2011 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar, bugün akşam üzeri kanamam oldu, bide parça geldi, hemen doktora gittik. kan pıhtısıdır dedi.önceden bi düşüğüm vardı, tedirgin oldum ama herşey Allah tan. dua istiyorum kızlar sizden. hayırlısıyla geçsin inşaallah bu günler.hamileliğin tadını çıkardığımız günlerde gelsin Allah'ın izniyle..

canım benim çok geçmiş olsun doktor ultrasonla falan bakmadımı?kanaman devam ediyomu. sakın kalkma bol bol dinlenmeye çalış.inş bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur..:Saruboceq:

hoşgeldin babyciğim, aynı dönemin anneleriyle birarada olalım istedim. hepimiz nisan annesi olacağız, çok hoş.
inş canım hepimizin dileği bu:Saruboceq:
amin:Saruboceq: ben bayble 5 haftalığız, bizden öncekiler bizi bilgilendirebilir mi, bebeğin kalb atışlarını ne zaman duyarız. kalb atışlatını duymadığımız için sanki hamilemiyim değilmiyim, idrak edemiyorum, şoktayım, bu büyük sevinci allah herkese yaşatsın.
Ne güzel ne kadar çoğaldık birden böyle.hihoyyyt
Aramıza hoşgeldiniz kızlar. zemuszemus
Bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz inşaallah

hoşbulduk canım, görürüz inşallah yavaş yavaş hepimiz birbirimizi tanıyacağız.

herkese günaydın.

tabii ki, tüp bwbwk bizimkisi, yapmaz mıyız test :)) 18 nisan beklenen ,inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kuzucan biz o testleri yapmak için nasıl dakikaları saydık değil mi... Hepimiz birbirimize şahidiz walla... Inşallah doğum günlerinde de böyle bekleriz.. Allah bizi doğuma kadar bu topikten ayırmasın :)))

mai geçmiş olsun canım... Inşallah bir problem yoktur... Senin gebeliğinin kaçıncı haftaası canım? çok dikkat et ve dinlen birkaç gün...

cok gecmıs olsun canım allahtan bı problem olmamıs bence yat ve hıc kalkma dr.gıdene kadar

kızlar selam ben de salı günü doktordaydım, keseyi gördük çok şükür ama doktor bebek 6 haftalık değil ancak 4,5 haftalık dedi. Böyle bi durumla karşılaşıp geç döllenme olan var mı? kafam karıştı yoksa bebeğin gelişimi mi yavaş(Allah korusun), 9 ay nasıl geçecek bilmem...oy oyyy

Ben dr' eğer aksilik olmazsa 8. haftada gitmeyi düşünüyorum. Zaten öncesinde sadece kese görünüyor. Hamileliğin gerçekten olup olmadığı kalp atışlarının alınması ile başlıyor. Bayramdan sonra inşallah bakacağım. Bu arada kalp atışlarını kızımda 6. haftada almıştık. Ama bazen görülmeyebiliyor. 7. hafta kesin gibi.

kızlar kese gormeye gıdenler dr ne soruyosunuz ne soyluyor size
valla ben bişey soramadım sadece kaç haftalık diyebildim ama doktorlar bence hastanede pek bişi anlatmıyorlar muayenehanelerıne gidince şakıyorlar gibi geliyor.benım doktor cok güleryüzlü ama cok yoğun bişide anlatmıyor soramıyorumda.böle giderrse değiştiricem sanırım doktorumu...

bende kalp atışları için bayrama yakın gitmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar bir aksilik çıkmazsa inş çıkmazda.ilk kese var yada yok diyorlar önemli olan kalp atışı bakalım düşüncem şimdilik böle..geç döllenmede oldu ise zaman geçince kalp atışı o zaman netleşiyor.

bnm kahverengi lekelenmem vardı ondan gidicem
yoksa bi sorun olmadıkça bnde çok gitmek istemiyorum.
doktor 10 gün snra gel demişti, oda pazartesiye denk geliyor

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıklı bi bebişin olur.

ayy kızlar maşallah sizlere. a.s. topik baya kalabalıklaşmış inşallah bizlerde aranıza katılırız benmde sat 17 temmuz beklemedeyiz ve inşallah sizlerle aynı duyguları yaşarız hayırlısıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar, dün gittiğim doktor progestan verdi sabah 1, akşam 2. dinlen haftaya bidaha bakalım dedi. lavabo ve yemek dışında neredeyse hiç kalkmıyorum.kanama dün yatarken azalmıştı, bugün yok çok şükür inşaallah kesilir.
gebelik haftası bugün itibariyle tam 6 hafta, sat 1 tem du.dr kesenin içinde bebeği göremedi. henüz erken mi acaba yoksa geç döllenme mi bilemedim, hakkımızda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…