2011 Nisan Anneleri

ablam kullanmıştı canım hamileliğinde, ama dr bana sözünü bile etmedi

ben çıkıyorum arkadaşlar, yatarken bihayli zor oluyor yazmak. sonra yine uğrarım.hepiniz ve bebişleriniz Allah a emanet olun

ablam kullanmıştı canım hamileliğinde, ama dr bana sözünü bile etmedi

ben daha dün gittim işte, bete hcg 901 çıktı, hemen bunu yazdı, beyin ve sinir gelişimi için iyi diye, içinde folik asitde var. bende kullanıyorum bakalım. beklemek zor ya. bu gün 36 günüm daha mide bulantım yok, biraz kassıklarım ağrıyor o kadar. ama açlık hissi sürekli var. Birazda gögüslerim acıyor. ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım desem yeri, tamamen teste öğrendim.

kan değerime bek. adet tarihinden bigün sonra baktırmıştım, 1420 çıkmıştı, o zaman normal diye düşünmüştüm. bekleyip görücem artık canım

kan değerin çok iyi canım... ikiz gebelik değil dimi? bekli görmek için erken bir vakittir. beni doktorum 7.hafta çağırdı çünkü...

selam nisan anneleri nasilsiniz nasil gidiyor....
zamaninda olursa isallah 1 nisan da saka bir
dogum yapacagim oglum henuz 9 ay 1 haftalik ve annesi 6+5 hamile

evet canim ben ilk hamisligim de ve bunda elevit ve magnezyum kullaniyorum
magnezyum karinda ki kasilmalara iyi geliyor.... o mide bos gibi hisler bende de var
ama ben hem bebek emziriyorum hem de karnimda ki bebek hemen bitiriyorlar
anneleri ne yesezemuszemuszemuszemus

amin cnm

kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok

Cnm bende de başladı. Kusturmuyor ama sürekli bulanıyor. Canım hiçbir şey istemiyor. Birde çok halsizim. Sürekli yatmak istiyorum. Yat yat nereye kadar kalkmakta gerekiyor.Çok yorgun görünüyorum. mafoldumben
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda katlanırız dimiopuyorumnanaktan

kac haftalık hamılesın bende daha baslamadı ben 5+1 gunlugum

selam nisan anneleri nasilsiniz nasil gidiyor....
zamaninda olursa isallah 1 nisan da saka bir
dogum yapacagim oglum henuz 9 ay 1 haftalik ve annesi 6+5 hamile

maşallah canım ya, tecrübeli bir anne olarak artık bizlere yardımcı olacaksın. Biz 1 taneyi zor bulduk, napcağımızı şaşırıyoz.

kızlar ben tam 5 haftalığım, karnıma ağrılar giriyor normal mi?

tabi canim elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
senin agrilarin tutunma agrilari olabilir diye dusunuyorum benim ilk hamisligimde de baya kisa kisa agrilar cekmistim doktor normal derdi bana istersen bir sor doktoruna...
hayirlisi olsun bu arada niye zor buldun tedaviyle mi oldu senin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…