- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.921
kayınvaliden falandamı yok?
İyiyim canım şu uyku hali de olmasaaa çokk ii olacakkafamçokkarıştı
o varda tatlım pek samimiyetim yok yani yemeklerini filanda yiyemiyorum bi garip bişey benimki bugün eve gidip süpürge filan yapmam lazım gözüme büyüyor. gecen cmt benimde kanamam oldu 2 gün yattım bi onda geldi ondan sonra ne aradı ne bişey kayınvalide o yüzden boşver çok severler bizi güya çok ilgilenirler ama evi 2 adım gelmeyi bıraktım arama zahmetine bile girmedi canım çok sıkıldı valla
anladım cnm bnmde en başlarda kahverengi akıntım vardı progestan kullandım doktor düşük teh. demişti
eşim annesine söylüyo oda baş parmağını göstererek daha bu kadar o dedi. bişey olmaz iş yapmakla demek istedi.
eşim iş yapmıcaksın hç bişi yapmıcaksın,işte çocuğa bişey olursa sorumluluk annemle senin dedi böle biraz şakayla karışık.kaynanam tabi hiç umursamadı.hatta aman bi daha yaparsınız cnm dedi.kaldım böleeeeakannehir
allah annemi eksik etmesinnnn
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))
ben aynı binada karşılıklı oturuyorum bide.
ama şuan yoklar.bende eşime bir sürü saydım geçen günn. niye gittiler diye.
bi lokma yemek yapamıyorum lazım olduğunda niye çekiyo gidiyo falan diye.
çokta uğraşmak istemiyorum umursamamaya çalışıyorum
günaydın cnm nasılsın
arkadaşların dediği gibi boylarıda ekleyebilirmiyiz?
yaw listeyi düzenleyene kadar hemen kaynana dedikosu yapıvermişsiniz sizi gelinler siziiiiii
ha bu arada benim kayınvalidem yokmu elbetteki var sağ olsun ama uzak olsun dimi amaaaa:))guclubacismile
allahtan annen varmış ben çok zorlanıyorum valla bide belim kasıklarım çok sancıyor azıcık ayakta iş yapıym çöküp kalıyorum allahım bunların eline muhtaç etmeden bitirmemize yardım etsin şu 9 ayı :Saruboceq:
yaw listeyi düzenleyene kadar hemen kaynana dedikosu yapıvermişsiniz sizi gelinler siziiiiii
ha bu arada benim kayınvalidem yokmu elbetteki var sağ olsun ama uzak olsun dimi amaaaa:))guclubacismile
günaydın canım tamam boylarıda ekleyelim bi ara ekliyim..
hehehe biz gelinler fena diiliz ama cnm ya:)
onlar gelin oldu nasıl olduğunu biliyorlar ama biz kaynana olmadık
onların herşeyi alttan almaları lazım diye düşünüyorum
ilk zamanlar öyle kasıkları ağrıyor
inş. bulantın olmaz.snrada bulantı başlıyor insan bi çorbaya muhtaç oluyor
dscopur ve life city allah yardımcınız olsun canım ya valla yazdıklarınızı okuyunca kayınvalideme bi kere daha şükrettim hamile değilken bile hasta olsam peşimde dolanır ne yapacağını şaşırır rabbim herkese vicdanlı olmayı nasip eder inş sizlerde takmayın kafanıza canımm iyiki eşleriniz anlayışlı çok şükür hiç bişeyi takmayın sizin ve bebeğinizin sağlığı mutluluğunuz herşeyden önemli umarım herşey yolunda giderde kimseye ihtiyacımız kalmaz annelerimizden de allah razı olsun