2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar
sayfalar almış yürümüş, hepsini okuyamadım tefriciye duası okunuyor eğer eksik varsa bende 200 tane okumak isterim. (nette sorun var galiba bi türlü geçmişi okuyamıyorum sürekli hata veriyor).

bende bugün doktordaydım kontrole gittim, kese 17mm olmuş. kalp atışı için bayramdan sonrasına randevu verdi tekrar. Allahım hayırla sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize, henüz duymayanlara inşallah.

Kızlar bu ne hız ya...Zoruna bitirdim vallah sayfaları...Annem geldi yarıda bıraktım...Kardeşim geldi yarıda bıraktım...Eşim geldi yarıda bıraktım...Hepsini yolladım ve sonunda bitirdim...
Evet Tefriciye doldumu arkadaşlar...Ne zamandan ne zamana okuyacağız...Bir arkadaşımız yazmış pazar akşamından pazartesi akşamına kadar...Bana göre iyi geldi bu...Tabi en uygunu nasılsa öyle olsun...

merhaba arkadaşlar
sayfalar almış yürümüş, hepsini okuyamadım tefriciye duası okunuyor eğer eksik varsa bende 200 tane okumak isterim. (nette sorun var galiba bi türlü geçmişi okuyamıyorum sürekli hata veriyor).

bende bugün doktordaydım kontrole gittim, kese 17mm olmuş. kalp atışı için bayramdan sonrasına randevu verdi tekrar. Allahım hayırla sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize, henüz duymayanlara inşallah.

İnşallah canım kalp atışlarınıda duyarsın arife günü...Sen nekadarlık hamilesin canım...

hadi gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınopuyorumnanaktan

sağol bitanem inş. ya kücücük şeyi görünce çok mutlu oldum

Bu arada ben yanlış anladım acaba bana verilen ultrs.resminin altında 8.2 yazıyo ama nette o değerler 7 haftada falanmış sanırım yanlış yazdıbilmiyorumkismile

İnşallah canım kalp atışlarınıda duyarsın arife günü...Sen nekadarlık hamilesin canım...

sağol canım. bayramdan sonrasına gün verdi, gerçi bana biraz geç geldi ama, bilemedim. ben sat a göre 6 + 4 günlük hamileyim. Bu haftalarda kalp atışı duyanlar da var acaba ben normalde daha mı geriden geliyorum diye de düşünmedim değil. hayırlısı inşallah.

merhaba,
ben de 2011 nisan annelerinden biri olucam inşallah:) bu arada 30 yaşındayım, SAT 21 temmuz, 56 kg la hamile kaldım ve muhtemel doğum tarihi 27 nisan.
herkese şimdiden bol sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum. beni de listeye eklerseniz sevinirim:))

mrb arkadaşlar bi kaç gündür sürekli açık pembe akıntım var sürekli yatmaya çalışıyorum ama olmuyo başım boynum çok ağrıyo kalkıp biraz gezincede akıntım artıyo bu yerleşme kanaması dediğiniz böyle mi yoksa akıntının rengi falan farklı mı bugün biraz daha fazla oldu endişeleniyorum bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar cvplarsa memnun olurum

sağol canım. bayramdan sonrasına gün verdi, gerçi bana biraz geç geldi ama, bilemedim. ben sat a göre 6 + 4 günlük hamileyim. Bu haftalarda kalp atışı duyanlar da var acaba ben normalde daha mı geriden geliyorum diye de düşünmedim değil. hayırlısı inşallah.

canım cihazın çözünürlüğü düşük olabilir o yüzden görmemiştir yada döllenme geç oldumtur inş. tez zamanda görürürüz hep bekleyenlerlekaydirigubbakcemile5

gsahan merhaba,
ben de 2011 nisan annelerinden biri olucam inşallah:) bu arada 30 yaşındayım, SAT 21 temmuz, 56 kg la hamile kaldım ve muhtemel doğum tarihi 27 nisan.
canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bi kaç gündür sürekli açık pembe akıntım var sürekli yatmaya çalışıyorum ama olmuyo başım boynum çok ağrıyo kalkıp biraz gezincede akıntım artıyo bu yerleşme kanaması dediğiniz böyle mi yoksa akıntının rengi falan farklı mı bugün biraz daha fazla oldu endişeleniyorum bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar cvplarsa memnun olurum

canımmmmmm benm açık kırmızı olmadığı süreece korkma sen yat btanem bol bol açık kırmızı taze kanama ben diğer gebeliğimden biliyorum bunu ayrıca progeston alıyormusun düşük önleyici ve asla moralini bozma miniğin etkilenmesin:nazar:

X