2011 Nisan Anneleri

2 gün önce ayıptır söylemesi köfte kızarttım senmisin kızartan bütün ev öyle iğrenç koktuki burnuma eşim zor attı beni dişarı ay çok kötüydü inşallah bi daha olmaz

bazıları öyle hafif atlatıyor, öyle olanlara özeniyorum gerçekten.
ben mutfağa giremiyorum kokuyor gibime geliyor

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
çok şükür rabbime gerçektende böyle bi mutluluk yok :dance:
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
inşallah kalp atışınıda duyarsam dahada rahatlycam

anladım cnm bnmde en başlarda kahverengi akıntım vardı progestan kullandım doktor düşük teh. demişti
eşim annesine söylüyo oda baş parmağını göstererek daha bu kadar o dedi. bişey olmaz iş yapmakla demek istedi.
eşim iş yapmıcaksın hç bişi yapmıcaksın,işte çocuğa bişey olursa sorumluluk annemle senin dedi böle biraz şakayla karışık.kaynanam tabi hiç umursamadı.hatta aman bi daha yaparsınız cnm dedi.kaldım böleeeeakannehir

allah annemi eksik etmesinnnn

Canım yaaa gerçekten çok sinir bozucu.İnsan halinden daha doğrusu gelin halinden anlamıyorlar yaaaa ama kendi rahatsızlıkları olsaaa cümle aleme dert yanarlar....Çok sinir oldum bak şimdi kayınvaldene ne demek bi daha yaparlar canımız çıkıyoo bizim bebek olsun diye kendimizi paralıyoruz valla:eek:klava:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
içim çok rahatladı
tabi şimdilik

hadii gözünaydın cnmmm inş. pıtpıtlarınıda duyarısn:)

dscopur ve life city allah yardımcınız olsun canım ya valla yazdıklarınızı okuyunca kayınvalideme bi kere daha şükrettim hamile değilken bile hasta olsam peşimde dolanır ne yapacağını şaşırır rabbim herkese vicdanlı olmayı nasip eder inş sizlerde takmayın kafanıza canımm iyiki eşleriniz anlayışlı çok şükür hiç bişeyi takmayın sizin ve bebeğinizin sağlığı mutluluğunuz herşeyden önemli umarım herşey yolunda giderde kimseye ihtiyacımız kalmaz annelerimizden de allah razı olsun

inşallah tatlım inşallah

günaydın kızlaaar,
yine akşam ve sabah kaynatılmış bol bol maşallah:nazar:

nisacım güzün aydın canım,inş.bayramın sevinciyle birleşir kalp atışlarını da duyarsın

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Canım yaaa gerçekten çok sinir bozucu.İnsan halinden daha doğrusu gelin halinden anlamıyorlar yaaaa ama kendi rahatsızlıkları olsaaa cümle aleme dert yanarlar....Çok sinir oldum bak şimdi kayınvaldene ne demek bi daha yaparlar canımız çıkıyoo bizim bebek olsun diye kendimizi paralıyoruz valla:eek:klava:

yaa allah korusun bu düşse bi daha olacağını kim bilebilir cnm yaa
insanı böyle soğutuyorlar kendindn işte.
kendi hasta olsa ooooo hemen doktora gitmek istiyor.
vee eşime söylüyorr.

içim çok rahatladı
tabi şimdilik

Canımmm çokk şükür hadii gözün aydınn .Rabbim inş kalp atışlarını duymamızı da nasip eder...:lepi:
Canım peki 1-2 damla kanı akıntıyı falan sordun mu doktora ne dedi???

günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))

:nazar:
bu arada ben hemen bir mana çıkardım bundan..4.ayda anne olacağız,44 kişiyiz,
ve 4444 kere tefriciye duası okuyacağız...ben bu 4 rakamını sevmeye başladım :asigim:

içim çok rahatladı
tabi şimdilik

gözün aydın canım allahım banada nasip etsin çarşamba gidicem bende

yaa allah korusun bu düşse bi daha olacağını kim bilebilir cnm yaa
insanı böyle soğutuyorlar kendindn işte.
kendi hasta olsa ooooo hemen doktora gitmek istiyor.
vee eşime söylüyorr.

Canım sen bunları görmezden gel artık çünkü bebeğin daha önemli onlardan.Stres yapma sakın eşine de söyle stres bebeği etkiliyor de o da zaten sana destek olur...Sıkma canını tatlım ohh nasıl olsa annen de geliyorr:lepi:

içim çok rahatladı
tabi şimdilik

hadi gözün aydınnn bende seni mreak ediyordum çok sevindim canım çokkkkkhihoyyythihoyyyt

X