- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.941
2 gün önce ayıptır söylemesi köfte kızarttım senmisin kızartan bütün ev öyle iğrenç koktuki burnuma eşim zor attı beni dişarı ay çok kötüydü inşallah bi daha olmaz
anladım cnm bnmde en başlarda kahverengi akıntım vardı progestan kullandım doktor düşük teh. demişti
eşim annesine söylüyo oda baş parmağını göstererek daha bu kadar o dedi. bişey olmaz iş yapmakla demek istedi.
eşim iş yapmıcaksın hç bişi yapmıcaksın,işte çocuğa bişey olursa sorumluluk annemle senin dedi böle biraz şakayla karışık.kaynanam tabi hiç umursamadı.hatta aman bi daha yaparsınız cnm dedi.kaldım böleeeeakannehir
allah annemi eksik etmesinnnn
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
çok şükür rabbime gerçektende böyle bi mutluluk yok :dance:
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
inşallah kalp atışınıda duyarsam dahada rahatlycam
dscopur ve life city allah yardımcınız olsun canım ya valla yazdıklarınızı okuyunca kayınvalideme bi kere daha şükrettim hamile değilken bile hasta olsam peşimde dolanır ne yapacağını şaşırır rabbim herkese vicdanlı olmayı nasip eder inş sizlerde takmayın kafanıza canımm iyiki eşleriniz anlayışlı çok şükür hiç bişeyi takmayın sizin ve bebeğinizin sağlığı mutluluğunuz herşeyden önemli umarım herşey yolunda giderde kimseye ihtiyacımız kalmaz annelerimizden de allah razı olsun
Canım yaaa gerçekten çok sinir bozucu.İnsan halinden daha doğrusu gelin halinden anlamıyorlar yaaaa ama kendi rahatsızlıkları olsaaa cümle aleme dert yanarlar....Çok sinir oldum bak şimdi kayınvaldene ne demek bi daha yaparlar canımız çıkıyoo bizim bebek olsun diye kendimizi paralıyoruz vallaklava:
bnm arkamda eşim olmasa zatenn vay halime yanii öyle diyim sana cnm
çok şükürki o bitaaneeeopuyorumnanaktan
kızlaarrrrrrr sonunda bende kesesini görüp mutlu olanlar kervanına katıldım buyrunnnnnnnnn
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
bazıları öyle hafif atlatıyor, öyle olanlara özeniyorum gerçekten.
ben mutfağa giremiyorum kokuyor gibime geliyor
aman tatlım bnim eşimde 12 de geliyo işten ben hamile kaldığımdan bu yana arkamda olsa ne yazar ki
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşalr sizlerde hoşgeldiniz listemize sayılarıda ekledim kaç kişi olduğumuzu burdanda takip edebiliriz.maşallah şimdilik 44 kişiyiz:))
içim çok rahatladı
tabi şimdilik
bencede tatlım bencede olabildiğince uzak olsun
yaa allah korusun bu düşse bi daha olacağını kim bilebilir cnm yaa
insanı böyle soğutuyorlar kendindn işte.
kendi hasta olsa ooooo hemen doktora gitmek istiyor.
vee eşime söylüyorr.
günaydın kızlaaar,
yine akşam ve sabah kaynatılmış bol bol maşallah
nisacım güzün aydın canım,inş.bayramın sevinciyle birleşir kalp atışlarını da duyarsın
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
bu arada ben hemen bir mana çıkardım bundan..4.ayda anne olacağız,44 kişiyiz,
ve 4444 kere tefriciye duası okuyacağız...ben bu 4 rakamını sevmeye başladım :asigim:
benm eşim bi gün çalışıp bi gün çalışmıyor o yuzden yardımcı oluyor bana saolsun
içim çok rahatladı
tabi şimdilik