-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
ayy kızlar maşallah sizlere. a.s. topik baya kalabalıklaşmış inşallah bizlerde aranıza katılırız benmde sat 17 temmuz beklemedeyiz ve inşallah sizlerle aynı duyguları yaşarız hayırlısıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık
inş. cnm yakında gelirsin sende.
ayy kızlar maşallah sizlere. a.s. topik baya kalabalıklaşmış inşallah bizlerde aranıza katılırız benmde sat 17 temmuz beklemedeyiz ve inşallah sizlerle aynı duyguları yaşarız hayırlısıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık
canım geçmiş olsun, progestan verdiyse iyi, bebişin tutunur sana canım, dediğin gibi fazlada hareket etme, allah seni ve bebişini korusun. hepimiz korkuyoz şuan, daha çok yeni olduğu için hamilemiyiz değilmiyiz idrak edemiyorum.
inşallah canım... önümüzdeki hafta hemen hemen belli olur herhalde?
Kızlar bende 27. aüustosa randevu almıştım, daha doğru bebek tedavisi görmek için aldım, bu ay hamile kalınca hamiş rendevusu oldu, 27. austosta mühtemelen kalb atışlarını duyarım, nasıl bekleyeveğim bilmiyorum ama o zamana kadar bekliyeceğim.
Kızlar ben sağlık ocağına gittim, çok güzel beni bilgilendirdiler, tansiyonumu falan ölçtüler, pazarteside kansızlığıma falan bakacaklar, bazı testler yapacaklar, bide sürekli sorular soruyolar, daha önceden yaşadığımız hastalılarla ilgili ve aşılarla ilgili, çok şükür benim yoktu, tavsiyen sağlık ocaklarınıza gidip hamiş olduklarını bildirin.
amin cnm
kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok
angel canım benimki normal gebelik tüp değil, inşaallah geç döllenme filandır, yemek konusunda sana katılıyorum. psikolojiktir belki ama doymak nedir bilmiyorum :)
nurun canım bende ilkinde düşük yaşamıştım, Allah kimseye göstermesin, hepimiz mutlu sona ulaşalım inşaallah canım. annemler başka şehirde ama kayınvalide sağolsun bişey yaptırmıyor bana, herşeyi o hallediyor. Allah hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi
amin cnm
kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok
amin canım... hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız kucağımıza alalım inşallah... normal gebelik ise korkma geç döllenmedir.. kan değerlerin normal artış yapıyosa korkma canım...
bulantı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesiymiş diye okumuştum biyerde, rahatsız edici ama iyi bişey gibi görünüyor. bulantı olduğunda tuzlu bişeyler yemeyi denedin mi canım, çubuk kraker yada çiğdem gibi?