- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
tabii ki, tüp bwbwk bizimkisi, yapmaz mıyız test :)) 18 nisan beklenen ,İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh
slm arkadaşlar, bugün akşam üzeri kanamam oldu, bide parça geldi, hemen doktora gittik. kan pıhtısıdır dedi.önceden bi düşüğüm vardı, tedirgin oldum ama herşey Allah tan. dua istiyorum kızlar sizden. hayırlısıyla geçsin inşaallah bu günler.hamileliğin tadını çıkardığımız günlerde gelsin Allah'ın izniyle..
hoşgeldin babyciğim, aynı dönemin anneleriyle birarada olalım istedim. hepimiz nisan annesi olacağız, çok hoş.selam kızlar bende aranıza katılmak istiyoırum zerdal arkadaşım yönlendirdi beni bu topiğe bende nisanda doğum yapıcaklar arasındayım.son adetım tarıhım benım 8 temmuz doktor 5 haftalık dedi 2 hafta sonra kontrolüm var gene.benımde zerdal gibi 14 nisan beklenen doğum tarihi.zaman geçmiyor gerçekten yaaaa...
amin:Saruboceq: ben bayble 5 haftalığız, bizden öncekiler bizi bilgilendirebilir mi, bebeğin kalb atışlarını ne zaman duyarız. kalb atışlatını duymadığımız için sanki hamilemiyim değilmiyim, idrak edemiyorum, şoktayım, bu büyük sevinci allah herkese yaşatsın.inş canım hepimizin dileği bu:Saruboceq:
Ne güzel ne kadar çoğaldık birden böyle.hihoyyyt
Aramıza hoşgeldiniz kızlar. zemuszemus
Bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz inşaallah
tabii ki, tüp bwbwk bizimkisi, yapmaz mıyız test :)) 18 nisan beklenen ,inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
slm arkadaşlar, bugün akşam üzeri kanamam oldu, bide parça geldi, hemen doktora gittik. Kan pıhtısıdır dedi.önceden bi düşüğüm vardı, tedirgin oldum ama herşey allah tan. Dua istiyorum kızlar sizden. Hayırlısıyla geçsin inşaallah bu günler.hamileliğin tadını çıkardığımız günlerde gelsin allah'ın izniyle..
slm arkadaşlar, bugün akşam üzeri kanamam oldu, bide parça geldi, hemen doktora gittik. kan pıhtısıdır dedi.önceden bi düşüğüm vardı, tedirgin oldum ama herşey Allah tan. dua istiyorum kızlar sizden. hayırlısıyla geçsin inşaallah bu günler.hamileliğin tadını çıkardığımız günlerde gelsin Allah'ın izniyle..
kızlar selam ben de salı günü doktordaydım, keseyi gördük çok şükür ama doktor bebek 6 haftalık değil ancak 4,5 haftalık dedi. Böyle bi durumla karşılaşıp geç döllenme olan var mı? kafam karıştı yoksa bebeğin gelişimi mi yavaş(Allah korusun), 9 ay nasıl geçecek bilmem...oy oyyy[/Q
Canım üzme kendini geç döllenme olmuştur. Çok kişinin öyle olabiliyor. Bende yarın gidicem kısmetse kalp atışlarını görmek için çağırdı. Bakalım benim nasıl çıkacak. Benimki de geç döllenme olmuş olabilir diye tahmin ediyorum. Yarın haber veririm.
valla ben bişey soramadım sadece kaç haftalık diyebildim ama doktorlar bence hastanede pek bişi anlatmıyorlar muayenehanelerıne gidince şakıyorlar gibi geliyor.benım doktor cok güleryüzlü ama cok yoğun bişide anlatmıyor soramıyorumda.böle giderrse değiştiricem sanırım doktorumu...kızlar kese gormeye gıdenler dr ne soruyosunuz ne soyluyor size