- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.841
Valla aynen öyle coşmuş bizim kızlar bende okudum ama gözüm yoruldu vallamafoldumben
Canım bebeişlerimiz için 4444 tane tefriciye okuyalım mı dedik herkes de çok ii olur deyinde truf arkdaşımız da 4444 taneyi paylaştırdı işte.Pazartesiye kadar bitirip duasını yapacağız inş:Saruboceq:
Ben de 400 tane aldım sen de eğer okumak istersen yaz truf görür zaten ekler seni de
kızlar ben birazdan çıkıyom
doktor randevum 18.30 da
vakit azaldıkça daha da gerildim
inşallah miniğimi görebilirim :Saruboceq:
dualarınızı esirgemeyin nütfeennnn
canım arkadaşlar hepsini pazartesi okuyalım diyorlar...
öğlede bitirebilirmisin...
yani şimdi başlamıyorlar...
eğer karar değişmediyse...
doktor randevum 18.30 da
inşallah miniğimi görebilirim :saruboceq:
Dualarınızı esirgemeyin nütfeennnn
aaaa öğleden ikindiye kadar mıı....ben öyle okumadım ama pazar ikindiden pazartesi ikindiye kadar yazmışlar geçmişi okurken görmüştüm...
[sıze="2"]trufff gelince yaz arkadaşımm ne zamandan ne zamana kadar[/sıze]
doktor randevum 18.30 da
evet pazar ikindiden pazartesi ikindiye kadar... Bende öyle okudum...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kelebekçim opuyorumnanaktankızlar ben birazdan çıkıyom
doktor randevum 18.30 da
tefriciye tamamlandımı kızlar..eksik varsa alabilirim..
doktor randevum 18.30 da
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kelebekçim opuyorumnanaktan
Tamamlanamadı sanıyorum en son 3.450 de kalmıştı galiba trufa özel mesajda atabilirsin almak istediğin miktarı kaydirigubbakcemile5
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimminiğimin kesesini gördük doktor amcası düzgün bir kese dedi kalp atışları için arefe günü gel dedi önce karından baktı acaba dış gebelikmi rahim çok ince dedi çok korktum ama vajinadan hemen gördü inş. Rabbim içinide doldurur
:lepi::lepi::lepi:Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimminiğimin kesesini gördük doktor amcası düzgün bir kese dedi kalp atışları için arefe günü gel dedi önce karından baktı acaba dış gebelikmi rahim çok ince dedi çok korktum ama vajinadan hemen gördü inş. Rabbim içinide doldurur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimminiğimin kesesini gördük doktor amcası düzgün bir kese dedi kalp atışları için arefe günü gel dedi önce karından baktı acaba dış gebelikmi rahim çok ince dedi çok korktum ama vajinadan hemen gördü inş. Rabbim içinide doldurur
nisacım çok sevindim cnm
inşallah rabbim miniğinin kalp atışlarını duymanı onu görmeni ve sağlıkla kucağına almanı nasib eder.