- 17 Mart 2010
- 5.560
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.081
Canım resim olmayan bir kaç aynı isimden vararkadaşlar facei açtım beni de eklermisiniz?? davet göndermeniz mümkünmü? gülay bakır ismim.. resim yohk şuan.. o benim..
İyi o zaman beni de ekleyin ismim azize Yılmazarkadaş olarak ekl
sütünü sağan arkadaşlar tek bir göğsünüzden kaç cc çıkıyor benim 65 cc azmı çıkıyor acaba?
değişiyo canım bazen 80 bzen 50ancak çıkıyo...
kizlar once arkadas olarak eklenmeniz gerekiyor oyle davet edebiliyoruz.. bikac kisiyi buldum ama azize yilmaz gulay bakir bicok kisi var bu isimde.. hangisi oldugunuzu bilemedim. neslihan guven catli ben isterseniz siz beni bulun ekleyin arkadas olarak.. oyle davet edeyim sizi
Canım resim olmayan bir kaç aynı isimden var
Söyledim gülaycim
Söyledim gülaycim
kizlar once arkadas olarak eklenmeniz gerekiyor oyle davet edebiliyoruz.. bikac kisiyi buldum ama azize yilmaz gulay bakir bicok kisi var bu isimde.. hangisi oldugunuzu bilemedim. neslihan guven catli ben isterseniz siz beni bulun ekleyin arkadas olarak.. oyle davet edeyim sizi
Canım resim olmayan bir kaç aynı isimden var
canım arkadaş olarak ekleyemiyorum kapalı sanırım ayarlarına bakar mısın
canım benım oglum içmedı mamayı...(acele acele yazıordum 500 gram değil 5 kilo üstünde çıkmıştı) mamayı doktora danışmadan mı kullanıcan öyle oluyomu :26: gerçi benım yengemde mama verıyo 2 buçuk aylık onunkı ama erken doğum yaptı . bakalım çarşamba günü gittiğimzide ne dıycek doktor ama bu sıralar çok yıyorum sutum artsın dıye faydasını da göruyorum yaza kadar heralde 100 kılo olurum
selam kızlar bayadır annemlerdeydim giremedim geçen hafta kara rağmen çok güzel geçti gezdim sürekli kızımı alıp alışveriş yaptım ona ciciler aldım tokalar aldım hava karlı olduğu günler de ya anneme ya teyzeme süt sağıp bıraktım kızımı
bu arada bişey farkettim ki kızımın iştahı acayip açılmış uzun kalacağım tekrar acıkırsa versin diye 180 ml sağıp bırakmıştım ilk gün hepsini birden içmiş şok oldum ertesi gün yine o kadar sağdım bıraktım 170 ml içmiş maşallah iştahı baya açıldı sanırım
gerçekten gezmek hava almak çok işe yarıyo sütüm bile arttı diyebilirim havalar da açtı artık ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?