- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
maşallah canım ya, tecrübeli bir anne olarak artık bizlere yardımcı olacaksın. Biz 1 taneyi zor bulduk, napcağımızı şaşırıyoz.
kızlar ben tam 5 haftalığım, karnıma ağrılar giriyor normal mi?
Bende sadece folbiol içiyorum. Zaten hamile kalmadan önce başlamıştım. Başkada birşey vermedi doktorum.
sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık
amin cnm
kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok
selam nisan anneleri nasilsiniz nasil gidiyor....
zamaninda olursa isallah 1 nisan da saka bir
dogum yapacagim oglum henuz 9 ay 1 haftalik ve annesi 6+5 hamile
kızlar catlak kremı sordunuzmu dr.nuza sorsam cokmu abes kacar siz kullanıyomusunuz
seninle ayni gunum canim hayirlisi olsun isallah hersey yolunda gider
mutlu mutlu bebek sohbetleri yaparizzzz aminnn
kan değerin çok iyi canım... ikiz gebelik değil dimi? bekli görmek için erken bir vakittir. beni doktorum 7.hafta çağırdı çünkü...
tam bu ay tedaviye başlıyacaktım, doğal yolla kendiliğnden geldi, 1 yıl sonra o yüzden yavrucak biraz uğraştırdı beni.tabi canim elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
senin agrilarin tutunma agrilari olabilir diye dusunuyorum benim ilk hamisligimde de baya kisa kisa agrilar cekmistim doktor normal derdi bana istersen bir sor doktoruna...
hayirlisi olsun bu arada niye zor buldun tedaviyle mi oldu senin????
ay evet, canım sen kalb atışlarını duydun mu? doktor banada elevit yazdı, onu içiyorum, sahurda eşim için hazırlayıp yemek yememe rağmen sabah kalktığımda çok açıkıyorum, elevit iştah açıyor diyorlar, öylemi acaba. Çok acıkıyorum.zerdal canım sanırım çok normal bende 5+5 im ama adet ağrısı gibi karın ağrılarım oluyo; kasık ağrılarım oluyo ara ara.herhalde bebeğimiz büyüyor tatlım:)))
kızlarrrrr kimse yokmuuuu??
benimde sabah bulantım olmuyor hafif bişeyler yeyince özellikle akşamları bulanıyor kusma yok şükür. ben oğlumdada böle olmuştu belirtilerim hemen hemen aynı gidiyor şimdilik.oğlumdan sonra arada bir düşüğüm oldu onda çok başdönmem oluyordu bunda öle bişey yok. bu damı erkek acaba???bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar
hatırlarsanız geçende size yazmıştım inşallah bende aranıza katılabilirim diye
adetime 8 gün kala idrarda çok şükür çift çizgimi gördüm yerimseniben
son sat tarihim 22 temmuz.
ama bu seferde niye bukadar erken görebildim diye endişelendim,
hep geç döllenme duymuştumda acaba bende erken döllenmemi oldu??
bugün gidip kandada baktırcam inşallah bi problem yoktur.. eyvahedigeldismile
tatlişko acaba listeyi tarih sırasına göre mi yapsan, sen bilirsin yinede fikrimi söylemek istedim.
merhaba kızlar, Allah hepinizin bebişlerini kucağınıza almayı nasip etsin
benim 5 gün geçti adetimden ama testte çıkmadı daha
sizin kaç günde çıkmıştı ,
ismim emel, sanırım bende nisan 2011 annesi olucam ama şu çift çizgiyi görsem önce
bu arada oğluşum var bir tane, bu kısmetse ikinci olacak
kaza kurşunu :))
talişoğlum benimde sat 8 temmuz ve dün test yaptım pozitif çıktı beklenen doğum tarihi 14 nisan inşallah. benide listeye ekleyebilirsiniz.bu arada listeyi nasıl görüyoruz.
korkma canım bende 8 gün kala gördüm çift çizgiyi hatta beklettıkten sonra cıktı önce 3 gün sonra tekrarlayınca busefer hemen çıktı.bencede kanda baktır sen hemen...
İnşallah sıkıntı yoktur canım ya, benim silik falanda değil direk çok belirgin çıktı,
Sen kesene baktırdınmı canım tekmi?
belki ikizmidir diye düşünüyorumda CADIARZU
çok isterim ikiz olsun ama bi okadarda zor olacağı için korkarım çünkü ben hamilelik süresince hergün kan sulandırıcı iğne olmak zorundayım
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. :1hug:
evet canım gördüm keseyi çok şükür 10 gun sonra tekrar gidicem.bende ikiz eşiyim canım tek yumurta ikizi.annemi biz hiç zorlamamışız ama sakin bi bebekliğimiz olmuş bizim.sonucu kan testi sonucunu bıze bıldır oldumu....