- 26 Ağustos 2010
- 771
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.901
Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden ilk 1 hafta tuttum ama öğrendikten sonra bıraktım.Bol su içmek gerekliymiş ilk aylarda...İşte doğru dürüst bişey de yediğim yok ama aklıma geldikçe su içiyorum.Allah nasip ederse doğumdan sonra öderiz borcumuzu inş.
günaydın kızlar dün gece akıntıyla karışık azıcık kanama oldu 1-2 damla kadar ama biz çok korktuk zaten doktora gidecektik bugün inşallah kötü bişey yoktur:Saruboceq:
umarım herşey yolundadır bende de aynı şey p.tesi oldu dr. gittim bol bol su iç dinlen dedi ama çok olmamakla beraber açık pembe akıntı hala devam ediyor mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum sende kendini fazla yormamaya çalış canım saolsun bana annem bakıyor allah bin kere razı olsun bize emeği geçen herkesden:Saruboceq:
günaydın kızlar dün gece akıntıyla karışık azıcık kanama oldu 1-2 damla kadar ama biz çok korktuk zaten doktora gidecektik bugün inşallah kötü bişey yoktur:Saruboceq:
günaydın hanımlarrrr
Günaydın canım hoşgeldin nasılsınnn:1hug:
günaydınnlaarrrrrr
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşşgelmiş..
kızlar bugün annem bana gel,yor bi iki gün kalıcakkk
kızına ve torununa bakmaya geliyor yani:)
günaydınnlaarrrrrr
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşşgelmiş..
kızlar bugün annem bana gel,yor bi iki gün kalıcakkk
kızına ve torununa bakmaya geliyor yani:)
günaydın tatlım hoşbulduk. keşke benim annemde burda olsada gelip bana baksa ayrı şehirlerde olmak çok zor :1no2:
Ohh ne güzel valla hadi annene naz yapacaksın keşke benim annem de yanımda olsa yaaaa kıskandım şimdii:dilcikar:
hoşbulduk tatlım iyiyim saol sen nasılsın olumunekankayizsmile