2011 Nisan Anneleri

ayyy tüm hamişlerin gözü aydın olsun.inşallahhh sağlıkla alırsınız bebişleri kucağınıza.ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum.bugün adet günüm ama hala olmadım yani hala şansım var:))

amin canım.evet adete 5 gün kala baktırmıştım 126 çıkmıştı.çok düşüktü değerler ama 3-4 haftalıktı ozaman cok basında olduğu için öle çıkmıştı.ogünden beri çok iyi kolladım 2 gün öncede direk ultrasondan baktı kandan bakmadı.

inşallah kalmışsındır canım
idrarda test yapsana varsa çıkar hemen, allah hakkında hayırlısını versin.

bence 5 gün kalaya göre değerin gayet iyi.
zaten keseni gördükten sonra birdaha kandan bakmaya gerek kalmaz.

merhaba kızlar bende sizlerden olmak ,istediğimi söylemiştim önceki sayfalarda ama malesef olmadı 11 ağustos akşamı kırmızılar geldi sizide boş yere umutlandırdım kısmet değilmiş dilerim hepinz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza simtenden haber varmı nasıl acaba sevgiyle kalın

Gözün aydın canım darısıda bizlerin duymasına..

hayırlısı olsun arkadaşım... dileklerin içind eteşekkür ederiz..

walla 23 ağustosta bebişimizi görüceğiz ama o zamana kadar sanki inanmayacağım hamileliğime... görmek lazım kucağımıza almak nasip olsun inşallah...

kızlar jel kullanıyorum ayaklarım feci şişiyor.. sizde de oluyor mu??

yaptım canım....:içelim:
sağol tatlım, gördüm böyle daha iyi olmuş, sırasının üstüne görüyom. eline sağlık.
valla bende rüyadayım, hala inanamıyorum.
babybicim demek ikiz eşisin. sen keseyi gördün tekdi demi.
hadi bakalım bekliyoz seni.

hayırlısı olsun canım, bi dahaki aya, mayıs annesi olursun komşu oluruz.

hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah valla hayran kaldım sana büyük cesaret.rabbim iki bebeğinede sağlık versin..

tesekkur ederim canim hepimizin bebeklerine allahim saglik versin.....

evet cnm aynı günüz.son adet tarihin neydi cnm?[/QUOTE]

son adet tarihim 25/06 tam bir nisan a denk geliyor dedi dr benim doktor oyle
son ana kadar beklemez oglumu da 18 gun onceden aldi bunda da mart ortalarinda bir
tarih belirleyin dedi ben de bun da insallah bir sorun olmazsa 40 haftayi doldurmak
istiyorum dr sana da 1 nisan mi dedi doguma?

canım listeyi gördüm gerçekten güzel ama ben o listeyi yapmayı bilmiyorum .azizeden yardım istedim bakalım elimden gelirse yapmaya çalışacağım.

bende sonucumu aldım canım 88 çıktı.
Allahıma şükürler olsun
Doktorum değerin 1000 i geçince geldi
erken öğrenmekte biyerde iyi olmuyo şimdi nasıl geçcek 10 gün :)

Simtencim sen benden bir hafta önde gidiyorsun, bu yüzden sorularım olacak sana arkadaşım. Kalp atışı duymaya giderken idrara sıkışık mı olma gerekiyormuş?
Birde 2li tarama hemen mi yapılıyor, daha 2. ayında??
Hamile olduğuma bende inanamıyorum, sanırım kalp atışlarını duyunca biraz daha farkında olacağım durumun.

kızlar benimde adetime 1 hafta var sabah 3 tane test yaptım hepsindede silik çizgiyi gördüm bu kadar erken çıkmasına şaşırdım inşallah hamileyimdir.delikafadulden

Angel canım, bende jel kullanıyorum ama ayak şişmesi sıcaklardan da olabilir, birde tuzu azaltmanı öneririm, el ve ayak şişliği yazın aşırı tuz alımından olabilir, hele bizim durumumuzda olanlar için zaten zararlı.

kızlar benimde adetime 1 hafta var sabah 3 tane test yaptım hepsindede silik çizgiyi gördüm bu kadar erken çıkmasına şaşırdım inşallah hamileyimdir.delikafadulden

inşallah hayırlsı ile hamilesindir Papatya, eğer hamile kalmak için bir tedavi-ilaç kullanmıyorsan, çıkan 2. silik çizgi güzel şeylerin habercisi olabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

bu arada dr.sordum ıstedıgımız kremı surebılırız

Karamel, ben cildim kuru olduğu için zaten kremlenen biriyim, göğüslerim şiştiği için baden-susam yağı sürüyorum. ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde, çok kişidende tavsiye edilen, lyrac diye bir kem kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…