2011 Nisan Anneleri

evet cnm umursamıyorum zaten yaa
şimdi bayramda onların yanına gidicez
uzatıcam ayaklarımı yatıcam hiç umursamıcammmm

teşekkür ederim kızlar
denizcim şuan için çok şükür içerde kanama yok dedi
ben aspirin ve iğne kullanıyorumya ikisi birarada olunca leke olabiliyo dedi
hatta bana rapor vermek istedi evde dinlen iki kaybın var dedi
ama ben istemedim zaten işim masa başı kendimi çok yormuyorum dedim
ama kalp atımı için taa bayram öncesi gel dedi çok uzunn
ama sabır eden derviş muradına ermiş yapıp bekliycem
bayram öncesi seni sevindirriz inşallah dedi
benim doktorum Türkiye jinekoloji derneği genel sekreteri
o yüzden çok yoğun sürekli şehir dışında
napim idare etcez artık.

kelebekim hadi gözün aydın
darısı kalp atışlarına inşallah...

günaydın kızlar...bugün nasılsınız bakalım? benim gece hep karnım ağrıdı..
dscopurcum kayınvalideler böle işte.. ağlarsa anam ağlar die boşa dememişler..:hulya:

ayyy canım çok haklısın ya bende sinir oldum valla ne demek bi daha yaparsınız yaaa zaten belli aşamalardan geçip de hamile kalan insanlarız bi düşse halimiz ne olur allah göstermesin ya torununa bişey olsa hiç mi vicdanı sızlamıycak yaa. valla ben kendimi düşünüyorum da 1 senelik evliyim ve pcos var hiç korunmadık ve olmadı bu zamana kadar her adet olduğumda nasıl ağlardım içim dışıma çıkardı durduk yere aklıma geldikçe ağladığımı bilirim eşimle birbirimize sarılıp ağladığımız günleri hatırlıyorum ya şşimdi ona bişey olsa ikimizin aileleri de en az bizim kadar üzülürler . ama ne diyelim ki allah ım bildiği gibi yapsın sizleri de onların eline düşürmesin :Saruboceq:

Anladım canım dikkat et kendine..Ne yapalım bekleyeceğiz bakalım bebeişler ne zaman kendilerini gösterirse artık.Rabbim sağlık versin de ii olsunlarda içerde inş:Saruboceq:

evt canım sonuçta hepimiz belli sıkıntıları aşarak hamile kaldık aynen ben de öyleydim işte her adetim geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlar kendimi mafvederdim.Eşim de çok üzülüyordu beni böyle görünce.Tv de bi bebek görsem başlıyordum ağlamaya veya hamile görsem...Yolda sokakta hamile görsem kafam gözüm ona takılıp kalırdı...Çok üzüldük ama Rabbim sonunda verdi çok şükür.O yüsden böyle hatalı konuşmamak gerekir aslında yok işte bi daha yaparsınız falan çok yanlış ifadeler bunlarklava:

Kızlar bu arada isimlerimizi paylaşalımmı
benim ismim Sevil
böyle birbirimize rumuzla hitap etmek biraz zor geliyo bana
mesela tatlişoğlum, truf.. vb. :) isimlerimizi bilirsek öyle hitap ederiz birbirimize

bizim de öle.. onlarda bilio 2 yıl neler çektiğimizi ama sanki kolay hamile kalınmış gibi kendimi korumamı abartıyolar.. kendini fanusa koy bari diye alay ediyolar..

bizim de öle.. onlarda bilio 2 yıl neler çektiğimizi ama sanki kolay hamile kalınmış gibi kendimi korumamı abartıyolar.. kendini fanusa koy bari diye alay ediyolar..

Yaa onların döneminde bebek yapmak kolaymış herşey doğalmış ve stres yokmuş Ama şimdi teknoloji, yaşam koşulları, iş koşulları, stres vs. bünyeyi her yönden etkiliyor...Zaman değişiyoo artık ve insanlar bebek olsun diye ne çileli yollardan geçiyorlar...Bilmiyorlar mı sanki bunları teknolojiden uzaklar mı tv de her gün mutlaka böyle haberler oluyoo...
Anlamıyorum yaaa:umursamaz:

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100
simten81 ............................200
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100
angel74 ...............................44
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200
KATARA_ANG ....................100
denizcim..............................400
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................400
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100
hanzaadem .........................200
mavi0..................................100
kelebek 01'in arkadaşı..........500

+______________________________
4294

150 kaldı almak isteyen varmı başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…