- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.661
kızlar Allah yardımcınız olsun ben bu konuda biraz şanlıyım annem sağolsun hep yanımda hem sıkılmıyorum hem işimi yapıyor ya da kızıma bakıyor ben iş yapıyorum eşimde işten gelince kızımızla ilgileniyor ben yemeği hazırlıyorum sofrayı kuruyorum bazen aynı anda yiyemiyoruz sırayla kızımıza bakıyoruz :) sonra ben sofrayı toplayıp bulaşık yıkayana kadar yine eşim ilgileniyor bazen şansımıza uyumuş oluyor kaynanamda artık haftada 2 kere falan geliyor geldiği zaman yemekleri o yapıyor çamaşır temizlik işim varsa onuda yapıyor sağolsun kaynanamla kayınpederimle hiç problem yaşamadık çok şükür çok yardımcı oluyorlar neye ihtiyaç olsa söylesem alırlar Allahım tadımızı bozmasın...
Sizlerde fazla düşünmemeye çalışın dicem ama çeken bilir sanırım bebişleriniz için artık her şey
aman maşalllah de denizcim sanslısın:))) bende benimkini yontucam azimliyim:) benim kayınvalidemlerde iyilerdir aslında ama herseye sölicek bi lafı var. kötü niyetli degil ama dır dır dır dır dır yer bitirir.. aman söle yap aman böle yap içim şişer. ama onun dısıdna her fırsatta arar sorar habire kıyafet bez ıvır zıvır alır. eli boldur.. ama kayınvalide işte. benim derdim kocamla.. ama bu sefer konuşucam enine boyuna bakalım cözeriz inşallah..
ayy bu arada bana evde afakanlar basıyo:) senin tam tersin hiç evde durmak istemiyorum. ben hamilelikte bıraktım işi hayatım boyunca calıstım ohhh dedim evde oturmak ne güzelmiş.. ama hemilelik yettide arttı.. artık duramıyorum evde ... :)
biri bana yardim etsin korkudan olmekk uzereyim ..amerikadayim buradad saat suan 6. bebegim saat 1 de 40 cc sut ve 30 cc mama emdi .. ilk defa mama verdik . sutum yetmiyor diyo .. 1 saat once kustu .. saat simdi 6 ve ve 5 saattir yatiyor uyandiramiyorum ... acaba biseymi oldu ..
nerdeyse aynı seyleri yaşıyoruz( gecenlerdede aynı dertten yazmıstım bende. malesef eşler bu durumlarda cok anlayıslı olamıyorlar. ben yavas yavas kabullenmeye basladım. benim eşim 1 hafta burda 1 hafta sehirdısında burda oldugundada bi işe yaramıyor.. zaten 1 haftalık camasırını getırıyor nerdeyse her aksam ütü yapıyorum.. kızımınki kendiminkilerde cabası.. biraz titizim ev hep derli toplu olsun istiyorum ama o saolsun bi bardagı alıp kaldırmıyor. bende habire aglıyorum bagırıp cagırıyorum bu seferde yeni dogum yaptım ondan deyip ciddiye almıyor bazen. agzındaki tek laf madem öyle kadın tutalım yapsın herseyi. arastırdıgımda ayda 700liradan asagı kadın bulamadım. hem zaten evim cok büyük degil akşama kadar bi kadınla yapamam ben aynı evde. haftada bir iki alayım desem fiyat daha bile fazlaya geliyor. halbuki kocamda biraz yardımcı olsa altından kalkılamıyacak degıl hıcbırsey. bende artık o burdayken cok fazla yemek yapmıyorum.. zaten bunaldım ıkı günde bir dısarıda yiyoruz. nerdeyse hiç evde oturmuyorum saolsun onada gezmek diyelim hemen kapıda pek sever kocam gezmeyi:) o yuzden o burdayken atıyorum kendimi dısarı o yokkende aksamları annem geliyor saolsun yemegımı yapıyor. kayınvalidem nerdeyse karsı apartmanımda arada bir o yapıp yolluyor.. ama kimse umrumda degil ben hep kocamdan yardım bekliyorum asıl onun ilgisine ihtiyacım var. ama nerdeee.. bir yandan onada hak veriyorum işi cidden acayip yogun ama buda benim en zor zamanım.. onun işi öncedende yogundu simdide yogun hayatında hiçbi fedakarlık yapması gerekmedi.. butun fedakarlıklar bende. o sadece para kazanıyor, bizi gezdiriyor alışveriş yapıyor gerisi hikaye.... off içim şişti yazsam 5 sayfa yazarım herhalde.. sizinde içinizi karartmayım..
