2011 Nisan Anneleri

Kızlar bende 27. aüustosa randevu almıştım, daha doğru bebek tedavisi görmek için aldım, bu ay hamile kalınca hamiş rendevusu oldu, 27. austosta mühtemelen kalb atışlarını duyarım, nasıl bekleyeveğim bilmiyorum ama o zamana kadar bekliyeceğim.

Kızlar ben sağlık ocağına gittim, çok güzel beni bilgilendirdiler, tansiyonumu falan ölçtüler, pazarteside kansızlığıma falan bakacaklar, bazı testler yapacaklar, bide sürekli sorular soruyolar, daha önceden yaşadığımız hastalılarla ilgili ve aşılarla ilgili, çok şükür benim yoktu, tavsiyen sağlık ocaklarınıza gidip hamiş olduklarını bildirin.

sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık

canım geçmiş olsun, progestan verdiyse iyi, bebişin tutunur sana canım, dediğin gibi fazlada hareket etme, allah seni ve bebişini korusun. hepimiz korkuyoz şuan, daha çok yeni olduğu için hamilemiyiz değilmiyiz idrak edemiyorum.

ayy kızlar maşallah sizlere. a.s. topik baya kalabalıklaşmış inşallah bizlerde aranıza katılırız benmde sat 17 temmuz beklemedeyiz ve inşallah sizlerle aynı duyguları yaşarız hayırlısıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan

inşallah canım... önümüzdeki hafta hemen hemen belli olur herhalde?

sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık

senin normal gebelik mi canım? belki geç döllenmiştir ama zate 7.haftada görüyolar bebeği diye biliyorum... kanamanın devam etmemesi çok iyi.. çok dikkatli ol...

ya kızlar ben devamlı acıkıyorum... napıcam ben yaa.. 9 ay sonra 100 kilo olurum herhalde :KK43:((( zaten tüp bebekten dolayı 2 kilo aldım :KK43:((

canım geçmiş olsun, progestan verdiyse iyi, bebişin tutunur sana canım, dediğin gibi fazlada hareket etme, allah seni ve bebişini korusun. hepimiz korkuyoz şuan, daha çok yeni olduğu için hamilemiyiz değilmiyiz idrak edemiyorum.

inşaallah canım Allah tüm bebişleri ve annelerini korusun, şu ilk üç ayı sağlıkla atlatıp rahatlasak tadını çıkarıcaz. dua etmekten başka yapılabilecek hiçbişey yok şimdilik

çok büyük geçmiş olsun canım Allah hayal kırıklığına uğratmasın inşallah. benmde aynı şeyler başıma gelmişti ama benm olumsuz sonuçlanmıştı. tabi herkesde böyle olcak diye birşey yok. doktorum dediki; çok böle hastalarım vardı çok sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler demişti.kesinlikle ümitsizliğe düşme Allaha dua et ve sakın kalkma ayağa... annenler gelsin bir kaç gün yemeğini vs. yapmak için. sen kalkma ayağa sakın.ve progesteron inşallah iyi gelir canım arkadaşım inşallah bebeşini kucağına alırsın :emir_bebek:

amin cnm

kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok:KK43:

Kızlar bende 27. aüustosa randevu almıştım, daha doğru bebek tedavisi görmek için aldım, bu ay hamile kalınca hamiş rendevusu oldu, 27. austosta mühtemelen kalb atışlarını duyarım, nasıl bekleyeveğim bilmiyorum ama o zamana kadar bekliyeceğim.

Kızlar ben sağlık ocağına gittim, çok güzel beni bilgilendirdiler, tansiyonumu falan ölçtüler, pazarteside kansızlığıma falan bakacaklar, bazı testler yapacaklar, bide sürekli sorular soruyolar, daha önceden yaşadığımız hastalılarla ilgili ve aşılarla ilgili, çok şükür benim yoktu, tavsiyen sağlık ocaklarınıza gidip hamiş olduklarını bildirin.

ne guzel canım tedavısız hamıle kaldın sorunsuz gıder ıınsallah

angel canım benimki normal gebelik tüp değil, inşaallah geç döllenme filandır, yemek konusunda sana katılıyorum. psikolojiktir belki ama doymak nedir bilmiyorum :)
nurun canım bende ilkinde düşük yaşamıştım, Allah kimseye göstermesin, hepimiz mutlu sona ulaşalım inşaallah canım. annemler başka şehirde ama kayınvalide sağolsun bişey yaptırmıyor bana, herşeyi o hallediyor. Allah hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi

angel canım benimki normal gebelik tüp değil, inşaallah geç döllenme filandır, yemek konusunda sana katılıyorum. psikolojiktir belki ama doymak nedir bilmiyorum :)
nurun canım bende ilkinde düşük yaşamıştım, Allah kimseye göstermesin, hepimiz mutlu sona ulaşalım inşaallah canım. annemler başka şehirde ama kayınvalide sağolsun bişey yaptırmıyor bana, herşeyi o hallediyor. Allah hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi

amin canım... hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız kucağımıza alalım inşallah... normal gebelik ise korkma geç döllenmedir.. kan değerlerin normal artış yapıyosa korkma canım...

amin cnm

kızlar sizlerde bulantı varmı
bnde çok varr maalesef
nası geçirebilirim diye yollarını arıyorum ama yok:KK43:

bulantı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesiymiş diye okumuştum biyerde, rahatsız edici ama iyi bişey gibi görünüyor. bulantı olduğunda tuzlu bişeyler yemeyi denedin mi canım, çubuk kraker yada çiğdem gibi?

Kızlar benimde karnım doymak bilmiyor sürekli açlık hissi, sahurda eşime yediriyorum kendimde yiyorum, sabah kalkıyorum hiçbişey yememiş gibiyim, yemek yesem midem fazla almıyor. her gün süt içiyorum doktorum elevit diye ilaç yazdı, beyin ve sinir gelişim için 2 gündür onu içiyorum. elevit içien var mı aranızda.

amin canım... hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız kucağımıza alalım inşallah... normal gebelik ise korkma geç döllenmedir.. kan değerlerin normal artış yapıyosa korkma canım...

kan değerime bek. adet tarihinden bigün sonra baktırmıştım, 1420 çıkmıştı, o zaman normal diye düşünmüştüm. bekleyip görücem artık canım

bulantı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesiymiş diye okumuştum biyerde, rahatsız edici ama iyi bişey gibi görünüyor. bulantı olduğunda tuzlu bişeyler yemeyi denedin mi canım, çubuk kraker yada çiğdem gibi?

evet bnde nette okumuştum bebeğin geliştiğinin yaşadığının bi göstergesi yazıyordu.
çünkü bhcg hormonu arttıkça bulantı artarmış.

dün koca bi paker kraker yedim
yatarsam hiç bi sorun yok ama ayağa kalktığımda fena oluyorum.
e ben yatarsam işleri kim yapacak
mecburen kalkmak zorundayım.

X