- 16 Mayıs 2010
- 96
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin darısıda bize inşallah
eskiden hamilelikler çok kolaymış, şimdi pamuk ipliğine bağlı gibi
allahım esirgesin herkesi
sen kanda baktırmışmıydın kaç gün kala kaç çıkmıştı??
ayyy tüm hamişlerin gözü aydın olsun.inşallahhh sağlıkla alırsınız bebişleri kucağınıza.ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum.bugün adet günüm ama hala olmadım yani hala şansım var:))
amin canım.evet adete 5 gün kala baktırmıştım 126 çıkmıştı.çok düşüktü değerler ama 3-4 haftalıktı ozaman cok basında olduğu için öle çıkmıştı.ogünden beri çok iyi kolladım 2 gün öncede direk ultrasondan baktı kandan bakmadı.
merhaba arkadaşlar bayaa bi kalabalıklaşmışız. tatlişoğlum kızmazsan bi önerim var. 2011 mart annelerinin çok güzel bir çizelgesi var özendim ya. bize de yapsana bilmiyorumkismile
arkadaşlar pıt pıtlarımızı duyduk. başta ben duydum doktor uğraşıyor daha net dinletecem felan diye yoksa o ses değil mi diye korkmaya başlamıştım. neysee bebişimin kesesini değil boyunu ölçtük bu sefer. rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. çok şükür lekelenmem bir daha tekrar etmedi. amann kimse görmesinn.
bulantılarım fenaaa. geçen haftadan 600 gram vermişim. birde o kadar sıkışık gittim. bebişi rahat rahat duyalım diye. ilk defa kilo verdiğime üzülüyorum.
tedavi ile olan bir gebelik olduğu için 15 gün sonra bir daha görücem bebişimi. sonra ikili tarama inşalahhhhh. ya ben hala anne olacağıma inanamıyorum. rüyadayım adetaa boshayallersmile
merhaba kızlar bende sizlerden olmak ,istediğimi söylemiştim önceki sayfalarda ama malesef olmadı 11 ağustos akşamı kırmızılar geldi sizide boş yere umutlandırdım kısmet değilmiş dilerim hepinz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza simtenden haber varmı nasıl acaba sevgiyle kalın
sağol tatlım, gördüm böyle daha iyi olmuş, sırasının üstüne görüyom. eline sağlık.yaptım canım....:içelim:
valla bende rüyadayım, hala inanamıyorum.merhaba arkadaşlar bayaa bi kalabalıklaşmışız. tatlişoğlum kızmazsan bi önerim var. 2011 mart annelerinin çok güzel bir çizelgesi var özendim ya. bize de yapsana bilmiyorumkismile
arkadaşlar pıt pıtlarımızı duyduk. başta ben duydum doktor uğraşıyor daha net dinletecem felan diye yoksa o ses değil mi diye korkmaya başlamıştım. neysee bebişimin kesesini değil boyunu ölçtük bu sefer. rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. çok şükür lekelenmem bir daha tekrar etmedi. amann kimse görmesinn.
bulantılarım fenaaa. geçen haftadan 600 gram vermişim. birde o kadar sıkışık gittim. bebişi rahat rahat duyalım diye. ilk defa kilo verdiğime üzülüyorum.
tedavi ile olan bir gebelik olduğu için 15 gün sonra bir daha görücem bebişimi. sonra ikili tarama inşalahhhhh. ya ben hala anne olacağıma inanamıyorum. rüyadayım adetaa boshayallersmile
babybicim demek ikiz eşisin. sen keseyi gördün tekdi demi.evet canım gördüm keseyi çok şükür 10 gun sonra tekrar gidicem.bende ikiz eşiyim canım tek yumurta ikizi.annemi biz hiç zorlamamışız ama sakin bi bebekliğimiz olmuş bizim.sonucu kan testi sonucunu bıze bıldır oldumu....
hadi bakalım bekliyoz seni.ayyy tüm hamişlerin gözü aydın olsun.inşallahhh sağlıkla alırsınız bebişleri kucağınıza.ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum.bugün adet günüm ama hala olmadım yani hala şansım var:))
merhaba kızlar bende sizlerden olmak ,istediğimi söylemiştim önceki sayfalarda ama malesef olmadı 11 ağustos akşamı kırmızılar geldi sizide boş yere umutlandırdım kısmet değilmiş dilerim hepinz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza simtenden haber varmı nasıl acaba sevgiyle kalın
merhaba arkadaşlar bayaa bi kalabalıklaşmışız. tatlişoğlum kızmazsan bi önerim var. 2011 mart annelerinin çok güzel bir çizelgesi var özendim ya. bize de yapsana bilmiyorumkismile
amin canım.evet adete 5 gün kala baktırmıştım 126 çıkmıştı.çok düşüktü değerler ama 3-4 haftalıktı ozaman cok basında olduğu için öle çıkmıştı.ogünden beri çok iyi kolladım 2 gün öncede direk ultrasondan baktı kandan bakmadı.
inşallah kalmışsındır canım
idrarda test yapsana varsa çıkar hemen, allah hakkında hayırlısını versin.[/QUOT
eğer yarına kadar olmazsam sabah yapıcam test:)
hayırlısı olsun arkadaşım... dileklerin içind eteşekkür ederiz..
walla 23 ağustosta bebişimizi görüceğiz ama o zamana kadar sanki inanmayacağım hamileliğime... görmek lazım kucağımıza almak nasip olsun inşallah...
kızlar jel kullanıyorum ayaklarım feci şişiyor.. sizde de oluyor mu??
kızlar benimde adetime 1 hafta var sabah 3 tane test yaptım hepsindede silik çizgiyi gördüm bu kadar erken çıkmasına şaşırdım inşallah hamileyimdir.delikafadulden
bu arada dr.sordum ıstedıgımız kremı surebılırız
kızlar bende kesemı gordum cok sukur 15 gun sonra kalp atısını duymaya gıtcem ınsallah