2011 Nisan Anneleri

Ben bir ocak annesiyim ve şimdide nisan annesi olucam kısmet olursa.
Benim sat:20 temmuz bdt.26 nisan 2011
YAŞ 25 KİLO: 72

Son düzenleme:
Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden ilk 1 hafta tuttum ama öğrendikten sonra bıraktım.Bol su içmek gerekliymiş ilk aylarda...İşte doğru dürüst bişey de yediğim yok ama aklıma geldikçe su içiyorum.Allah nasip ederse doğumdan sonra öderiz borcumuzu inş.

canım ben bunu diğer beslenme topiğindede söyledim galiba ama hatırlamıyorum neyse burayada yazayım..

ilk hamileliğim 2 sene önce ramazana geldi.hamileyim dedim tutmadım keşke tutsaymışım çünkü günler daha kısaydı

geçen sene ramazanda emzirme dönemindeydim ek gıdaya geçmemiştim 3 gün denedim sütüm azalır gibi oldu bıraktım

zaten 2 sene borcum var.bu senede tutmazsam seneye yine emzirme dönemine gelecek 4 sene borç..

bide ilk hamileiğimde çok bulantılı olmuştu ilk dönem.o kadar kötüydüm ki ne su içiyordum ne yemek yiyordum.2 gün ağzıma lokma koymadan durdum..bir süre sonra serumla beslendim..yani onunla karşılaştırınca oruç tutmamın hiç sakıncassını görmüyorum..çünkü mideme bişeyler giriyor doyuyorum en azından,sahura kadar3 lt suyumu içiyorum..o çok daha kötü bir durum..şimdi kendimi iyi hissederken,bulantım yokken boş yere oruç yemek istemiyorum artık zaten çok fazla biriktilersenağlama

kızlar benide eklermisiniz..nasıl yapıldığını bilmiyorum
bide bir tavsiye boylarımızıda yazalım bence.kiloları yazıyoruz ama boy orantısıda çok önemli.dr da ona göre bakıyor kilo alımına

ohcanimadeysin
yaş 25
kilo 64
boy 1.73
sat 25 temmuz

günaydın kızlar dün gece akıntıyla karışık azıcık kanama oldu 1-2 damla kadar ama biz çok korktuk zaten doktora gidecektik bugün inşallah kötü bişey yoktur:Saruboceq:

günaydın kızlar dün gece akıntıyla karışık azıcık kanama oldu 1-2 damla kadar ama biz çok korktuk zaten doktora gidecektik bugün inşallah kötü bişey yoktur:Saruboceq:

umarım herşey yolundadır bende de aynı şey p.tesi oldu dr. gittim bol bol su iç dinlen dedi ama çok olmamakla beraber açık pembe akıntı hala devam ediyor mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum sende kendini fazla yormamaya çalış canım saolsun bana annem bakıyor allah bin kere razı olsun bize emeği geçen herkesden:Saruboceq:

umarım herşey yolundadır bende de aynı şey p.tesi oldu dr. gittim bol bol su iç dinlen dedi ama çok olmamakla beraber açık pembe akıntı hala devam ediyor mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum sende kendini fazla yormamaya çalış canım saolsun bana annem bakıyor allah bin kere razı olsun bize emeği geçen herkesden:Saruboceq:

inşallah canım sen şanslısın annen yanındaymış benimde sağolsun eşim yapıyor herşeyi hiç ağır iş yapmıyorum.

Canım zaten çok ağır iş yapmışyormuşsun ama yine de dikkat et kendine mebcur olmadıkça kalkma.Bugün doktora gidiyormuşsun inş hiçbir problem yoktur içini ferah tut canım...Randevun kaçta?

evt canım benim annem de kaynanam da yanım da şuan kaynanamlar köydeler 1 hafta sonra gelecekler o zamana kadar annem bakacak gelincede kaynanam bakacak ben geldim annemde kalıyorum 15 gündür evim ne halde bilmiyorum ama yatmaktan o kadar sıkıldım ki böyle temizlik falan yapasım var bayram da yaklaşıyo temizlik yapılacak saolsun onu da annem yapacak p.tesi evi temizliycek hafta sonuna doğru da ablam mutfağı temizliycek sana da allah kolaylık versin canım bu önemlerde yalnız olmak zor eşinden de allah razı olsun yavrularımız için herşeye katlanıcaz yapacak bişey yok hayırlısıyla bi doğum yapsaydık henüz erken bunu söylemek için erken biliyorum ama ben şimdiden biran önce kucağıma almak istiyorum

günaydınnlaarrrrrr
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşşgelmiş..

kızlar bugün annem bana gel,yor bi iki gün kalıcakkk
kızına ve torununa bakmaya geliyor yani:)

X