- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.881
slm kızlar nbr?sizleri takip edebilene aşkolsun valla 1 2 saat içinde bile nasıl ilerliyosunuz maşşallah..
selam kızlar..iftar yaptım bakayım bi dedim..oruç tutanınız varmı bu arada.
İiiyizz canım sen nasılsın Aynen valla dediğin gibi bir anda ilerliyorr sayfalar...Aman maş diyelim de nazar değmesin sohbetimiz bol olsun
sağol canım bende iyiyim salı gününü bekliyorum ilk doktora gidişim olacak.sizler hemen hemen hepiniz en az bir kere doktora gittiniz ben daha yeni gideceğim bakalım inş güzel haberlerle dönerim..:Saruboceq:
Neden gitmedin canım hiç yaaa.Valla nasıl durdun keşke ben de böyle bekleyebilsem aslında başta söz vermiştim kendime biraz büyüsün ondan sonra gideceğim diye.Ama işte yazdım yaa bikaç gün önce böyle kahverengi akıntı olunca panikledim öylelikle gittim yaniii...
Rabbim inş hayırlı haberler almanı nasip etsin canım...Sen kalp atışlarını da duyarsın bayaa ilerlemiş haftan maş
doktor ilk gidişten sonra 1 ay sonraya çağırdı..bnm hemde içerde hafif kanama olmasına rağmen..acaba yakın zamanda yine gitsemmi???merak ediyorum durumlar nasıl gidiyo..
Canım sen kaçıncı haftandasın.Bi de en son kontrolden ne kadar zaman geçti?
canım bizim oturduğumuz yer küçük bir ilçe burda kadın doğum uzmanı yok en yakın bir saat uzaklıkta bir ile gideceğim.birde bundan önceki hamlelğimde daha öğrenir öğrenmez kan testlerine yok kesesine ne biliyim herşeyine hemen doktora koşturdum ondada ilk başta keseyi hemen göremedi doktor ona öle bi gitmiştim sonra kanamam oldu ona gittim bir hafta sonra tekrar gel dedi sonra bir daha gittim bebek gelişmemiş kürtaj olcan dedi. yani ne biliyim çok üzerine düştüm bu seferde dedim herşey netleşsin allaha şükür bundan kanamamda olmadı inşallahta olmaz beklemek istedim. böyle işte yarın tam 2 ayımı dolduruyorum inş salı günüde kalp atışlarını falan duyarım..
7+2 şuanda cnm..ya daha geçen salı gittim ama şu kanama işi bana günleri çok uzun getittiriyo..
Anladım canım en iyisini yapmışsın.Benim de ilk hamileliğim seninkisi gibi oldu ben de çok yıprattım kendimi, çok üzüldüm.Aynen senin düşündüğün gibi yapacaktım ama işte çarşamba günü böyle wc kağıdına az bi kahve-siyah gibi bi akıntı gelince gideyim dedim İnsan bu seferde ihmal mi ettim diyoo...Aman boşver benii.Valla ne güzel özendim sana.Hadi bakalım salı günü güzel haberlerle gel inş canım:Saruboceq::Saruboceq:
Canım kanaman çok mu yaaa doktor ilaç falan vermedi mi??
Ama için rahat etmiyorsaaa git bence en azından kanama ne durumda bakar doktor ultrosonla sen de rahatlamış olursun
canım sen en iyisini yapmışsın kanama yada lekelenem olsaydı bende mecbur gidecektim öyle bi durumda doktora zaten gitmek zorundayız..Allahım inş hepimizin kucaklarını doldurur...
tatlış oğlum biraz daha var kontrolüne ama şimdiden hayırlı haberler duyalım inş..:)))
cnm kanama içerde çok şükür dışarıya çıkmadı..progestan dı sanırım adı onu kullanıyorum işte..kimilerinde dışarı çıkmadan yok oluyomuş içerde..öyle olur inş..:Saruboceq:
inş canım hepimiz güzel haberler paylaşırız topiğimizde..fire vermeden beişlerimizi doğururuz.(bu arada ben oğlumu çatır çatır normal doğumla dünyaya getirdim)alkisalkisalkis
merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[
2011 NİSAN ANNELERİ LİSTESİ
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
:CüvCüv:|angel_eda|25|11- haziran|18mart-1nisan|61+2=63
:CüvCüv:|aysu87|?|25- Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|funmak|33|26- Haziran|2-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|emilyyyyyy|?|27- Haziran|3-Nisan
:CüvCüv:|tatlişoğlum|29|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|BALKUPUM|?|28- Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|lollipop83|?|28- haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|Dreamer35|28|28- Haziran|4-Nisan|61 kg
:CüvCüv:|simten81|29|29- haziran|5-Nisan|63 kg
:CüvCüv:|life_city|?|29- haziran|5 Nisan|72-2=70 kg
:CüvCüv:|Fadik|29|29- Haziran|5-Nisan|50kg+0kg(6.haftada)
:CüvCüv:|_mai_|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|nilufermas|?|1- Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|bebikim|27|1- temmuz|8- nisan|55 kg
:CüvCüv:|duyguş|27|2- Temmuz|8-Nisan|59 kg
:CüvCüv:|hnk|29|2- temmuz|8- nisan|45.5 kg
:CüvCüv:|catdog|?|3- Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|she35|34|3- Temmuz|9-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|Lidya|24|3-temmuz|9-nisan|58 kg
:CüvCüv:|zynp06|23|4- Temmuz|10-Nisan
:CüvCüv:|bebeek|20|5- temmuz|14-nisan|48 kg
:CüvCüv:|zektbom|23|5- temmuz|12- nisan|66 kg
:CüvCüv:|serracan|26|5- temmuz|12-nisan|55 kg