlar sorum olcak, benim kızım bi seferde sadece tek göğsü emiyo sonra uyuyakalıyor. siz her seferinde iki göğsünüzü de veriyormusunuz?

Son düzenleme:
bir de kızlar sorum olcak, benim kızım bi seferde sadece tek göğsü emiyo sonra uyuyakalıyor. siz her seferinde iki göğsünüzü de veriyormusunuz?[/QUOTE]

bende tek göğsümü veriyorum bi dahakine diğer göğsümü veriyorum.çünkü asıl kilo aldıran yağlı süt en son gelenmiş.o yüzden teker teker emziriyorum.hem kendisi doyup bırakıyo.

bir de kızlar sorum olcak, benim kızım bi seferde sadece tek göğsü emiyo sonra uyuyakalıyor. siz her seferinde iki göğsünüzü de veriyormusunuz?

bende tek göğsümü veriyorum bi dahakine diğer göğsümü veriyorum.çünkü asıl kilo aldıran yağlı süt en son gelenmiş.o yüzden teker teker emziriyorum.hem kendisi doyup bırakıyo.[/QUOTE]

bende aynen öyle yapıyorum

bende süt içmek sütü arttırıyor diye biliyorum bende içiyorum süt hergün

canım keşke kullansaydın ilaçları. bizde kızımıza doktorun verdiği bi iğneyi yaptırmamıştık yan etkisi çok oldu diye doktor kızdı enfeksiyon daha perişan eder çocuğu mecburen yapılcak iğneler dedi. biz kıyamıyoruz ama doktorların da bi bildiği var ki veriyolar o ilaçları.

bu arada benimkide az kilo almış 10 günde sadece 200 g almış:( ama bizim enfeksiyon olduğu için doktor normal dedi. önce bi iyileşsin sonra almaya başlıcakmış. dün yine idrar tahlili verdik. umarım iyileşmiştir artık. toplamda 14 iğne yedi yavrum. bir de böbrek ultrasonu çektircez haftaya sıra alabildik. inşallah onun sonuçları da güzel çıkar da ben de artık rahatlarım.

bugun doktor kontrolune gıttık bı haftada 200 gram almış dktor iyi dedi . dedım ilcaı kullanmadım antıbıyotığı(sordum antıbıyotık kullansam vucudu antbytığe alışır mı dıye . Yok dedi )sümük rengını sordu dedım yeşil (ben burnundan ses geldımı çekıordum burnunu)dr.dedi uzun sure kalırsa da yeşil olur aspıretorle çek ara ara sumuk beyaz gelıorsa antıbıyotık kullanma ama yeşil gelıorsa 3 gün boyunca antıbıyoığı kullan dedi .bende tek göğüsümde yatıo emıosa uzun sure emıo tek gogusü bazen öbur göğüsümü verıorum farketmıo bazen dıorum tek göğüsü emsın öburkusu dolsun öbür emzırmede diğer mememi verıyorum.Allahım sana sabır yavruna da şifa versin tez vakıtte çok zor allah bebeklerımıze hastalık yuzu göstermesın . daha küçük oldukları için ellınden bırşey gelmıor . bebeğinin nesı vardı belırtısı neydı . Allahım bebeğine şifa versinn allah daha kotulerınden korusun problemı olan butun bebeklere allah şifa versın rabbım

Back