- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.961
canim benimkisi gece surekli yatiyor , 2 kez uyaniyor , biberonle veriyorum sutu , cunku uykuda emmiyor ...sabah 7 de uyaniyor aksama kadar yatmiyor , boluk porcuk uyuyor ,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebis suan 47 gunluk 5200 kilo . iyimiki acaba
canim kac satte bir sagiyosun .. 3 seferdemi 100 cikti .
canim benimkisi gece surekli yatiyor , 2 kez uyaniyor , biberonle veriyorum sutu , cunku uykuda emmiyor ...sabah 7 de uyaniyor aksama kadar yatmiyor , boluk porcuk uyuyor ,,
ya...3 gün önce süt sağma makinası aldım...onuın öncesinde şıpır şıpr sütüm akardı kaynanam geldi gitti sütüm yok artık sağıyorum ama doğru düzgün süt çıkmıyor 3 kez sağdım 100ccye anca geldi...ya sütüm kesiliyor galiba:2::2:
canım ben hep biberonlamı veriyorsun?
evet cnm 3 sefer sağdım 100 olducanim kac satte bir sagiyosun .. 3 seferdemi 100 cikti .
medela aldım denizcim ama çok az geliyor ya çok üzüntülüyüm:2:başakcım bende sağdığım zaman az geliyor kızım emdiğinde çoğalıyor makineden de olabilir birde
bende stok yaparım die aldım makinayı çünkü çok doluydu göğüslerim şimdi ise yumuşacıklar sütüm birden azaldı stok yapmayı geçtim tek isteğim bebeğim doysun...ben saat bakmadım cnm kafama estimi sağayım dedim.ama bi göğsümü emzirip diğerini sağdımbende işe başlayınca kullanmak üzere stok yapmaya başladım ama sütüm az mı çok mu karar veremiyorum:S sen kaç saat arayla sağıyorsun? Bİrde emzirdikten sonra mı sağıyorsun yoksa hiç emzirmeden mi?
cnm zormuş valla işin...aman yeterki emsinvalla genelde hap sagiyorum , once gogsumu veriyorum sonra sagdigim sutu , cok zor oluyor ama napalim katlaniyorum , cunku benimkisi 5 dk birini 5 dak birini emiyo , icim rahat etmiyo sonra sagip veriyorum , 3 _ 4 saat yatiyo ... o yatarken ben tekrardan sagiyorum uyanince veriyorum ... zor oluyor ama napalim cok emmiyor benimkisi ...
acıksa emerdı uyanırdı dıye dusunuyorum...Niye benim soruma kimse cvp vermiyor . Emzirmek cin bebegimin kalakmasi beklemelimiyim. bazen bir gogsumu emip yatiyor , cok huzuursuz oluyorum .. kendi uyanmasini beklemelimiyim ...bebegim 47 gunluk
sag gogsumu bende cok zor emzırıyorum..ıkı cekıp bırakıyor..yıne aranıyor..yıne bırakıyor....bende emzırcem dıye kas katı kesılıyorum..rahat edemıyor anlıyorum...sekılden sekıle gırıyorum...canım benim de böyle başladı boğuşma şeklinde şimdi de böyle havalar yapmaya başladı göğsümün ucuna reçel sürüyorum emsin diye az emiyor sonra bırakıyor benim de görğsümün ucu küçük bana da almaıyor gibi geliyordu ama sonradan farkettim ki almak istemiyor iştahsızlığı var gibi
canım sağ göğsünle daha çok boğuşuyorsa o pozisyonda yatrken rahatsızlık duyuyor olabilir ya da o göğsünden az süt geliyordur
bende adet gormedım halennn :26:yahu ben doğum yapalı 2 ayı geçti ama hala adet görmedim.kafam gıcıklanıyor yoksa hayır olamaz:18:
canım eczaneden hametan krem alabılırsın...doktor kardesıme soylemıs..bende evde bulunduruyorum...yanıklarada ıyı gelıyor..uuuuuuffffffff kızım pişik olmuş
doğduğundan beri sadece hastanede ıslak mendil kullandım.hep ılık suya batırdığm pamukla siliyorum poposunu,her seferinde 10 dk açıyorum altın günde 2 kez popolin sürüyorum ve 1 kez de zeytiyağı
ama yine de kıpppkırmızı olmuş poposu,hem de minil minik sivilce gibi şeyler......
ben daha naapıyım pişik olmasın diye:84::84::84:
benim bebis suan 47 gunluk 5200 kilo . iyimiki acaba
evet cnm 3 sefer sağdım 100 oldu
medela aldım denizcim ama çok az geliyor ya çok üzüntülüyüm:2:
bende stok yaparım die aldım makinayı çünkü çok doluydu göğüslerim şimdi ise yumuşacıklar sütüm birden azaldı stok yapmayı geçtim tek isteğim bebeğim doysun...ben saat bakmadım cnm kafama estimi sağayım dedim.ama bi göğsümü emzirip diğerini sağdım
cnm zormuş valla işin...aman yeterki emsin
acıksa emerdı uyanırdı dıye dusunuyorum...
benım oglan saat bası kalkıyor...:26:
Demek benim gibi saat başı bebeği uyanan emen biri var , bu periyot değişirmi acaba ? gecede aynı çünkü saat başı uyanıyo benim kızım ??? biraz daha fazla uyusa keşke...
acıksa emerdı uyanırdı dıye dusunuyorum...
benım oglan saat bası kalkıyor...:26:
Demek benim gibi saat başı bebeği uyanan emen biri var , bu periyot değişirmi acaba ? gecede aynı çünkü saat başı uyanıyo benim kızım ??? biraz daha fazla uyusa keşke...
bizimde ilk başlarda öyleydi 40 mız çıktıtan onra değişti bazen uyumadığıda oluyor oynamak istiyor dün gece 6 saat deliksiz uyudu sabah uyandı emdi biraz oynadık geri uyudu ve hala uyuyor acıkınca ağlıyor uykuda emiyor
slm kızlar.ben dünden beri şifayı kaptım grip oldum hapşırıp duruyorum.ilaçda kullanamıyorum yüklendim bitki çaylarına birde maske kullanıyorum Ardama geçmesin diyee
kızlar göğüsleriniz kaç saatte bır doluyo ve mesela akşamları yatarken göğüsünüz çok akıyor mu ? sankı benım sutum az . sütümün yetıp yetmedığını anlamalıyım
çok geçmiş olsun canım bol bol emzir ardayı süt korur onu bende olmuştum maskeyle emzirdim hep çok şükür kızıma geçmemişti
kızlar göğüsleriniz kaç saatte bır doluyo ve mesela akşamları yatarken göğüsünüz çok akıyor mu ? sankı benım sutum az . sütümün yetıp yetmedığını anlamalıyım