Doğum yaptığımdan beri kullanıyordum günde 3 kez içiyordum ama çokta süt yapmadığını hissetmeye başladım son zamanlarda ve içmiyorum artık.Rezene ve gece çayı içiyorum bu arada milupanın rezenesini alıyordum hep ama kızlar kesinlikle bitki olarak alın ve için derim.Tohum gibi satılıyor şimdi günde 3 bardak falan içiyorum ve müthiş süt yapıyor..
Mrb arkadaşlar merak ettim de emzik konusunda naptınız?Ben vitamine çok az batırıp veriyorum yoksa almıyor tadı gidince de atıyor genelde ama hiç alışmamasından iyidir diye düşünüyorum
Bu arada bi arkadaşımın önerisi çok güzel bencede bebeklerimize aldığımız oyuncakları,anakucağı,salıncak vs yazalım ve birbirimize fikir vermiş olalım
biri bana yardim etsin korkudan olmekk uzereyim ..amerikadayim buradad saat suan 6. bebegim saat 1 de 40 cc sut ve 30 cc mama emdi .. ilk defa mama verdik . sutum yetmiyor diyo .. 1 saat once kustu .. saat simdi 6 ve ve 5 saattir yatiyor uyandiramiyorum ... acaba biseymi oldu ..
kzılar bebeğimin burnu tıkalı .burun açıcısı vardı sınomarın dıye o bıttı şimdi almayı düşünüyorum burun aspiratorude almayı düşünüyorum . hangı markayı tavsıye edersınız ?
ewet ben söylemiştim kimse ilgilenmedi ben aldığım oyun halısını bu topikte paylaştım aldığım bikaç oyuncak daha var bence de bebeklerimizin neye ne tepki verdiğini, nelerden memnun kaldığımızı fln paylaşsak fena olmaz
kızlar serum fizyolijigi nasıl kullanıyosunuz ben beceremiyorum burnuna sıktım gözünden yaş geldi bilen biri tarif etsin lütfen
biz daha hiç oyuncak falan almadık.hele 3 aylık olsun gözleri açılsın ondan sonra gelsin oyuncaklarşimdi vereceği tepkiler tesadüfen olacak oyuncak olarak ben yetiyorum şimdilik
bizde daha oyuncak almadık oyun halısı almayı bende düşünüyorum ama şu anda uzun vadeli bişeyle ilgilenmiyo daha çok kucakta gezmek istiyo kucakta tutmak yetmiyo. saatlerce sesi çıkmadan gezebilir galiba çok fena kucağa alıştırdık. kitaptan okuyarak çocuk büyütürsem böyle olur kitaplarda öyle yazıyo mutlaka kucaklayın özgüveni gelişsin felan filan . neyse pişman değilim sonuclarına katlanacam artık. biraz dönencesile ilgilenyo izliyo dinliyo felan ama çok değil en fazla on dk. oda keyfi yerindeyse.kanguru alıcam evde uyanıkken hiçbir şey yapamıyorum artık kızımla birlikte yaparız işlerimizi. birde ana kucağını (oto koltuğu) çok sevdi. koyup karşısında konuşuyorum o da hoşuna gidiyo yine en fazla on dk. sonra alıyo kucaklayıp gezmeye başlıyoruz tekrardan
kızlar serum fizyolijigi nasıl kullanıyosunuz ben beceremiyorum burnuna sıktım gözünden yaş geldi bilen biri tarif etsin lütfen
kucağıma alıyorum keyfinin yerinde olduğu bir zamanı tercih ediyorum ağlamasın diye. burnunun deliklerine 4-5 damla sıkıyorum. serum fizyoloji burnunasokmuyosun hemen burnunun ucundan damlatıyosun. sonra 3-4 dk sonra otri bebe ile çekiyorum. pompalı aspilatörlerden daha praktik ilk seferde çıkıyo içindekiler pompalılarla uğraşıyodumbiraz o zaman sinirlnip ağlıyodu bizimki.
kucağıma alıyorum keyfinin yerinde olduğu bir zamanı tercih ediyorum ağlamasın diye. burnunun deliklerine 4-5 damla sıkıyorum. serum fizyoloji burnunasokmuyosun hemen burnunun ucundan damlatıyosun. sonra 3-4 dk sonra otri bebe ile çekiyorum. pompalı aspilatörlerden daha praktik ilk seferde çıkıyo içindekiler pompalılarla uğraşıyodumbiraz o zaman sinirlnip ağlıyodu bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?