- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.961
Canım sen bunları görmezden gel artık çünkü bebeğin daha önemli onlardan.Stres yapma sakın eşine de söyle stres bebeği etkiliyor de o da zaten sana destek olur...Sıkma canını tatlım ohh nasıl olsa annen de geliyorr:lepi:
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
çok şükür rabbime gerçektende böyle bi mutluluk yok :dance:
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
inşallah kalp atışınıda duyarsam dahada rahatlycam
ben çıkıyorum arkadaşlar
annem geldii
iyi günler sizeee
o varda tatlım pek samimiyetim yok yani yemeklerini filanda yiyemiyorum bi garip bişey benimki bugün eve gidip süpürge filan yapmam lazım gözüme büyüyor. gecen cmt benimde kanamam oldu 2 gün yattım bi onda geldi ondan sonra ne aradı ne bişey kayınvalide o yüzden boşver çok severler bizi güya çok ilgilenirler ama evi 2 adım gelmeyi bıraktım arama zahmetine bile girmedi canım çok sıkıldı valla
kızlar boy takibide istediniz ekledim şimdi bana boylarınızı yazında ölçüsünü bi alıyım:))))
Canım yaaa gerçekten çok sinir bozucu.İnsan halinden daha doğrusu gelin halinden anlamıyorlar yaaaa ama kendi rahatsızlıkları olsaaa cümle aleme dert yanarlar....Çok sinir oldum bak şimdi kayınvaldene ne demek bi daha yaparlar canımız çıkıyoo bizim bebek olsun diye kendimizi paralıyoruz vallaklava:
günaydın kızlar...bugün nasılsınız bakalım? benim gece hep karnım ağrıdı..
dscopurcum kayınvalideler böle işte.. ağlarsa anam ağlar die boşa dememişler..:hulya:
teşekkür ederim kızlar
denizcim şuan için çok şükür içerde kanama yok dedi
ben aspirin ve iğne kullanıyorumya ikisi birarada olunca leke olabiliyo dedi
hatta bana rapor vermek istedi evde dinlen iki kaybın var dedi
ama ben istemedim zaten işim masa başı kendimi çok yormuyorum dedim
ama kalp atımı için taa bayram öncesi gel dedi çok uzunn
ama sabır eden derviş muradına ermiş yapıp bekliycem
bayram öncesi seni sevindirriz inşallah dedi
benim doktorum Türkiye jinekoloji derneği genel sekreteri
o yüzden çok yoğun sürekli şehir dışında
napim idare etcez artık.
ayyy canım çok haklısın ya bende sinir oldum valla ne demek bi daha yaparsınız yaaa zaten belli aşamalardan geçip de hamile kalan insanlarız bi düşse halimiz ne olur allah göstermesin ya torununa bişey olsa hiç mi vicdanı sızlamıycak yaa. valla ben kendimi düşünüyorum da 1 senelik evliyim ve pcos var hiç korunmadık ve olmadı bu zamana kadar her adet olduğumda nasıl ağlardım içim dışıma çıkardı durduk yere aklıma geldikçe ağladığımı bilirim eşimle birbirimize sarılıp ağladığımız günleri hatırlıyorum ya şşimdi ona bişey olsa ikimizin aileleri de en az bizim kadar üzülürler . ama ne diyelim ki allah ım bildiği gibi yapsın sizleri de onların eline düşürmesin :Saruboceq:
Kızlar bu arada isimlerimizi paylaşalımmı
benim ismim Sevil
böyle birbirimize rumuzla hitap etmek biraz zor geliyo bana
mesela tatlişoğlum, truf.. vb. :) isimlerimizi bilirsek öyle hitap ederiz birbirimize
bizim de öle.. onlarda bilio 2 yıl neler çektiğimizi ama sanki kolay hamile kalınmış gibi kendimi korumamı abartıyolar.. kendini fanusa koy bari diye alay ediyolar..
bizim de öle.. onlarda bilio 2 yıl neler çektiğimizi ama sanki kolay hamile kalınmış gibi kendimi korumamı abartıyolar.. kendini fanusa koy bari diye alay ediyolar..