- 18 Şubat 2009
- 181
- 53
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.861
merhaba arkadaşlar
sayfalar almış yürümüş, hepsini okuyamadım tefriciye duası okunuyor eğer eksik varsa bende 200 tane okumak isterim. (nette sorun var galiba bi türlü geçmişi okuyamıyorum sürekli hata veriyor).
bende bugün doktordaydım kontrole gittim, kese 17mm olmuş. kalp atışı için bayramdan sonrasına randevu verdi tekrar. Allahım hayırla sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize, henüz duymayanlara inşallah.
hadi gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınopuyorumnanaktan
İnşallah canım kalp atışlarınıda duyarsın arife günü...Sen nekadarlık hamilesin canım...
sağol canım. bayramdan sonrasına gün verdi, gerçi bana biraz geç geldi ama, bilemedim. ben sat a göre 6 + 4 günlük hamileyim. Bu haftalarda kalp atışı duyanlar da var acaba ben normalde daha mı geriden geliyorum diye de düşünmedim değil. hayırlısı inşallah.
mrb arkadaşlar bi kaç gündür sürekli açık pembe akıntım var sürekli yatmaya çalışıyorum ama olmuyo başım boynum çok ağrıyo kalkıp biraz gezincede akıntım artıyo bu yerleşme kanaması dediğiniz böyle mi yoksa akıntının rengi falan farklı mı bugün biraz daha fazla oldu endişeleniyorum bilgisi olanlar aynı durumu yaşayanlar cvplarsa memnun olurum
dr. ilaç vermedi yat ve bol su iç dedi tekrar mı gitsem dr.a acaba
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam kızlar..iftar yaptım bakayım bi dedim..oruç tutanınız varmı bu arada.